Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to nepude Scotte, zrovna odjíždim do Fort Collinsu na veletrh chlupů
  • Boze mami co to tu pises za kraviny, bez nam radsi udelat neco k veceri. Sorry chlapi, to je tak, kdyz clovek vstane od kompu,kdyz jde na zachod, hned mu tam vleze zenska.
  • Jerry: sklidni hormon a běž se raději podívat na večerníček, bude se ti pak lépe usínat. A před spaním si pak ještě můžeš dát cod, jestli pro tebe nebude moc těžký...
  • Doufám že tuhle kravinu píšeš jen jako ironii jinak je mi tě líto.
  • Tohle neni otázka enginu.
  • Berete mi to primo z ust, presne tak - CoD jde kazdym dilem dopredu co se tyce hratelnosti, BF se snazi spatnou hru jen zabalit do hezkyho pozlatka a vetsina hracu jim to bohuzel sezere.
  • hmmm...ten endžin je tak dobrej, že mu zase, opět z kulometu nezmizel pás s náboji , když je všechny vystřílel... tradiční věc u všech jejich her.
  • No hlavně že CoD si lidé nekupují kvůli značce ale kvůli vzrůstající kvalitě.
  • Omlouvám se, ale vzhledem ke zranění ruky, které jsem si přivodil přehnaným hraním počítačových her jsem dal pouze 20 dřepu, snad to nebude vadit.
  • Ten pan ma, ale dozajista pravdu. Sama jsem to na svem muzi a synovi nekolikrat vypozorovala. Od te doby co si koupili kdysi BF2 stoupl jejich zajem o vojenskou techniku o stovky procent a i dalsi dil jsem byla nucena ze sve podpory predobjednat rovnou ve dvou kopiich, aby si mohli oba dva hrat jako mali kluci
  • Tushan
    a taky škodolibej *1* chacha
  • My Češi jsme poměrně zákeřnej národ takže o de mně máš palec dolů!
  • Prosím dejte 20 liků mám už druhou sázku z kámošem honem!!!
  • Ach ty decko *1*
  • CoD je z hlediska hratelnosti stejne mnohem lepsi a zadna lepsi grafika nebo destrukce to nevynahradi. Vsichni fanousci BF jsou jen fanatici co si koupej dalsi dil jen proto, ze je to BF a obsah je vubec nezajima. Hlavne, ze si muzou zajezdit s autickem, tankem nebo zalitat letadelkem
  • je ale ja ho mam uz rad aspon se uz nasmeju aj ja jako dobry sak aspon vidime kdyz ma takovy intelekt kam tato republika speje cim vetsi intelekt tim vic to stoji za prd viz hrad :)))
  • ty ses fakt jouda
  • Ja bych to vyresil skutecne masivni....letakovou kampani
  • proč se to tu jmenuje diskusní forum? no zřejmě proto, abychom zde mohli pět chvalozpěvy pro předobědnavatele :-)
  • hele meti tak proc tu vlastne pises jako zabava je to asi dobra pro tebe ale nas ostatni tu jen seres a takove lidi tu nechcem takze pokud chces napis si svoje vyjadreni dice ze chces jednoho panacka a pole abys to mel dobre . jako svuj intelekt bez resit nekde jinde a hru ktera se ti nelibi a libi taky protoze brzo z tebe bujdem blit my

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší