Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 video ze hry vás zavede k bombě
30.3.2011 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
Presne diky lidem jako Ti co tu obhajuji soucasne koncepty FPS her stoji dnesni hry za TOTALNI HOUNO..narvat Vam Fjedničku do ksichtu a odjistit..nic jineho nezaslouzite.
-
Pokud nechápeš co to je hra a chceš tak moc realitu tak běž do nějaké války tam té reality zažiješ víc než dost.
-
Ano a to je presne o Vas tady a vsude...aby jste podporili argument na realisticnost vytahnete SCENU KU**A Z FILMU!!!!....FILM nema s realitou VUBEC nic spolecneho...a nikdy ANI JEDEN v historii nemel...
-
A co by ten vrtulník měl jako dělat házet na nepřítele balónky s vodou? Ale hlavně že jsi HC hráč to se určitě považuješ za nějakou elitu že.
-
mno nevim, taky nejsem zadnej znalec ale treba ve filmu Blac Hawk Down byla podobna scena a mam dojem ze jde o ten stejnej model
-
Opět nice vid :) ..
-
Abych podložil své argumenti mí naštavní čtenáři. Takové ptákoviny, jaké předvádí v dnešních hrách vývojáři, by si v době slávy Unreal Tournamentu nikdo ani "nelajznul" :-)
Tehdy to byly hry s velkým H. -
Vsechny hry jedna kulka mrtvy maji extremni uspesnost..Americas Army, mod Project Reality k BF2, puvodni Operation Flashpoint, SWAT4....jenom vyvojari nemaji koule je vytvaret
-
Je to hra pro de**** :-) Spousta starých her nabízí zábavné zpracování a pojetí. Dice vydává od BF2142 pouze něco, co ze sebe vydávají hospodské mluvky po dvaceti dekách vlašáku a dvaceti pivech :-)
-
Jde o fungovani postav ve hre, v nerealisticnosti akci ktere provadeji a v tom ze jim to vyvojari nastavenim hry dovoli..absolutne s kazdou hrou se oddaluji JAKEKOLI realisticnosti (mozna na ukor vzhledu hry)...totalne borti jakykoli realisticky dopad boje, strelby na telo vojaka a psychiku vojaka (lehnu si sam doprostred mostu totalne exponovany a budu hrdinne kropit podemnou pobihajici lidi?kteri jeste nabihaji jak ve hre z roku 1980 z nejakeho automatu za 2kc?)..uplne odbouravaji balistiku strelby a reakci zbrani na strelbu..(pokud nestrilim davkou tak musim menit hlaven po 2-3 zasobnicich , u minimi a podpurnych zbrani nedam ani jeden zasobnik na plnou davku)..princip schovam se a automaticky se vylecim?NEJVETSI ODPAD V "OBOHACENI" FPS...kdyz po me nekdo zacne strilet nekryju se ale hrdinne opetuju ze stejneho mista a postoje strelbu(v realu bych tak akorat chcipnul, co tak alespon rozmlzit pohled hrace jako simulaci "stresu" z palby vedene mojim smerem?..
-
"Evidentne nemam znalosti a jsem skoleny cod" nebo tobe dochazi argumenty?
-
P.S.: vzhledem k tomu, jaká je úroveň zdejších přispěvovatelů fora (a to jsem to tu prolistoval dost) je už teď jasné, že MP bude díky klientele "brak" (vyjma snad malých klanových soubojů)
-
Prosim vsechny radoby chytraky co nadavaj na nerealnost a vytvory DICE, aby se prihlasily do armady (kdyz chtej tak moc realitu) a nechali se ZABIT, protoze tyhle jejich "hospodsky" brecaky (vsechno delaj spatne a jen ja vim jak na to) jsou zbytecny a nikomu nebudou chybet. Vsadim se ze kdyby byla hra 1 kulka = game over tak by byly prvni, ktery by opet hlasite protestovaly. DICE patri mezi spicku v oboru *5* A JE TO HRA A NE SIMULATOR!!!
-
Koukám že tu máme odobrníka školeného CoD viď? Mluvíš tu o něčem, o čem evidentně nemáš nejmenší znalosti.
-
A cim to chces kropit Apachem nebo Blackhawkem? A ve Vietnamu se OH 6A pouzivaly, takze nevidim problem proc by vyvojari pro "oziveni" nemohli nasadit tyto lehke vrtulniky do ulic na kropeni islamistu nebo co to je.
-
Objednávku jsem zrušil už z předminulého videa a dobře jsem udělal. Dice jdou stejně jako Bioware ke dnu.
Jelikož jsem asi HC tak se těm nesmyslnostem ve videích musim jenom stát. Ale nic tak srandovního jako livetující OH6 zasypávající ulice palbou jsem ještě neviděl. Čím troufalým nás Dice pobaví příště? -
Je to pravda no... ale stějně moc nesouhlasím... jestli to chápeš... :)
-
Rytmus a buzerant ? Jedině tak ty!
-
Seš jak Rytmus. To si vychytal on říká na všechno buzík
-
Soucasni vyvojari VYLIZTE SI PRDELE s tim co vytvarite!..Jednoduche pseudorealisticke sracky pro pubertalni decka co nejsou schopne se soustredit na neco slozitejsiho vic nez 36sekund...cim dal tim horsi a horsi co se vyvtvari..