Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=tcdjpEE4NPc
  • JohnyTheZik
    edit: smazano

(pardon, omyl :D)
  • Jazz
    16ti jádro, 64GB RAM, 3x GTX790

340 FPS, fakt paráda *14*
  • Jazz
    Ne ?
    Tak jseš asi kretén, když máš přes půlku Back To Karkand papíru 'WINTER 2011' ... *6*
  • i7 2600k@4.5 + 16GB 1600Mhz + NV580 ;) tiez to davam na Ultra pri 80+ fps ;) vsetko vymaxovane 4xaa + 16aniso ;) akurat ze na 1280x1024, mam 2x 19" a menit zatial nebudem takze NV590 netreba pre mega rozlisenia ;) btw. neprehrieva sa ti ta NV590? cital som na to kopec issues + pozeral nejake youtube videa ze je tam vraj nejaky problem s teplom. Ja som dal GB ultra OC edition a v max ide okolo 72-75C :) stara 280gtx OCedit davala okolo 85-90 v max... vidis to, zapojim ich do SLI ;)
  • aha, já myslel že limited to mají právě už teď a ostatní dostanou až za měsíc, byla o tom spousta článků... no, asi to tak je..
  • ales.smutny
    Mně se to napoprvé taky nepovedlo... jestli jsem nebyl připravenej, nebo...? Možná to chce stisk tlačítka aby naskočil kurzor.

Doufám, že to lidi nebudou brát jako spoiler...
  • zatim si to nezprovoznis, pac to DICE jeste ani nevydali. Vyjde to az v prosinci. Pro limited zadarmo, pro ostatni za prachy.
  • tak uz nic, na podesaty se to povedlo, nevim cim to..
  • 1) nejsem dilina 2) tenhle příspěvek mi moc nápomocnej nebyl, nechtěl bys mi to nějak přiblížit?
  • tak nevim co delam spatne, ale v misi Kaffarov si promluvim s tim rusem, pak tam vbehne vojak, kteryho zrejme musim zastrelit, ale at mackam co mackam nemuzu vystrelit, takze po par sekundach zastreli on me a konec... to je nejakej bug nebo co?
  • Pretože si ho ešte nedostal, ty dilino *7*
  • Ultimate Battlefield 3 Simulator

http://www.youtube.com/watch?v=eg8Bh5iI2WY
  • Jooo kojenci ve válce *2*
  • Supermeganarezokrutoprisnediktujici zalezitost, doporucuje 5 z 5 valecnych veteranu .
  • + DLC v rámci limitované edice a highres textury?
  • Prosímvás, nevíte někdo, jak si zprovoznit Back to Karkand? Mám ho v limitované edici, ale vůbec nevím, jak ho dostat do hry. Díky!
  • no, tak parada. mam originalku a zahraju si tak minutu, dve, nez to totalne zkolabuje. 2x tvrdy restart kompu. dobre to maji chlapci odladene ... *16* *12* *13*
  • 6-7 hodin :) (hodinu když započtu umírání a trochu blbé načítání)
  • no tak pekne dnes rano nainstaloval a kukam ze to dako nejde. Proste overovanie dat a koniec. :). Chlapci z EA to nejako prepiskli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit