Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kvuli singlu bych to asi nedelal. O coop zatim taky myslim nikdo vic nepsal ale MP bych se nebal. Necekal bych rozhodne dalsi Red Orchestru 2 (pevne doufam... nechapejte me spatne RO2 neni spatna hra - kryci system je super, pocit ze strelby dokonalej ,zvuky taky nejsou pozadu ale ty bugy a cheateri). Kvuli SP bych to asi nekupoval. SP z BC1 byl proste horsi nez spatnej, horsi byl snad jen ten novej MoH.
  • Docela mi pijou krev příspěvky tohodle typu. Hochu jestli si nezažil boje Unrealu a Quaka tak ani nevystrkuj nos. To byl hon za grafikou, v té době jsem v podstatě každý rok kupoval zbrusu nový komp abych si vůbec zahrál. Dneska se to bohudík díky konzolím trochu ustálilo, co se týče toho že "hry nejsou jen o grafice" Je podle mě blbost grafika je po hratelnosti nejdůležitější faktor. Představ si třeba film Michael Baye s polovičním rozpočtem, taky by to stálo za prd. Toť můj názor...
  • A tobe by melo jit hlavne o to, ze si hru koupis, kdyz ji chces hrat.
  • fallout
    To bych radši neriskoval, už sem na tohle téma mluvil na nekolika fórech a nedoporučuje se to, údajně hrozí ban. Nikdo to nepotvrdil, ale ani nevyvrátil... osobně to riskovat nebudu, nechci mít doma origo, jen na singl *3*
  • hraj si to treba v 640x480 v okne a bez zvuku. vzdyt tam udelaly dokonce par map totoznych s dvojkou jen aby si je mel v lepsi grafice.
  • Ocelot23
    Hodně dobrá recenze smekám :)
  • jindra.veliky
    vam de snad jen o grafiku kdyz ctu prispevky a z toho se mi dela zle. driv kdyz vysla nova hra na pc tak ji naprosta vetsina hracu rozjela na slaby nastaveni a nikdo z toho vedu nedelal. ja to taky budu drtit na nejakym core 2 duo 2,4 ghz a k tomu starou grafiku 9600 a 3 gb ram a necelych 500 gb na hdd a vubec to neresim. vim ze to rozjedu na low ale aspon se uvidi jestli me hra bude bavit nebo jestli bych ji hral jen kvuli grafice. takovej bf2 jsem driv taky pro vydani rozjel jen na low a drzel jsem pritom hodiny. *3*
  • tak ma to blbej scenar nebo ne?nejlepsi hra orku to rozhodne neni ale tak dobra hra se tu objevuje jednou za par let pise recenzent. nevim jestli to koupit. mam ro2. vypada to jako bad company a singlplayer od DICE... dodnes me singl bad company strasi. srovnatelny snad jen s serious sam. PS: cod je sraacka
  • Takovy casy snad nikdy nebyly :)
  • Jelikoz 90% ctenaru vubec recenze necte a zajima je to hloupe cislo, tak zrusit hodnoceni by znamenalo ubytek 90% ctenaru *3*
  • Ale veď máš tu možnosť písať vlastné uživateľské recenzie, tak nejakú napíš a ohodnoť tak, ako si predstavuješ *3*
  • studna261
    Vždyť's to nehrál, tak nepiš kraviny, ty by's takovou hru nikdy neudělal
  • rancor1223
    Ty časy jsou samozřejmě dávno pryč, ale jak jsem řekl, dávno. Už několik let... Jenže to by jste ty recenze museli číst a ne jen koukat na to číslo. Já bych číselný hodnocení zrušil úplně, jenže to bu tak polovina lidí plakala, že tam neni a musí recenzi číst...
  • studna261
    Nekomentuj, co's nehrál!!!!!
  • Clovek nemusi byt genius na to,aby mu doslo,ze BF3 neni nic prevratneho a vyjimecneho,aby si takove hodnoceni zaslouzil.A stejne na tom je vetsina vyhypovanych ackovych her.
    To ovsem neznamena,ze bf3 neni kvalitni hra.
  • kde sou časy kdy hráčí neodsuzovali hry a jejich recenze přičemž je ještě vůbec neviděli :-)
  • studna261
    Skončila 10. října, tak máš smůlu
  • A kde sú tie časy, kedy sa pod článkami dalo rozumne diskutovať, a hráči nevypisovali stále dokola to isté...
  • Nechce mi Nvidia tu sestavu taky "pujčit"? *8* Vždyť s tímhle musí být orgasmus i hledání min *8*
  • sleepless
    Speciální MP článek samozřejmě bude, ale až prodejní kopie a ostrého provozu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit