-
"Ostatně Bach už před časem v rozhovorech naznačil, že střílečky by měly trochu "dospět"."
Aha takze sa z nich mas tat tupy mainstream ? -
Nechápu, co tady řešíte. DICE se prostě chce co nejlépe vyhnout narážkám v médiích a špatnému jménu ve stylu nebezpečné hry, která zavinila to a tamto. Je to pochopitelné, ať za tím stojí jakákoliv výmluva. Poděkujte duševně chrým, kvůli kterým se tak děje. Pokud Vás až tak moc zajímá zabíjení civilistů, tak jste asi padlí na hlavu. 99% hráčů si tuhle hru kupuje hlavně kvůli multiplayeru, kde žádní civilisti nejsou!
-
-
Máš nějaký odkaz na ta procenta nebo je jen házíš od boku?
-
-
Nebylo už kdysi v řadě her (konkrétní tituly už fakt nevím), že po zastřelení civilisty obrazovka zčernala a napsalo to hlášku doplněnou game over? Oni ti vývojáři někdy rádi zapomínají aby měli pořád co znovuobjevovat.
-
-
Špatné prvky mizí, nahrazují se snesitelnějšími...
-
-
Takže snesitelnější je zablokovat zastřelení úplně? No nevím...
-
-
No, lepší, než restart přestřelky, protože moje zbloudilá kulka někde trefila skrz zeď civilistu nebo protože mi kolega vběhl před mušku...
-
-
-
-
No jo to potom ale neni žádná válečná hra. Ono je asi moc těžký nechat nějaké rozhodnutí na hráči. No a ta hláška o autentické hře to už trochu přehání nějak moc si o sobě myslí.
-
V dobách keď NATO vraždí civilistov kde sa dá, momentálne v Líbyi, nám budú neocenzori zakazovať hrať sa? Sa boja, že vrazíme do parlamentu a vyvraždíme tam "neozbrojených civilistov"?. Pokiaľ viem, majú pancierové autá z našich daní.
-
-
S touhle politickou agitkou si jdi na SME. Tady stim neotravuj.
-
-
Bohužiaľ SME patrí k neocenzorom.
-
-
mno, coze to hral ten norskej strelec za strilecku? *1*
ne, vazne. pokud strileni civilistu ve hre muze vest k strileni civilistu na verejnosti, je to podle me vzdy chyba ve vychove rodicu. tudiz za to ta hra nemuze. -
-
Breivik sa na internete hrdo hlásil k slobodomurárom a bol členom nórskej lóže, ktorá ho akože "vylúčila": http://www.frimurer.no/ordenen/15-aktuelt/1190-den-norske-frimurerorden-uttrykker-medfolelse-og-omsorg
-
Jedna paní profesorka mi tvrdila, že počítačové hry jsou špatné, že jsou jen a pouze o násilí a navíc to omlouvala tim, že rodiče nemaj na děti čas, tak proto můžou hrát hry. Ale ve výsledku za to můžou hry a ne rodiče, kteří by dle mého názoru neměli mít děti, když se jim nemůžou věnovat? Stejně je nás na týhle planetě dost... Tenhle svět je tak ret*rdovanej (opravdu je tohle slovo cenzurované (O_O) )
-
-
-
Nechápu, proč by měli hry dospívat. Chápu dospělou hru jako realistickou a vesměs nudnou hru. Ale já se chci u hraní bavit, chci se bavit jako u Bad Company a jiných her, nechci hrát dospělé hry, chci si užít kopec zábavy. Je to asi jako dospělé GTA a pubertální Saints Row, zahraji si obě hry, ale Saints Row mě baví i dlouho po jeho dohrání. Jde pouze o čirou zábavu, nic jiného
-
-
ja bych to prirovnal k filmum. mas vazne/dospele filmy ktere sou skvele a bavi te na ne koukat a mas i jine lehci filmy, ktere sou take skvele a taky te na ne bavi koukat. bavit se nemusis jen u veci u kterych vypnes mozek a smejes se u toho.
btw GTA bych rozhodne neoznacoval za dospelou hru. -
-
Posledni GTA je opravdu blizko dospelosti, takrka zadna blazniva zabava jako byla v poslednim San Andreas *7*
-
-
Na druhou stranu jsou i lidé, kteří se výborně baví právě u realistických her, které pro ně nejsou ani v nejmenším nudné. Tady jde ale hlavně o to, že tyhle kecy od producenta Battlefield 3 zní opravdu směšně. To je, jako kdyby producent Settlers tvrdil, že by strategické hry měly dospět.
-
-
"Dát hráčům do ruky pistoli v takhle autentické hře" - tam jsem přestal číst.
-
Vývojáři se pořád pachtí za tím, přinést hráčům co nejvěrohodnější zážitek z války, ale pak to zazdí nesmrtelností, nebo lépe řečeno nezabitelností civilistů - a přitom tahle skupina lidí umírá ve válkách nejčastěji. Je to dost smutná skutečnost, ale už je to tak. Tak proč teda do her civilisty dávají, když to pak musí takhle omezovat, a tím ubírat hře na atmosféře. Sice vraždění digitálních civilů nevyhledávám, ale tak v přestřelce se může snad stát, že nějaká zbloudilá kulka sejme civila. Takhle tam můžou probíhat hotová jatka, ale civil uprostřed vřavy bude vesele postávat (nebo se krčit).
