Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je platné, že dialogy působí civilně, když jsou naivní a absolutně nedávají smysl. Vypíchnu zrovna ten, který je i v Lukášově recenzi:
    Vyšetřovatel č.1: "Spolupracoval jste nějak s poručíkem Colby Hawkinsovou? Je to pilotka F-18?"
    Blackburn:"Neznám ji."
    Vyšetřovatel: "Zúčastnila se leteckého úderu proti al-Bašírovi, v době, kdy jste byl na místě i vy."
    Střih a následuje letecká mise....

Ve skutečnosti měl dialog pokračovat asi takto:
    Blackburn: "A co má být, víte kolik vojáků se účastnilo úderu na al-Bašíra? Tisíce! To se mě budete ptát na každého z nich?"
    Vyšetřovatel: "Ne, my jen potřebujeme nějaký oslí můstek jak uvést leteckou misi a nic lepšího nás nenapadlo...." *7* *1*
    • BF3 nehraju, ale ten voják, kterého vyslíchali byl nějakej pěšák, tak asi neznal jména pilotů, určitě né všech.
      Je logický odpovědět "Neznám ji.", místo aby řekl ano či ne, protože ji nezná a tak nemůže vědět, jestli se zrovna ona podílela s ním, myšleno spíše s jeho jednotkou na nějaké operaci.
      • Jenže právě proto že byl obyčejný pěšák, je ta otázka debilní. Je to to samé, jako kdyby se tě někdo zeptal jestli neznáš pana Kropáčka. Řekl bys neznám a někdo ti odpověděl, že před dvěma měsíci nastoupil do stejného vlaku jako ty. Fakt podstatná informace :)
        • Okrem toho, naco sa ho to vobec pytali, ked to mali napisane v papieroch.
  • Jazz
    Bzzz... Bzzz... Bzzzzzz! *1*
  • Skutečně nikomu nepřijde naprosto šílené mít součástí obtížností asistenci míření? Nemít možnost uhnout z nadiktovaného směru i když tam možnost je a mise se skládají z neustálé postupu vpřed prakticky jednou dlouhou cestičkou? Mít možnost se sám uzdravovat jen tím, že člověk počká? Dokonce i munice a zbraně postrádají smysl, B3 člověku diktuje co použít a jak situaci řešit viz raketomet na snipera nebo nějakých 300 nábojů co jsem dostal hned od začátku mise.

Opravdu to nikomu nevadí a nepovažuje to za těžkou degeneraci min. tohohle žánru?
    • Nejsi sám komu to vadí a to hraji střílečky vždy na nejtěžší. Rozjel sem to na nejtěžší obtížnost a chování zbraní mi i tak přijde docela arkádové a nerealistické. Zbraně takřka neskáčou, střílení je takové tvrdé. Hra nevyžaduje žádný skill, zabít někoho je velice lehké. V BBC2 se mi střílení zamlouvalo víc.
    • VonHayek
      Proti ostatnímu se snad nedá nic namítat, ale autoheal mi přijde stejně nerealistická součást herního zážitku jako jest například aplikace šesti "lékárniček" během cca čtvrthodinové bojové mise. *4* Možná už jsem senilní, ale stěžoval si vlastně někdy někdo v dávných dobách právě na toto? Samo nemám na mysli extra HC vojenské simulátory, ale klasické pop-FPS...
    • Paul_cz
      Hrál jsem na normal, kde by nějakej aim assist taky měl bejt, ale ničeho jsem si nevšim. Takže buď to není poznat, a nebo to tam vůbec není (třeba to tam je jen s gamepadem, nevím).
      • No nikdo tě to hrát nenutí
        Já taky nehraju závodní hry a nepíšu tam takovýdle nesmysly. Prostě svůj názor nenutim
        takže jsi za A sobec
        B komunisto-fašista
        C troll
    • U MAD CoDfag? Deal with it. Haters gonna hate.
      • Nauč se česky,seš na české stránce.
        • Aj slovečina ťa serie ? Chill.
          • Slovenština je v poho *3* .Tady jde o to,že se frajírek snaží asi působit cool,když píše anglicky.
    • S tim nic nenadelas,takove hry tedkom proste leti.A lepsi to uz asi nebude.
      • Paulcz
        proč by nenadělal, stále jsou a budou hry, které nejsou tak stupidní, stačí si koupit něco jiného
        • Môže si kupiť red orchestru. Ale tam ta grafika a ten engine nieje až taky ohromujuci. Ostatne. Ja som si to kupil - bf3 aby som sa tam bavil, co sa aj deje.

