Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono to máš těžší, jak se mi moc nelíbí autoheal, tak by mi zas přišlo jako blbost v něčem jako CoD nebo tady BF (samozřejmě jen SP) shánět po mapě lékárničky..tady trochu víc beru ten autoheal, ale mohlo by to být i jako v OPF/ArmA, při větším zranění se vyléčit u člena týmu, co zastává funkci "medic", to by nemuselo být tak těžký a ani tak hloupě vypadající
  • Toz audiovizual vypada paradne.Ale proc musi vsude v posledni dobe cpat ten auto-heal?To je strasna zhovadilost.
  • Já myslim, že maj všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řek.
  • Nevím, jestli to ELITA jako ty pochopí, ale všechno jsou uplně jiné hry..jediné podobné je to, že se tam střílí, CoD, BF, ArmA...všechno jsou sice FPS, ale všechny tři stavěný na uplně jiný druh hraní. Jasný, ty jsi mega cool zkušenej elite realiťák, asi to nepochopíš...běž si raději vyonanovat někde u diskuze nad CoD, jak je to pro děti, američany a retardy, jak je to ve skutečnosti tak a tak a potom si zapni další díl simpsonů..já nevím, co si takový drsňáci tady musí furt vylévat srdíčko...požádej o dotace a udělej nám nějakou mega realitní řežbu, ba co, ženským tam přidej i menstruaci, aby to mělo fakt grády. *7*
  • tak meti boze vsech her a velka elito bez na forum army ci jinych strilecek treba unrealu nebo quake ci te tve red orchestry ale nechod sem kdyz setito nelibi nato jak se to pises velkym hracem a buh vi jak starym tu spis pises jak male decko podle me rozumni clovek ktereho hra nebavi tu ani nenapise a de dal
  • A čím podpoříš svá tvrzení ty? Kromě tvých cool výpadků? Ukaž se, hadr playere
  • Ohahahaha, mistře HC, co takový OH6 tedy dělá? Slyšel jsem, že DICE ti chystá omluvný dopis a důrazně doporučují každý vrtulník vyzbrojit megafonem a na nepřítele důrazným hlasem zvolávat demokratická hesla *7* *7* *7* Já nevím, děláš si srandu?
  • Dobre dedku, nemel by si uz jit nahodou ven, kdyz uz tam tak krasne? Ja zadny usmrkanec nejsem, Battlefield se mi libi, i kdyz se tam vyskytne obcas nejaka chybky v realisticnosti. A na tech hrach co si tu psal, jsem vyrustal a na mnoho jinych. Zkus teda taky nejakou vymyslet a uvidime, treba bude lepsi nez Battlefield.
  • No hlavně že máš nad čím onanovat to je důležité.
  • nwm teda jak ti co tu tak hrotí realitu, na realitu je plno jiných dobrých titulů, ale já osobne hraju hry na odreagování a zábavu, a realná válka není zábava, proto mi opravdu FPSdnešní doby nevadí a na BF3 se těšim ;) graficky je to bomba a užasnej zvuk jako v kazdem BF
  • Jo, považuji se za elitu, když takový smrkáči jako vy zavadí o Red Orchestru, Project Reality atp. tak si vás dávám k snídani a onanuji tu nad tím :-)

Já to přirovnám k něčemu jinému. Kdysy jezdili na motorkách jen praví srdcaři. Dneska se prohloubily rozdíly mezi bohatými a chudými a motorku má dneska kdejaké hovado a tak to podle toho i dopadá na silnicích :-)

úroveň hráčů určuje směr trhu.

Je rozdíl udělat hru zábavnou a s nápadem a nebo pro blbce, kulatou jak Rubikova kostka postavenou na wow ted se po*** efektem :-)
  • To bylo na mně nebo na Jana ?
  • No jestli se nepletu,tak v Černý jestřáb sestřelen byl také OH 6 a bylo to prý podle skutečné události.Nevím co je na tom,tak nelogického,že na široké ulice kde jsou na zemi jen nepřátelé se zbraněmi použije americká armáda OH 6...jo vlastně ty hraješ CoD tam USA použije rovnou Atomovku :D jsem zapomněl proto to neni reálný :-)
  • No vidíš a to zase pro mě je tvůj názor úplný odpad.
  • No tak si hraj tyhle hry a necpi se sem.
  • Ano tvuj nazor je pro me velice dulezity, prosim napis jeste neco..
  • A nemáme se ti klanět za to že mezi nás přišel někdo tak veliký? Hraješ si tu na něco víc ale z toho co píšeš působíš jen jako další blbec.
  • Aha takze ani Band of Brothers. ok chytraci.
  • Da se skloubit oboji..viz Operation Flashpoint..SWAT4..Project Reality...
  • Uklidni se ty troubo co máš pořád s tou realitou. Na tom vrtulníku nebylo nic špatnýho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit