Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 video ze hry vás zavede k bombě
30.3.2011 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
No tak o nastavení obtížnosti u ukázky hry se nemá cenu bavit dost často to mají nastavené hodně málo.
-
Tebe neni potřeba urážet to si děláš sám. No a potom co jsi tu předváděl raději nepiš o používání mozku.
-
Nekdy by neuskodilo si uvedomit,ze to je jenom hra *3* .Sice mam podobny pocit co se zjednodusovani hernich mechanismu,snizovani komplexnosti a celkove zjednodusovani soucasnych her tyce,ale ty to zenes do naprostyho extremu
-
no ale rad bych videl i video ktere nebude jen o tom skriptu .. :) je skriptovani a COD skriptovani .. aby to zas nebyl velky interaktvni hollywood bijak, jak to zatim vypada .. jinak grafika a atmosfera pekna i kdyz to doufam hraje s cheatem na nesmrtelnost nebo je to nejaka "extra easy for little sisters of casual first person shooter players" obtiznost .. a hlavne maji jeste dost casu na AI a podobne veci .. tak drzim palce a je pekne, ze se (udajne) zameri i na SP a nebude to jen takovy kratky sled nesmyslnych misi ..
-
Zrovna v tomhle videu to bylo celkem ok,ale v tom predchozim s tim sniperem to bylo uz imho moc
-
Ale dobrý zas, při své inteligenci to alespoň napiš do reakce a nemudruj nám tady pořád znova *7*
-
No podle me se i scripty daji pouzivat s mirou...aneb vseho moc skodi *3*
-
Chápu ale tak pořád to vypadá pěkně a nějak přeplácaný mi to nepřišlo.
-
Já se sem chodím bavit, protože zabava na zdejším foru je lepší, než mi může dát tato hra. Až se mě budete chtít snažit zas chvilku urazit, tak se pokuste alespon napsat správné i po tvrdých souhláskách. Třeba takové rozumný a rozumni to trochu bije do očí :-)
Nijak jsem nenarážel nato, že potřebuji mít všude real, narážel jsem jen na nesmyslnosti, které nám Dice předvádí. Takže příště zkuste sami zapojit mozek, než mi tu začnete blít svůj intelekt ;-) -
No jestli te to bere timhle smerem,tak prosim *1* .Ja osobne mam radsi klasiku a to hitpointy,zpusob doplnovani se da vymyslet ruzne,aby to sedelo do daneho stylu hry.Ale automaticke uzdravovani,kdy se schovam za nejblizsi ukryt a za chvilu zase vybehnu ,jako by se nic nestalo me zorvna dvakrat teda nebere.
-
to mas jedno skript skript atd a v jakem useku mezi nama stejne kazdy fanda to dohra je jednou a pak de hnedka do multaku . samosdrejme nerikam ze singl bude spatny podle me bude bomba aj ten ja se tesim na oboji
-
No napsal jsi to sice se spoustou chyb, ale máš úplnou pravdu *3*
-
No tak jako lékárničky tu nemůžou být věčně je fajn že je něco nahradilo jinak by si tu zase určitě lidi stěžovaly že jsou ve hrách pořád jen lékárničky a nic jinýho.
-
Jenom dalsi troll (odhaduju tak 12 let), nekrmte ho.
Nekde na netu si nasel ze Red Orchestra a PR jsou realistictejsi hry a tedka tady dela HC parana, pritom hraje codko nebo csko, tece mu mliko po brade a rve pri tom do mikraku s ostatnima malejma harantama. -
On ma na mysli spis to mnozstvi behem urciteho casoveho useku *3*
-
No ty asi najdeš v každé hře ne?
-
A nejlepší by to bylo bez autohealu a bez lekárníček. To by bylo pošušňáníčko, nejen že hrací doba by byla 3 měsíce, ale ten pocit, kdyby to člověk konečně dohrál....
-
Když si vzpomenu na unreal, kde jsem bežel střilel a chodil po lekarničkách :D
-
Skript,skript,skript a skript.
-
No lékárničky taky nejsou nic extra.