Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 video ze hry vás zavede k bombě
30.3.2011 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
moc pěkné video ta myš mě dostala a hezky vypadá "přesnost" při střelbě dávkou
-
Já si myslim, že tam jako je málo výbuchů. A vojáci by mohli sprostě klít. Třeba shit, fuck, go to hell you son of bitch. Come get some. I will reap your belly...
-
-
Tak snad to tam dají :-) v MP BFBC2 to je...že vojáci nadávají nebo něco říkají
-
-
Zvuky, zvuky, zvuky! Absolutně bez konkurence!
-
-
souhlas uz BC2 mělo zvuky na špičce
-
-
Mnaaamm. Jednoznacne FPS tohoto roka!!
-
Čim blíž je vydání hry, tim míň ,,wow,, efektů v těch trailerech je. Tenhle trailer už vypadá jako klasická FPS a očekávám že příští bude ještě horší.. No jo, je třeba snížit očekávání..
-
-
Podle mě je to naschvál...ukazují přibližně,jak to bude vypadat (jakože když tam ti nepřátelé budou v prostředí města) nebo co může člověk vidět...podle mě tohle video bylo ukázané,aby lidé věřili,že si opravdu člověk s lehkým kulometem rozloží nožičky a opře o zem :-) ... a myslím,že je lepší trailer bez WoW efektů a potom budeš ve hře jenom čumět :-) co všechno tam neni...než jako ukazovat špičkový trailery viz. Crysis 2 a potom se dočkáš normální hry ne co jsi čekal z Trailerů :-)
-
Je treba znizit pocet videi hlavne na absolutne minimum tak ja to bolo napr pri BF2 kde vychadzali maximalne tak screenshoty nic viac. Pretoze to dopadne jak pri mafi 2 kde som vedel este pred vydanim ocom to cele uplne bude. Potom son nebol vobec prekvapeny pri nicom, skor naopak. Tak ci tak seria BF je moja srdcovka a mam predobjednane.
-
-
Je to už otřepaná fráze, ale nedá mi to: " Kdo tě nutí na případné ukázky z hraní, či trailery koukat, když si nehceš kazit překvapení? "
-
-
nedočkavost :D:D
-
-
-
-
Mě jen tak napadá otázka. Co je realistickýho na tom, že vás skoro sejmou, ale doběhneš za další roh a najdeš tam lékárničku, přeběhneš a si zase jako rybička?? Kde je ta realita??? V tomhle asi realita do hry nikdy nepříjde. Nebo by se vám líbilo, kdyby ti pod prdelí bouchnul granát, pak černo a další záběr by byl až na nemocničním lůžku bez nohy?? Tohle je realita... tak se tu neohánějte realitou. Tu nedostanete nikdy. Prej realita u FPS , dlouho sem se tak nezasmál!!! :D Dle mýho autoheal, nebo lékárničky to je jedno, když nejste sráči a nehrajete na easiest. Jak už tu někdo psal, dobrej nápad by byl medik. To by bylo takový přiblížení té "realitě"
-
-
me by vyhovovalo reseni .. jeden zasah do hlavy - mrtvy, zasah do tela - podle kalibru a kevlaru otreseny nebo na 2 zasahy (3 u slabsich zbrani) vyrazeny z boje, zasah do ruky - osetreni medikem a horsi mireni a manipulace s vybavou, zasah do nohy - osetreni medikem a uz si nezabehas a chodis pomaleji ... samozrejme kdyz te do ruky nebo nohy trefi .50 tak zadne kulhani neni .. kdyz se neosetris tak ztracis zdravi ktere ti uz medik nevrati ale pouze ti zastavi jeho ubyvani ... proste pokud se clovek postavi tak jak se postavil v tom videu ten predvadejici tam ma prezit tak 2-3 sekundy ..
-
-
Tak jak píšeš, by to nemuselo být špatný. Bylo by fajn mít třeba postih za zásah a tak. Nutilo by to lidi víc taktizovat a krýt se.Ale tomu by bylo třeba i udělat hru, kde nenabíhají vojáci jak do kafemlýnku, ale menší počet nepřátel s lepší UI a to i kolegů, hlavně toho medika. Každopádně by to byla nějaká výzva. Ale je mi jasný, že by se ozvalo spousta lidí, kteří by místo tohoto chtěli autoheal :)
-
-
Myslim že taková hra je GRAW 1 a 2 to si myslim stačí víc než dost.
-
-
ozval se první. nemyslím to ve zlým. každopádně ghost recon sem nikdy nehrál
-
-
To je škoda GRAW je skvělá hra.
-
-
-
-
-
-
Cim lepsi a dokonalejsi video, tim vetsi flame:)
Je to jako s celebritami, cim je znamejsi a viditelnejsi, tim je vice diskutovana a tim ma vice odpurcu, kteri jdou vzdy proti proudu, snazic se ukazat nezavislou mysl a novy uhel pohledu (iluzorni predstava). -
-
a casto iluzorne ukazat ze celebrita je navonena nevestka ovesana hocijakymi tretkami
-
ten tvuj prispevek je taky "iluzorni predstava" *2*
-
-
Poradte prosim hru, kde by som moho podrezat jezisa a dalsich svatych...
-
-
První Doom. Ježíš je pochopitelně až na konci (poznáš ho podle 8 nohou). Ostatní svaté potkáváš během celé hry (poznáš je podle toho, že jsou nezvykle agresivní).
-
cetl jsem uz lecos,ale tohle je i na me moc
-
-
moc pekny,jedina vec co se me vadi je ta divna velikost zbrane.pazba s optikou jsou primo obri a hlaven neni skoro videt,takovej divnej nepomer.no a kdyz bezi tak to drzi jako smradlavy koste
-
Skoda zaciatok vyzeral dobre hlavne atmosferov... no a potom to uz bol len CoD... skoda. Som zvedavy na singl. Ze bude multy skveli je jasna vec.
-
-
Hra bude taky supr, než se načte logo EA, pak to půjde od deseti k jedné :-)
-