Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koupil jsem i originalku, ale protoze nejde do zitra hrat, tak jsem ji craknul. Kampan mam zahranou asi z pulky a bavil jsem se skvele, i presto ze mam pocitac ktery uz narokum nevyhovuje, (dualcore 2,6ghz, 4GB ram, Geforce 8800gt), si na nizke detaily bezproblemove zahraji a i na ty nejnizsi detaily to hrave strci veskerou konkurenci do kapsy. Takze ti co jste se lekli recenze, ze je pulka SP nuda, muzu vas uklidnit, neni. Jen je to pojate trochu odlisne jako MW.
  • Ellendway
    A věděl si, že novinařina je podplacená práce?
  • ales.smutny
    Ale já ji hrál...
  • asi tak ... ale nuda to zas nebyla .. AI asi lepsi nez v COD (nebo spis se da rict, ze absence AI je tu zvladnuta lip) .. tak 70% hry jsem ale mel pocit ze hraju nejake vytunene MW ...
  • ne
  • hele .. na mainstreamu .. i5 2500K, GTX 560, 8GB RAM, Win7 x64 se FPS stabilne pohybuje mezi 60 a 80 FPS .. a to se karta ani nezadychala .. vetrak se tocil na peknych 64-75% .. jednou se mi stalo ze to droplo v nejake casti na 35 FPS ale asi jen na 3 sekundy a na zacatku jedne mise v desti mi to prvnich 30 sekundach slo jen lehce nad 40 .. takze neplas ...mluvim zatim samozrejme jen o SP ... (jel jsem to s crackem hozenym na original hru, ale predpokladam, ze pri pusteni pres origin to jine nebude) ..
  • DusanMPupak
    Vy si tu recenzi také, prosím, nejprve přečtěte, než ji začnete hodnotit.
  • Jen pro info, ty FPS mám na mysli minimální. To že to někomu jede průměrně 50 je hezký, bohužel ale k ničemu. Když koukáte na oblohu a jede vám to 80 je super, ale když se na vás zpoza rohu vyřítí tři maníci a jeden z nich pošle granát do zdi kousek od vás, lítají kousky cihel a vám to padne na 20 FPS, tak vás tam vyřeší jak malýho kluka, ať jste hráč jakkoli dobrej, nemám pravdu?
  • No železa v compu není nikdy dost. Teda rozumnýho, né monstra typu 590 a pod. Pokud teda nechcete hrát ve 3D. Mám je dohromady za deset a to není tak hrozný, ne? To stojí víc jedna 580 a dvě 560Ti mají výkonu o dost víc. Eletřinu neřešim, jestli mám dát za hodinu korunu, nebo korunu dvacet, to musí řešit jen ma*or na podpoře co u toho sedí 15 hodin denně. A myslím si, že na jednej 470 to na ultra ve FullHD rozhodně nemůže jet. Teda né 40 FPS a víc. A to je hranice, kdy buď rychle míříš, nebo než se ti to ustálí na makovici toho druhýho, tak se válíš na zemi. Na singla stačí 30, ale na mulťák rozhodně ne, kdo má K/D víc jak jedna:), musí to vědět. I 40 FPS je málo, lepší je 50 a víc.
  • a ja sem spokojeny s 50avg FPS na HD4870 :D
  • VPN nebo Proxy neni pirateni. Ve skutecnosti to dokonce ani EA nezakazuje.. pouze "nedoporucuje". Si zjisti jak a muzes hrat taky :)
  • Joha
    Díky moc, už som dnu :)
  • toz si to crackni . ja to taky koupil a cekat nebudu kdyz pirati hraji ...
  • Dohrano
    Kampan hodne kratoucka, ai dementni, nevim jestli vic nebo min v porovnani s bf2 nebo cod, ale u koridorovky se to asi da cekat.
    Efekty a grafika asi nejlepsi co sem zatim videl, diky tomu byvaj prestrelky hodne neprehledne, spousta koure, odletujicich trosek atd. Atmosfera perfektni *4*
  • proboha na co 560 v sli ??? *1* slape mi to krasne plynule i s jendou 470 *3*
  • hosi hosi. s 5770 uplne v klidu
  • coz je blbost, protoze jak muze dat nekdo cele hre takove hodnoceni, kdyz nehral jeji nejdulezitejsi cast? samozrejme multiplayer bude pecka, o tom nepochybuju, ale recenze je to prakticky o nicem...
  • je to jen hra, nedivoc
  • DusanMPupak
    Četl jste vůbec zdejší recenzi? Očividně těch 9/10 dostala hra jako celek.
  • Pro všechny, co nechtějí čekat na oficiální vydání v EU je tu jednoduchý návod na zprovoznění hry již teď. Pokud to sem již někdo postoval, tak pardon. Nejedná se o žádný hack a nehrozí nebezpečí banu, jak bylo také potvrzeno z podpory EA. Stačí pár kliků ve windows a nastavení proxy. Je to mnou odzkoušeno a zcela bez problémů:

- Search Windows for “proxy”; Click “configure proxy server”; Click “LAN settings”; Check “use a proxy server for LAN”; Input this IP: 203.232.208.1166, Input this port: 8080; Run the release date check by launching Battlefield 3 on Origin; If the release date check fails, click “retry”; Once it succeeds, disable the proxy; Enjoy playing Battlefield 3!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší