-
No když si doma sundám bočnici, tak grafice i procesoru teplota maličko stoupne :/
-
Ale houby, bedna byla chlazená dobře *3* cooler master centurion 534+. Jeden intake zepředu, druhej zboku, ústil přímo naproti grafice, trychtýř k větráku na procesor a jeden exhaust vzadu, vše 120mm. Plus samozřejmě zdroj má svůj vlastní - skřín byla chlazena poměrně dobře. Ale stejně je tam vcelku propastnej rozdíl proti tomu, když právě sundáš jednu bočnici.
-
No jo, to chce mí v bedně udělaný průvan, dva větráčky to řeší.
-
VŠE VYŘEŠENO. Díky moc za rady, počítač jsem odnesl, kde jsem ho koupil, a jediný, co s tim kromě výměny prý můžu dělat, je sundat levou bočnici. Teplota na GPU klesla o slušných 10-15° C, takže větráky nemusejí běžet na víc, jak 60 % (klidně zkousnou i 50 %, kdy jsou opravdu tichý - rachot přichází od 60 výš - a teplota na GPU a pamětech nepřesáhne 80° C, což je pořád na tak taktovanou kartu hezký). Není to bůh ví jak estetický, ale stejně je to odvrácená strana, kam se nikdy nedívám, a konečně se dá hrát i v noci. Výkon karty jako takový je špičkovej. Takže jsem konečně spokojen *4*
-
DLC "Back to Karkand" zdarma.
+
podle toho, kde jsi to predobjednal:
Physical Warfare Pack (LMG, veci pro sniperku, AP naboje, DAO-12),
SPECACT Kit Upgrade,
Dog Tag Pack. -
Vyexpedováno (dodáno prodejcům) 10 milionů kopií a z toho 5 milionů prodáno během prvního týdne.
-
zde je soutez o BF3 nebo MW3 https://www.playfire.com/bf3-vs-mw3/a1c446197830e43f
-
Limitovanou* *15* a nějaké mapy snad navíc možná přístum do Karklandu nebo tak....
-
Jen pár otázeček, co nějaká prodejní čísla ví se už něco? A jak je to s Limetovanou Edicí co mám mít navíc? Mi přijde že sem jako nic zvláštního neobdžel. Snad jen jednu broku a měla tam být i pistole s tlumičem ale tu nějak postrádám. pls nějaké info????
-
Upřímně: reklamuj nebo ji vrať, to je "vada, bránící běžnému používání" - vůbec nevadí, že to tak je schválně. To video, co linkuješ, je šílené, mít tohle doma, tak letí okamžitě. *4*
-
To pro mě určitě neplatí...
-
jestli neco hlavne kuli mp... tak kupovat pro pc
-
No az se na netu objevi tvoje soukrome foto, tak se nediv a nemusi to byt zrovna ucel toho scanovani, staci, kdyz je v tej gamese nejakej bug, jako ze tam na 100% je.
-
Ahoj, na konzolach je max 24 (nie 32). Co sa tyka conquest modu, tak je pravda, ze v 24 hracoch je to proste malo(behate po mate a raz za cas niekoho stretnes :D), u ostatnych modov je to v pohode, aj ked samozrejme 32 je lepsie.. Takze ak mas PC ktore ti utiahne BF3 co i len na low detailoch, chod do PC verzie.
-
Tesco určitě není marné na ceny, hodně se mi libí ty akce všechny hry od EA za polovinu. Jen škoda, že tam není víc těch her.
-
Mám dotaz, uvažuji o koupi BF3 na xbox, ale hlavně kvůlu MP. A trápí mě jestli není 32 hráčů na mapu která se hraje na PC v 64 málo. Prosím nepiště sem flame typu jak jsou konzole na nic.
-
Nastesti se porad jeste delaji,jen jich je docela malo.
-
jo kdyby nebylo tak by denne volali miliony konzoloidnich deti , po 3 minutach hrani, jezisi a co mam delat tamhle za tim rohem ? mam jit doprava ? nebo rovne ? Kdepak, hry s volnosti se uz nedelaji, ty skoncili kolem roku 2000-2003.
-
To je na tom to smutny,ze dneska to je ve vetsine her.
-
Koukám že ti já a potažmo Space Marine stále ležíme v žaludku...