MP nema chybu. To sa musí uznať.
  • Tak už je to isté, Moorhuhn ostáva neprekonaný *9* Ale BF má k tomu aspoň bližšie, ako COD *1*
    • Nevim jak vam ale vic se mi libi Modern Warfare 3
      http://www.eurogamer.cz/articles/nahravka-cele-mise-modern-warfare-3
      • total idi*t.
      • Vzdyt je to prast jako uhod.
  • Dajte tieto recenzie na youtube, lebo tu potratim aliena od sialenstva. Ta rychlost nacitavania je z roku 1977.
    • potratim aliena od sialenstva? co si si od tohto sluboval? to malo byt akoze vtipne? bolo to extremne ale extremne trapne.
    • aj ja mam taky problem kazde video sa mi nacita 100rokov. na youtube mi ide vsetko plynule a v 720p
  • ta destrukcia je rozhodne sklamanie ako cakal som aspon 3x tolko...
    • JohnyTheZik
      tohle neni Red faction.. V Sp totalni destrukci logicky mit nemuzes a v mp je rek bych dostatecna.. V BC2 mi tak akorat vyhovuje a v BF3 je jeste o krok lepsi..
      • V singlu teda mělo podle mě BC2 větší možnost detrukce a v mulťáku je na tom líp BF3...
        • Jazz
          No a divíš se ? Vždyť půlka těch baráků tam byla dřevěná *15*
          • To je pravda, ale je divne, ze v BF3 nemozem rozstrelit svetlo na aute, lebo si vyvojari povedali, ze bude lepsie, ked ma bude oslnovat.
            • conflig
              jj. ty světla jsou sice nádherný ale když přez ně nic nevidím tak mi autoři mohli dovolit je alespoň zničit
            • Jazz
              Jo, to máš pravdu to mě pěkně nasralo...
              Hopl jsem za obrubník, vykouknul a nic jsem přes ty podělaný světla neviděl, zrovna tam byl voják, tak jsem se je snažil rozstřílet, ale bezúspěšně.
              Musel jsem použít rambo styl
  • Tak moc chteli to cod porazit,az z toho BF ten cod skoro udelali.Minimalne v SP casti urcite.
    Vypada to tak,jak by mel CodMW3 vypadat,pokud by Activision nebyli skrtaci.
    Takze SP pro me trapas celkem.
    MP je fajn,ale BF serie zazila uz i lepsi zpracovani nez tenhle vyhypovany dil.
    • BF3 neni vubec o singleplayeru
      • Pletes se,bf nebyvaval o SP.Ea to ale vidi jinak nez ty.
        • Já v tom vidim docela chytrej tah jak nalákat i ty hráče, kteří by si normálně hru nekoupily... třeba takový typických čecháčkovský pirát si stáhne singl, zalíbí se mu a k vánocům si od rodičů místo kapesného bude přát bf3, aby si mohl vyzkoušet mulťák...
          • Chytry tah urcite.Spis je smutne,ze pres vsechen ten humbuk okolo,jak se tvarili kdovi jak neni jejich hra promakanejsi nez konkurence,se nakonec ukazalo,ze SP je v podstate kopirka SP z cod,jenom v hezcim kabatku.
            Ale vzhledem k tomu,ze EA jasne ukazuje ,na jakou cilovou skupinu hracu miri,je to vcelku pochopitelne.
  • Takhle se to dělá: http://i247.photobucket.com/albums/gg144/penispie/e8e2fdb8.gif Nutné dokoukat do konce! *1* *1* *1*
  • Ty BRĎO. Vůbec jsme neměl v pláni nikdy zahrát, ale... Ta poslední scéna výskoku z letadla + hudba. Fakt síla...
  • meli se na ten singl radsi vykaslat a udelat jeste obsahlejsi multak *5* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit