-
Normálně je mi grafika fuk a jestli je nějaká "ósom" realistiká, je mi taky jedno, ale tohle graficky vypadá fakt užasně.
-
-
Navyse je to vyborne optimalizovane, na mojej stvorrocnej masine (dvojjadro 2,8 GHz, 3 GB RAM, GTX 275) som to v pohode rozbehol vo full hd rozliseni na strednych detailoch a vyzeralo to paradne. Jednoducho DICE vedia robit engine.
-
síce mne na technickej stránke záleží rovnako ako na hratelnosti ale súhlas, miestami je grafika skutočne úžasná a dovolím si povedať na krok od realizmu... napríklad ksichty na mňa pôsobia (asi prvý krát od kedy hrám hry) akosi reálne, akoby som sa pozeral na skutočnú osobu s charakterom a nie nejakého počítačového handrového panáka. Samozrejme chce to ešte dopilovať ale už chýba naozaj iba kročik - dva a väčšina ľudí už mnohé aspekty po vizuálnej stránke nerozlíšia od reality... vďaka DICE, konečne niekdo posunul latku od Crysis o niečo vyššie.
-
-
"na krok od realizmu" lol, někdy taky zkus jít od počítače ven a uvidíš, že to má od realizmu daleko...
-
-
-
Ulevilo se ti Lukáši, když jsi zjistil, že si můžeš převrátit ovládání vertikálního pohledu?
-
-
Ještě abych nemohl!
-
-
Komu vadí skripty v CoD tak tady musel plakat... Ten singl je jen o kus lepší než BO, na MW to ale rozhodně nemá. MP je ale samozřejmě třída.
-
-
Nějak tak ! :-)
-
-
Udělejte si něco s tím přehrávačem.Pěkná podívaná..tak akorát k nasrání..
-
tak xzone 1099, JRC 1199, a v tescu na narodni 899,- no nekupte to za ty prachy.
-
-
Hmm, tak zeby se i v Cesku pomalu schylovalo k cenove valce mezi Tescem a kamennymi obchod/eshopy?
-
-
Tesco určitě není marné na ceny, hodně se mi libí ty akce všechny hry od EA za polovinu. Jen škoda, že tam není víc těch her.
-
sel jsem se tam jen podivat, necekal jsem ze cena bude o 300 levenejsi od JRC..... takze jsem neodolal.
-
-
-
Je to dobra hra. Hlavne se mi libi, jak me porad rika co mam delat a cim. A taky jsem rad za ty strihy kazdych par metru, konecne poradna filmova atmosfera. Za 20 let hrani jsem si to takhle jeste neuzil. Uz se moc tesim na dalsi dil. Nebo mozna udelat film. Jo to by bylo fajn.
-
-
jj niečo ako Zachrante vojaka Ryana, 8mm kamerou a bolo by tam iba jedno tlačitko a to by si mal mačkať v spravny okamžik-a ked stlačiš neskoro-odznova *15*
Ako moc krasne to vyzera...ale tie skrypty omg -postavim sa kusok dalej ako mam a už ma enemies nevidia, tak ich strielam ako zajace...:DD inak maju celkom dobru mušku potvory *1* -
-
jako by to v jinejch hrach nebylo *2* (cest vyjimkam) *4*
-
-
To je na tom to smutny,ze dneska to je ve vetsine her.
-
-
jo kdyby nebylo tak by denne volali miliony konzoloidnich deti , po 3 minutach hrani, jezisi a co mam delat tamhle za tim rohem ? mam jit doprava ? nebo rovne ? Kdepak, hry s volnosti se uz nedelaji, ty skoncili kolem roku 2000-2003.
-
-
Nastesti se porad jeste delaji,jen jich je docela malo.
-
-
-
-
-
-
Myslím, že záměr autorů rozhodně nebyl ten, že by se snažili cokoliv "obšlehnout" z CoD. Ona americká a ruská armáda nepoužívá zase tolik zbraní, aby jedna hra byla co se týče arzenálu originálnější než druhá zvlášť, když je hra zasazena do současnosti. Pokud vím, tak CoD rozhodně nemá tolik bojové techniky ani tak rozlehlá bojiště a pokud je mi známo, tak první hra tohoto ražení byl právě battlefield 1942:-)))
-
-
Tady jse spis o kopirovani stylu SP kampane a ne o pouzite zbrane,techniku atd.Jinymi slovy skript skript skirpt a tuny hloupych slepic nabihajicich hraci pod hlaven na porazku.Tohle SP v BF3 od cod okopiroval velmi dobre.
Spis me prekvapuje,ze nekdo cekal neco jineho,kdyz EA jasne naznacovalo,jake zamery s BF3 ma a to porazit cod,respektive mu ukrast jeho fanousky.Coz se nutne muselo na stylu hry podepsat. -
Ještě předtím byl Codename: Outbreak, ale ten předběhl dobu a nedostalo se mu pozornosti.
-
-
Mám Chrome a v životě sem tady neměl problém s videem, a to i za firefoxu.
-
-
Mám chrome a je to hodně náladový, nicméně tahle recenze mi jela dobře. *3*
-
-
Měli by jste informovat hráče o tom, co znamená si zakoupit hru, kde je Origin. O skenování Vašeho počítače, o dokumentech, které tam máte, prostě porušení Vaše soukromí. Tohle je věc, kterou by herní server měl brát vážně.
-
-
Jo, já zapomněl, že ty tam máš kódy k jaderným výbušninám.
-
-
No az se na netu objevi tvoje soukrome foto, tak se nediv a nemusi to byt zrovna ucel toho scanovani, staci, kdyz je v tej gamese nejakej bug, jako ze tam na 100% je.
-
-
-
Nový sprchový gel OS Danger Zone. Odvaha překoná všechny překážky.
-
-
wtf?
-