Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 video ze hry vás zavede k bombě
30.3.2011 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
zajimave ze to rika zrovna hrac cod *1*
-
Ale no tak IGI jsem hrál byla to pěkná hra ale zase nedělej z autoheal nějakou hroznou věc.
-
jj, toho myslim, Mega Drive : ) byla to tušim jednička ještě bez lišky, luxus.
-
Jistě já vim jak dlouho tu asi tak je autoheal faktem je že už jsem takových her hrál hodně a když se to pořádně udělalo tak i taková hra mohla být těžká a pro hráče výzva. Stačilo pár zásahů a byl jsi v háji. Lékárničky jsou sice fajn ale i autoheal má dost dobré možnosti.
-
jj, kde jsou ty doby kdy se člověk musel snažit a hlídat si zdraví a něco umět, libovolný ukládání mi nikdy nevadilo, ostatně dřív to byla smaozřejmost a checkpointy byly výjimkou, ale autoheal je fakt hovadina největší. Vzpomínám na Project I.G.I., celá mise bez zátahu, jedna dobrá rána a konec, žádný ukládání.
-
já znám jen toho na konzoli SEGA (ne toho PC), nevim, co to přesně bylo za typ. Ale jo, sem tam pár životů k dobru nasbírat šlo (pro restart levelu, asi 3x)
-
majestro dělá do politiky? dovedu si představit co tam dělá, teda vyměšuje...
-
No promiň "doporučuji nastudovat historii her" tadle "historie" autohealu se táhne pár cca 7let zpátky...a některý hry jsou svižnější, autoheal neni všude od věci ale u Battlefieldu 3 jsem zrovna myslel, že tudle taškařici eliminují (napadá mě pár způsobů, aniž bych se musel dlouho zamýšlet)...a že by to mohla být i nějaká výzva...vzhledem k tomu, že nepředpokládám (a doufám v to), že by na tebe nabíhala armáda celého státu jako v posledních CoD (kde kdyby nebyl autoheal tak je to naprosto nehratelné)tak si s tím mohli trochu pohrát...to je všechno
-
Ale to zas ne, pokud je řeč o starém Sonicovi tak měl ještě tušim 3x Continue, takže celkem 9 životů, extra continue se tušim daly nahrabat ještě v bonus levelech.
-
jo jo ... takovej ježen Sonic. Po pár hodinách se člověk dostal do finálního levelu a když prošvihl svoje tři životy, tak mohl začít odzačátku :-)
A oni chcou quicksave uprostřed přestřelky, šulini -
Bude obsahovat simulátor volby Miss Universe?
-
Já vim že ty to víš kdyby ne bylo by s tebou něco špatně. Ale to s tím věkem jsi si mohl odpustit na takové kecy a vytahování máš příliš málo informací.
-
Kenny nebuď blbej hňup, to já samozřejmě vím, ale člověk by doufál, že po taškařici Bad Company 1/2 (i když mě celkem baví)se BF3 vrátí ke "kořenům" a bude se snažit vyrovnat tak něják "realismus"/arkáda...tak zklidni hormón a o historii her mi nic nepiš, když ty si funěl v inkubátoru já si kurv*l zrak u starých televizí...
-
Jejda návštěvník z Marsu. Vítej na Zemi doporučuji ti doplnit si historii her možná zjistíš že autoheal je normální a často používaná věc.
-
Tak to aby tam hráli rusáci, protože nikdo jiný šířit demokracii a mír přece nechce. Tedy až na USA, těm ovšem nejde o nic jiného než o ovládnutí celého světa a možná i vesmíru (tedy kromě Marsu, protože tam si drží místo Paroubek). Koneckonců, Spojené státy to už dokázaly účastí v obou světových válkách nebo ve válce studené. Nebýt těchto zlotřilých imperialistů, tak bychom zde mohli mít báječný nacismus nebo komunismus. No nebyla by to krása? *4*
-
Aha tak to je mi tě líto.
-
Jejda...autoheal *11*
-
Hra by mela obsahovat i mise kde se nebude strilet, ale sirit demokracie a mir.
-
K dokonalosti už tam chybí jenom nějací ufoni. Kdepak chrabří men in armd from jusa zapoměli prapory? Bez nich se do boje nemuže, to neni pro muže.
-
Pouzivani ironie v psanem textu je naprosto nevhodne, protoze nekteri lide nemusi bez vyrazu tvare a intonace poznat zda byla pouzita ci ne.