Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zde je soutez o BF3 nebo MW3 https://www.playfire.com/bf3-vs-mw3/a1c446197830e43f
  • Hory85
    Jen pár otázeček, co nějaká prodejní čísla ví se už něco? A jak je to s Limetovanou Edicí co mám mít navíc? Mi přijde že sem jako nic zvláštního neobdžel. Snad jen jednu broku a měla tam být i pistole s tlumičem ale tu nějak postrádám. pls nějaké info????
    • DLC "Back to Karkand" zdarma.
      +
      podle toho, kde jsi to predobjednal:
      Physical Warfare Pack (LMG, veci pro sniperku, AP naboje, DAO-12),
      SPECACT Kit Upgrade,
      Dog Tag Pack.
    • Hory85
      Limitovanou* *15* a nějaké mapy snad navíc možná přístum do Karklandu nebo tak....
      • Vyexpedováno (dodáno prodejcům) 10 milionů kopií a z toho 5 milionů prodáno během prvního týdne.
  • splash
    Mám dotaz, uvažuji o koupi BF3 na xbox, ale hlavně kvůlu MP. A trápí mě jestli není 32 hráčů na mapu která se hraje na PC v 64 málo. Prosím nepiště sem flame typu jak jsou konzole na nic.
    • jestli neco hlavne kuli mp... tak kupovat pro pc
      • splash
        To pro mě určitě neplatí...
    • Ahoj, na konzolach je max 24 (nie 32). Co sa tyka conquest modu, tak je pravda, ze v 24 hracoch je to proste malo(behate po mate a raz za cas niekoho stretnes :D), u ostatnych modov je to v pohode, aj ked samozrejme 32 je lepsie.. Takze ak mas PC ktore ti utiahne BF3 co i len na low detailoch, chod do PC verzie.
  • tak xzone 1099, JRC 1199, a v tescu na narodni 899,- no nekupte to za ty prachy.
    • posila
      Hmm, tak zeby se i v Cesku pomalu schylovalo k cenove valce mezi Tescem a kamennymi obchod/eshopy?
      • Erien
        Tesco určitě není marné na ceny, hodně se mi libí ty akce všechny hry od EA za polovinu. Jen škoda, že tam není víc těch her.
      • sel jsem se tam jen podivat, necekal jsem ze cena bude o 300 levenejsi od JRC..... takze jsem neodolal.
  • Takhle se to dělá: http://i247.photobucket.com/albums/gg144/penispie/e8e2fdb8.gif Nutné dokoukat do konce! *1* *1* *1*
  • to tak seka hra alebo len video??????
  • God-of-War
    hello:) mam menší dotaz... už vyšlo dlc back to karkand???
    • až v prosinci
      • God-of-War
        šekuju pěkně *3*
  • Hraji BF od jeho vzniku a tahle hra mě hodně zklamala. Na SP kašlu, kvůli tomu BF nehraju. Origin a webové rozhraní mi vadí hodně. Mapy jsou za chvíli nudné, je to spíše o bezhlavém střílení naž o nějaké taktice. Nevyváženost zbraní, je mi někdy záhadou , proč do někoho střílím zblízka jako divý a on nic, pak na mne dvakrát vystřelí, a jsem mrtvý, že by závislost na ping? Celkově mne hra oproti BF2 nějak nechytla, zvuky jsou super ale atmosféra mi chybí a pajduláci jsou vzhledově, jak hoši co si v airsoftu hrajou na vojáčky. Snad pomůže patch a nějaké jiné mapy.
  • Máte taky někdo problém v Multiplayeru s joystickem. Mám Logitech Extreme Pro a nastavení tlačítek prostě nejde. Zkoušel jsem to i přes profiler, ale žádná změna. Měl jste někdo štěstí a našel řešení? Já hledal a nic.
  • Je to dobra hra. Hlavne se mi libi, jak me porad rika co mam delat a cim. A taky jsem rad za ty strihy kazdych par metru, konecne poradna filmova atmosfera. Za 20 let hrani jsem si to takhle jeste neuzil. Uz se moc tesim na dalsi dil. Nebo mozna udelat film. Jo to by bylo fajn.
    • jj niečo ako Zachrante vojaka Ryana, 8mm kamerou a bolo by tam iba jedno tlačitko a to by si mal mačkať v spravny okamžik-a ked stlačiš neskoro-odznova *15*
      Ako moc krasne to vyzera...ale tie skrypty omg -postavim sa kusok dalej ako mam a už ma enemies nevidia, tak ich strielam ako zajace...:DD inak maju celkom dobru mušku potvory *1*
      • jako by to v jinejch hrach nebylo *2* (cest vyjimkam) *4*
        • To je na tom to smutny,ze dneska to je ve vetsine her.
          • jo kdyby nebylo tak by denne volali miliony konzoloidnich deti , po 3 minutach hrani, jezisi a co mam delat tamhle za tim rohem ? mam jit doprava ? nebo rovne ? Kdepak, hry s volnosti se uz nedelaji, ty skoncili kolem roku 2000-2003.
            • Nastesti se porad jeste delaji,jen jich je docela malo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit