Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chápu proč máš ten nick.
  • Hra bude taky supr, než se načte logo EA, pak to půjde od deseti k jedné :-)
  • Je třeba zabít kenyho vy parchanti! jinak se omlouvám za "visí". Ještě, že takovej Half-life nedělali jen proto, že vypadal pěkně a ne realisticky :-)
  • Když už tak nemel blbosti v každé hře se dá snadno umřít a je jedno jaké má uzdravování. No a s tim vrtulníkem vypadá to pěkně to je vše. Realitu hledej někde jinde.
  • Skoda zaciatok vyzeral dobre hlavne atmosferov... no a potom to uz bol len CoD... skoda. Som zvedavy na singl. Ze bude multy skveli je jasna vec.
  • tak k té helikoptéře, co je tu zmíněná. Nikomu nepřijde divné, že hero amíci kapou v jednu chvíli před mostem jako mouchy a za pár chvil jen tak nad silnicí vysí lehký vrtulník, k jehož sestřelení stačilo vždy jen pár ran (beru to, že už je to poslední verze OH6) a nikdo na ni nevystřelí?

Jinak autoheal je jasnej, přece nechcete ve hře umřít? To by pak nikoho nebavilo a nikdo by to nehrál.

Ještě se divim, že tam nejsou samonaváděcí mířený náboje, jako měl Zorg v pátym elementu, můžete střílet klidně za roh a každá kulka si najde svůj cíl. To by panečku byla teprv zábava :-)
  • Já si připadám jako v lese. Jedna myslivna vedle druhé :-)
  • Už chápu vývojáře,že serou na PC hráče (Crysis 2).Těm se člověk nezavděčí...nejdřív každej řve kvůli grafice a když je hra s parádní grafikou(zatím tak vypadá),tak se najdou vždy nějaké kraviny...ať už autoheal v SP(což už je nějaký ten rok),který by se dal nahradit jak tu někdo píše lékárničkou za starých časů UT,MoH atd...ale to by se taky každému nelíbilo..bral bych toho Medika to by bylo fajn,ale to by se taky každému nelíbilo...nebo jako ve FC2?Že si uděláte operaci na bitevním poli sami? :D

Berte to sakra tak,že BF serii jde vždy hlavně o MP a ne nějaký single...ano dělají ho trochu pořádně po delší době,ale podle mě na příběh nebo alespoň trochu realisticky (vím auto heal a podle některých vrtulníky na bojišti realistické nejsou).Ale sakra je to jenom hra!Zábava a pokud chcete realitu,tak se nechte naverbovat do armády :-) a budete mít reality kolik jen zvládnete.
  • u takovýho Alexe Kidda na Master Systemu jsem si taky užil svoje : )
  • Cajk
    Mario to samý:) Předposlední level a tobě došly životy.. A znova bobánci:)
  • smejki
    prohloubení rozdílu vede k obecnější dostupnosti dříve údajného luxusu? oujé!
  • Buzík, ale jeho hlášky znáš *1* Taky ho nemusim, ale ignoruju ho, nevim proč na něj nadávat v diskuzi, kde se o něm nikdo nebaví. *4*
  • Snad máš pravdu.
  • Proc misto linku na youtube video v HDcku sem radsi postujete rozmazanou sra*ku? Nepochopim.
  • Když myslíš.
  • Nejsem žádný hater autohealu...takovej ME2 mě bavil fakt dost .)) ale fakt je ten, že ta obtížnost se tam nahrazuje jen tím, že "jich" je mnógo...
  • Tak aspoň - 20 nechceš ? *1*
  • Tak nějak...proplouvá...
  • ja myslim,ze to vazne nemysli,uz jen podle toho jeho jmena mi to neprijde mysleno vazne *1*
  • autoheal je hrozná věc, představa že hraju Dooma, DN3D, IGI apod. s autohelem jako se hrajou FPS dnes ve mně vyvolává záchvat smíchu, o čem je takový hrnaí? o ničem, člověk proplouvá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit