Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SP 7/10 (ta kampaň je šíleně krátka hrál jsem to na normal a to jsem celkem i umíral a stejně jsem to dohrál asi za 6 hodin a ještě tam dali 2x scénku v metru aby zaplnili čas *1*, trochu mě to zklamalo)
    MP 9.5/10 (tam není celkem co vytknout)
  • ohladom destrukcie... hadajte kto mal zase pravdu? hadajte kto uz pocas alphy hovoril ze to full znicitelne prostredie je klamstvo a ze tam nic take neni? kto to obhajoval tym ze to je len alpha, ze to je len beta, ze tam je znicitelnost vypnuta a podobne nezmysli? uz to konecne pochopte, ja mam vzdy pravdu. ked nieco poviem tak to tak proste je. potvrdilo sa to s SC Conviction, s Deus Exom, teraz s BF3 a potvrdi sa to aj s Hitmanom.
    • Mechwarrior_bw
      teda rád by som vedel kto očakával v BF3 plne zničitelné prostredie ... ?
      • to je ale to co slubovali. vyroky ako napriklad ze budova ktora sa ruca k zemi vo fault line neni skript ale real taime pocitany pad pomocou frostbite 2.0, alebo reci ako pojde absolutne vsetko zdemolovat. reci o tom ako ze destrukcia bude zakladnym pilierom hry. hned po prvych zaberoch som videl ze to je kec. ked som napisal ze to su len kecy a ich slubovana destrukcia budu len skripty dostal som od deticiek milion cervenych palcov a naivne argumenty ako to je alpha to je beta a tam je to vypnute v plnej verzii to bude atd. tak sa pytam prave tychto jedincov. kto mal zasa pravdu?
        • Mechwarrior_bw
          ukáž mi výroky od autorov že v hre pôjde všetko zničiť ... ja som nič také nezaregistroval a ak áno tak to bol marketingový kec ktorý nemôže brať zdravý človek vážne.
          • gametrailers a nalistuj si interview s nejakym tvorcom od DICE.
            ked pred vydanim red faction vyvojar tvrdil ze v tej hre pojde vsetko znicit tiez ho nikto nemohol brat vazne? prosim ta netrep :) ja mam proste pravdu, to nezmenis.

ked niekto tvrdi pred vydanim hry ze hlavny tahak bude destrukcia a potom tvrdi ze padajuci barak ktory ukazali v trailery neni skript ale real time tak preco by niekto nemal verit? dalo sa ocakavat ze trapne skripty v bad company posunu o level vyssie zvlast ked sa hra vyvijala primarne na pc a zvlast vtedy ked tvrdia ze destrukcia je jeden z hlavnych pilierov hry. no a oni spravili co? dali tam zas trapne skripty.

pre tovje vlastne dobro, nepustaj sa so mnou do debaty lebo nemas sancu vyhrat :)
            • ale ma pravdu, tvorcovia vazne slubovali znicitelne prostredie.To niesu vymysli
            • RavenHolm
              Mechwarrior_bw: Nesnaž se. Sahimek je známá firma. Kdyby si umanul, že měsíc je z tvarohu, tak by se o tom hádal klidně celý život. Kolem bláznů jako je on se musí jen potichu, opatrně projít, neukazovat na ně a nedej bože na ně mluvit.
            • Mechwarrior_bw
              čakal som odkazy, citácie ale nič si nepredviedol. Stále kecáš o tom ako nesplnili sluby čo je samozrejme pravda ale tu sa bavíme o inom - ako veľký geroj si tu pred nás predstúpil a vytasil si sa s tvrdením, že vraj ty si písal že nepôjde všetko zničiť už dávno - lenže to bolo väčšine jasné už v tej dobe, preto je tvoje tvrdenie nosením dreva do lesa a je skôr na smiech ako na potľapkanie po pleci o ktoré sa zrejme dožaduješ.

Už polroka dozadu písali čo približne pôjde a nepôjde žničiť aj to že väčšie budovy budú viacmenej predscriptované, treba si uvedomiť že väčšina prostredia bola navrhovaná na možnosti konzol a nie PC.
        • Musím souhlasit, četl jsem to. Na druhou stranu toho jde zničit víc, než jsem čekal, zas taková trága to není.
          • ked raz niekto povie vsetko tak to mabyt vsetko. ked niekto tvrdi ze budova ktora pada vo fault line neni skript a on to skript je tak je to porste loz
      • Precti si diskuze pod BF3 clanky par mesicu dozadu a mozna dostanes odpoved na svou otazku.
        • Mechwarrior_bw
          na to nemám chuť, ale ak takí boli tak ich bolo naprosté minimum ... očakávať plne zničitelné prostredie môže len cvok. A preto ma trochu prekvapil sahimov príspevok, pretože to je ako keď sa niekdo chváli predpokladom, že v zime bude chladno.
    • Jestli máš vždy pravdu, nechceš mi prosím říct, jaká čísla budou ve sportce? dík *3*
      • 3 5 21 23 29 35 45
        • Jdu to vsadit a jestli to nevyjde, dlužíš kilo Jedličkově ústavu.
    • Zdejší diskutéři neradi slyší jiný názor ^_^

Nicméně ohledně toho "mám vždy pravdu" - klídek šéfe. To samé může říct kdokoliv kdo se zajímá o hry, ale není poslušná audiovizuální ovečka. Vidíme kam spěje elektronická zábava. Naštěstí budou vždy existovat nová studia a nové projekty...
    • *8* *14* *1*
    • tak si to uzij
  • Battlefield 3 kopíruje príbeh z oboch častí MW? Ale veď rozprávka o statočných a priam nesmrteľných amerických vojakov, ktorí porazia zlých Nemcov, Rusov či teroristov a zachránia tak celý svet pred zničením, veď to je to najotrepanejšie klišé a Infinity Ward rozhodne nie sú jeho vynálezcami.
    • Vynálezci asi nie, ale vyťažili to teda statočne *4*
  • jesusek
    Měl bych dotaz. Nezmínil se někdo z EA/Dice o tom, že nastupování do vozidel bude mít nějakou animaci? Jako že když zmáčknu tlačítko, tak se hned neobjevím ve vozidle, ale naskočí nějaká animace pro vstoupení do něho. Mám pocit, že jsem to v tom moři hypu zaslechl. Nikde ve hře sem to ale neviděl.
    • to je jenom v SP a CO-OP...
  • Kampan - pribeh 7/10 to mackani nesmyslu bylo zbytecne ale v celku uveritelny pribeh konecne zadne epicke zakonceni.
    KOOP - 9/10 super snad jen vic koop misi.
    MP - 9/10 nekdy zbytecne zmatene.
    • Origin - 0/10 hnusny spyware
      • Ano, všichni se poserte z Origin, protože to není úplně to samé jako Steam.
      • 10/10 souhlas xD battlog mel snad origin mit bleeeee *11*
  • Ten nový Battlefield je pěkná slabota *12* *12*, i COD 1 je lepší *15* a MW3 toto zadupe do země *5* *5* a pojede i na mojem supr novém Pentiu 1 *14* *14*
    • CoD1 zadupe do zeme ledasco, vcetne toho MW3.Zacatky obou serii (BF,COD) byly skvele.Kazda serie si sla vlastni cestou.Zato ted si jsou ty serie cim dal vic podobne a kvalita uz taky neni co byvala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit