-
Jo, já zapomněl, že ty tam máš kódy k jaderným výbušninám.
-
S BFBC2 jsem neměl problém hned po startu, ani tak s BF3. *3*
-
sel jsem se tam jen podivat, necekal jsem ze cena bude o 300 levenejsi od JRC..... takze jsem neodolal.
-
Hmm, tak zeby se i v Cesku pomalu schylovalo k cenove valce mezi Tescem a kamennymi obchod/eshopy?
-
tak xzone 1099, JRC 1199, a v tescu na narodni 899,- no nekupte to za ty prachy.
-
Takhle se to dělá: http://i247.photobucket.com/albums/gg144/penispie/e8e2fdb8.gif Nutné dokoukat do konce! *1* *1* *1*
-
šekuju pěkně *3*
-
až v prosinci
-
to tak seka hra alebo len video??????
-
hello:) mam menší dotaz... už vyšlo dlc back to karkand???
-
Hraji BF od jeho vzniku a tahle hra mě hodně zklamala. Na SP kašlu, kvůli tomu BF nehraju. Origin a webové rozhraní mi vadí hodně. Mapy jsou za chvíli nudné, je to spíše o bezhlavém střílení naž o nějaké taktice. Nevyváženost zbraní, je mi někdy záhadou , proč do někoho střílím zblízka jako divý a on nic, pak na mne dvakrát vystřelí, a jsem mrtvý, že by závislost na ping? Celkově mne hra oproti BF2 nějak nechytla, zvuky jsou super ale atmosféra mi chybí a pajduláci jsou vzhledově, jak hoši co si v airsoftu hrajou na vojáčky. Snad pomůže patch a nějaké jiné mapy.
-
Máte taky někdo problém v Multiplayeru s joystickem. Mám Logitech Extreme Pro a nastavení tlačítek prostě nejde. Zkoušel jsem to i přes profiler, ale žádná změna. Měl jste někdo štěstí a našel řešení? Já hledal a nic.
-
jako by to v jinejch hrach nebylo *2* (cest vyjimkam) *4*
-
Říkal, že si máš koupit repráky, ne blbost :D
-
Bazuka řeší vše...
-
Ano, všichni se poserte z Origin, protože to není úplně to samé jako Steam.
-
Mám 460 od Gigabitu, větráky na 75% a více jak 60°C nejdu. Jsem spokojený... hra jede na Ultra detaily s 40-50 FPS.
-
Znám takovou hru. Crysis 2... počkat... on ten MP nikdo stejně nehrál :D
-
Origin je v pořádku, ale lidi nejsou. Pokud nedokáží držet PC v aktualizovaném stavu, tak by jim ani konzole nepomohla.
-
A když jsem něco podobného napsal, plno lidí mě poslalo do haj*lu jaký nejsem kr*tén :P