Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je jenom v SP a CO-OP...
  • Trol.diskuzni
    Tak mě osobně by ty diskuze tím docela hodně bavily, když bych mohl sledovat vývoj svého skóre či naopak vědět, s kým mám tu čest... Myslím, že určité propojení například s žebříčky nejlépe/nejhůře hodnocených či s TOP10 příspěvků vůbec by mohlo výrazně pomoci, co se "sociální" stránky webu týče (a po tom přece samotní redaktoři volají, když nám dávají možnost vlastního profilu, fotky atd.).

Pro tebe je to možná o ničem, pro mě by to mohla být i výzva a zábava, dodalo by to nový rozměr. Takhle jsou ty diskuze v podstatě jen plácáním do větru, o kterém silnějšími slovy mluvíš v jednom ze svých příspěvků na této diskuzi. *4*
  • smejki
    to je panečku trefný koncentrát, stačí zalít horkou vodou *1*
  • Skoda ,ze prvni bod je u mnoho her smutna pravda .Ale jinak dobry *1* .
  • smejki
    kecáš, ten pořádek ti tam udělala máma!
  • Cahir
    Jindro, jak dlouho ještě? Jak dlouho bude trvat, než nás přestaneš všechny šikanovat?
  • Cahir
    Ha! Vidím, že kolega to vidí podobně.
  • Cahir
    Zbytečné, je jasné, že by vyhrál člověk, který by plácal nesmysly typu: 1) Jó dneska je to hnus ty hry, samý zjednodušování kvůli casual hráčům. To já ještě pamatuji ty pravý komplexní a náročný hry. Bohužel se už dneska nedělaj, páč všichni chtěj jenom prachy, takže jsem musel přestoupit na teoretickou fyziku - to abych si tu ztracenou komplexnost něčím vynahradil. 2) Strašná recenze, hrozně neobjektivní. Dát šestku, tak to ještě beru... Ale dát pětku?! Vrchol! Recenzent by měl být alespoň trochu objektivní! Ale nezapomeňte prosím, že to je jen můj subjektivní názor. 3) A samozřejmě nesmí chybět oblíbené téma Pc vs Konzole...
  • Psychotic
    Skvělej nápad. Stačí napsat do každý diskuze "Konzole smrděj, PC je nejlepší!" a máš tisíc plusů/týden :-)
  • jj niečo ako Zachrante vojaka Ryana, 8mm kamerou a bolo by tam iba jedno tlačitko a to by si mal mačkať v spravny okamžik-a ked stlačiš neskoro-odznova *15*
    Ako moc krasne to vyzera...ale tie skrypty omg -postavim sa kusok dalej ako mam a už ma enemies nevidia, tak ich strielam ako zajace...:DD inak maju celkom dobru mušku potvory *1*
  • Pro doplnění. Video není moje, ale přesně takhle strašný to je!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=xzGMMH9Tq7U
  • Je to dobra hra. Hlavne se mi libi, jak me porad rika co mam delat a cim. A taky jsem rad za ty strihy kazdych par metru, konecne poradna filmova atmosfera. Za 20 let hrani jsem si to takhle jeste neuzil. Uz se moc tesim na dalsi dil. Nebo mozna udelat film. Jo to by bylo fajn.
  • Diky, ale ako to mam vediet, ked to nikde nenapisu ;) Ulahcil si mi zivot thx
  • jesusek
    Měl bych dotaz. Nezmínil se někdo z EA/Dice o tom, že nastupování do vozidel bude mít nějakou animaci? Jako že když zmáčknu tlačítko, tak se hned neobjevím ve vozidle, ale naskočí nějaká animace pro vstoupení do něho. Mám pocit, že jsem to v tom moři hypu zaslechl. Nikde ve hře sem to ale neviděl.
  • Trol.diskuzni
    Chtělo by to zavést něco jako "herní karmu" a vést tabulky největších herních guru vs. padouchů... *1* Že by se třeba sčítala veškerá +/- ze všech diskuzí u jednotlivých uživatelů či počet hvězdiček apod. :-)
  • Je mi líto, ale Jindra zase zazářil a bohužel tedy tvůj koment není ten nejzbytečnější. Jindru nelze překonat. *1*
  • Trol.diskuzni
    Kdybys tady nepřišel, nebyla by žádná motivace té čtyřstovky dosáhnout... Ale když už jsi nás takhle popohnal, směle do toho! *5*
  • další lamka, co si myslí, že když mu hra funguje dobře, musí fungovat všem úplně stejně dobře. *7*

asi to pro tebe bude objevení Ameriky v 21. století, ALE ono tomu tak fakt není. Jedna z nejtěžších věcí pro vývojáře je sladit svůj produkt tak, aby fungoval na co největším množství typů strojů (komponent, sestav i SW).

Přečti si něco k tomuto tématu. Napsal si tu skoro tak velký nesmysl, jako by si napsal, že "já mám modré oči, všichni přeci taky musí mít modré oči". *3*
  • vy už mu to mínusko musíte dát i z principu, co? :D
  • Rád bych ti tímto prozíravě vysvětlil, že tvůj koment je úplně zbytečnej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit