Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 video ze hry vás zavede k bombě
30.3.2011 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
nedočkavost :D:D
-
souhlas uz BC2 mělo zvuky na špičce
-
To je škoda GRAW je skvělá hra.
-
ozval se první. nemyslím to ve zlým. každopádně ghost recon sem nikdy nehrál
-
moc pěkné video ta myš mě dostala a hezky vypadá "přesnost" při střelbě dávkou
-
Myslim že taková hra je GRAW 1 a 2 to si myslim stačí víc než dost.
-
Tak jak píšeš, by to nemuselo být špatný. Bylo by fajn mít třeba postih za zásah a tak. Nutilo by to lidi víc taktizovat a krýt se.Ale tomu by bylo třeba i udělat hru, kde nenabíhají vojáci jak do kafemlýnku, ale menší počet nepřátel s lepší UI a to i kolegů, hlavně toho medika. Každopádně by to byla nějaká výzva. Ale je mi jasný, že by se ozvalo spousta lidí, kteří by místo tohoto chtěli autoheal :)
-
Od začátku jsi nenapsal nic co by mělo nějakou hodnotu myslíš že se ti to jednou povede?
-
Podle mě je to naschvál...ukazují přibližně,jak to bude vypadat (jakože když tam ti nepřátelé budou v prostředí města) nebo co může člověk vidět...podle mě tohle video bylo ukázané,aby lidé věřili,že si opravdu člověk s lehkým kulometem rozloží nožičky a opře o zem :-) ... a myslím,že je lepší trailer bez WoW efektů a potom budeš ve hře jenom čumět :-) co všechno tam neni...než jako ukazovat špičkový trailery viz. Crysis 2 a potom se dočkáš normální hry ne co jsi čekal z Trailerů :-)
-
Tak snad to tam dají :-) v MP BFBC2 to je...že vojáci nadávají nebo něco říkají
-
dyt ma ten meti pravdu. Co do nej kerujete. Neni usmevnej fakt,ze je ve videu pouzita kiowa. Usmevny je spis to,ze stoji zavesena stabilne na jednom miste v ty nejvetsi prestrelce. OH-6 je průzkumnej vrtulník s zadnym pridavnym pancerovanim,ta by sla v realu k zemi po jedny davce z pechotni zbrane,jeji sila v boji je pohyb,ne udelat nepohyblivej cil. POdobny,jako predchozi video s tim "ostrelovacem".......vy vzteklouni co kerujete,ze lidem vadi,ze to neni realisticky...lidi by nekerovali,kdyby se vyvojari nechvastali !realisticnosti v SP! ...jak zaseli,tak sklizi,hra urcena pro vylagrovany dementy,nebo na MP
-
Já si myslim, že tam jako je málo výbuchů. A vojáci by mohli sprostě klít. Třeba shit, fuck, go to hell you son of bitch. Come get some. I will reap your belly...
-
hrozna/ nehrozna .. je zbytecna a ubira atmosfere ..
-
a pro to vyvojari tvrdi ze SP je pro ne klicovy a nebude hrat druhe housle ? :)
-
ale dyt ma pravdu :) ... ja se na hru tesim a jako pokazde doufam ze to vyvojari nezmrvej .. ale ktera hra v posledni dobe dopadla tak jak by clovek chtel ? :) ..dnes uz se hraje jen na efekt, nepremysli se u toho ..
-
me by vyhovovalo reseni .. jeden zasah do hlavy - mrtvy, zasah do tela - podle kalibru a kevlaru otreseny nebo na 2 zasahy (3 u slabsich zbrani) vyrazeny z boje, zasah do ruky - osetreni medikem a horsi mireni a manipulace s vybavou, zasah do nohy - osetreni medikem a uz si nezabehas a chodis pomaleji ... samozrejme kdyz te do ruky nebo nohy trefi .50 tak zadne kulhani neni .. kdyz se neosetris tak ztracis zdravi ktere ti uz medik nevrati ale pouze ti zastavi jeho ubyvani ... proste pokud se clovek postavi tak jak se postavil v tom videu ten predvadejici tam ma prezit tak 2-3 sekundy ..
-
Je to už otřepaná fráze, ale nedá mi to: " Kdo tě nutí na případné ukázky z hraní, či trailery koukat, když si nehceš kazit překvapení? "
-
První Doom. Ježíš je pochopitelně až na konci (poznáš ho podle 8 nohou). Ostatní svaté potkáváš během celé hry (poznáš je podle toho, že jsou nezvykle agresivní).
-
Zvuky, zvuky, zvuky! Absolutně bez konkurence!
-
Mnaaamm. Jednoznacne FPS tohoto roka!!