PS: "Celkové pojetí hry přitom podle Bacha nemá vysílat signál o tom, jak je válka špatná, ale brát ho dospěle a rozumně, tzn. nedělat ze hry úplně bezduchou řežbu. Ostatně Bach už před časem v rozhovorech naznačil, že střílečky by měly trochu "dospět"." - Perfektně to třeba ztvárnilo poslední Brothers in Arms. Od producenta Battlefieldu mi ale kecy o nějakém dospíváním stříleček přijde naprosto směšné. *1* -
Určitě by bylo dobré, kdyby tam byla nějaká zpětná návaznost na vaše činy. Např. zastřelíš civilistu - ostatní vojáci se k tobě budou otáčet zády, menší odměna atd. To by si pak hráči 2x rozmysleli, jestli se to vyplatí, ale proč to dělat takhle, když se to dá jednoduše cenzurovat, že ...
A v tomhle ohledu taky chápu vývojaře, mít pak rozpory s pseudohumanisty, to je asi fakt lepší tam nic takového nedávat. -
-
ja bych spis preferoval jednu z tehle dvou variant ktery sem uz nekde videl.
bud po zabiti/streleni civilisty se na tebe vrhnou i tvoji, protoze si se ocividne zblaznil, nebo rovnou konec mise s nakym komentarem, ze tohle se nedela a ze pudes pred vojenskej soud atd. (imho lepsi varianta). -
-
to bylo ve Swat. začal si střílet do svejch a oni tě s hláškou "šef se asi zbláznil" zastřelili. já bych tam prostě střílení civilistů nechal. má to být realistická hra ale civilisté jsou nesmrtelní superhrdinové
-
-
Kde jsi prisel prosimte na to,ze to ma byt realisticka hra? *1*
-
-
Nerekl bych ze toto reseni vzledem k prehlednosti hry je to o co bychom stali.
-
-
nechapu, vysvetli prosim.
-
-
Mno singl bude predpokladam podobne zbesilej jako u BFBC2 kde proste clovek nema vzdycky spravny prehled o situaci a civilista na blbem miste po jehoz zabiti bys musel usek opakovat by uplne k atmosfere neprispel. A spis by byl k nastvani. Taky bych chtel podotknout ze jsem jeste nevidel hru kde by se takovej vystrasenej civilista choval alespon trochu uveritelne. V MP by se to pak dalo resit minusovymi body ale tam uz pro civilisty opravdu nevidim zadny duvod.
-
-
-
-
Hochu, tohle neni rpg, ale linearni strilecka. Stavet hrace pred nejakou volbu a jeste ocekavat nasledky? To je pro dnesni hracstvou prilis. Zvlaste pro hracstvou her jako je prave Battlefield.
-
A ty lidi co to budou delat zaplati kdo?
-
-
Kriste pane....Nesrovnavejte Evropskou moralku s tou AMERICKOU...Amiiici maji v hlave nasranyy jsou na urovni 12 letych deti....(po cely zivot)Nas opravdu nenapadne poridit si kver a jit vystrilet skolu...A mise v COD na letisti byla DOKONALAAAA atmosfera jak vííno...a hle nijak "vazne" me to nepoznamenalo---
-
-
Proč hraješ cod když ho tvořili pos**ní amííci hmm. Nejsem žádnej obhájce ameriky ale nesnáším když někdo háže celej národ do jednoho pytle : rusové = vodkou nasáklí vochlastové a komouši, američani = hamburgrožrouti s IQ re*ardovaného šimpanze, češi = zloději propisek *1* *1* *1* atd atd
-
Aha tak protoze amici maj v hlave nasrano tak pises z os kterej byl vyvinutej v Americe. A kdyz rikas ze v evrope se neco jako v usa nemuze stat (strileni civilistu) tak teda vysvetli ten incident ve Svedsku.
-
-
Aha a kdyby psal něco proti Číně tak by jsi tu zase blekotal něco o tom že součástky v počítači jsou od nich?
-
Myslis v Norsku?
-
-
Alebo pokojne aj pred rokom na Slovensku...
-
-
to sa da lahko vysvetlit, ked zijes vedla ciganov tak ti rupne a radsej ich zastrelis aby neotravovali ostatnych... podla mna spravil dobry skutok a pojde do neba
-
-
-
-
Neprijde mi.. btw VB je soucasti Evropy :)..
-
-
Jelikož tam mám rodinu a sám jsem tam už několikrát byl, můžu za sebe říct, že VB má v mnoha věcech mnohem blíž USA než jiné země evropy, a to bez ohledu na všeobecný proamerický politický rektální alpinismus... Mladé generace jsou z velké části úplně mimo realitu (ostatně viz to co se stalo nedávno)... Tradiční "angličan" (ať již skromný nebo snobský) je již vymírající druh, rozširuje se typ "Chav" (viz en.wikipedia.org) a nezastavující vlna asijských (pakistán atp.) přistěhovalců tomu vůbec nepomáhá...
-
-