Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • špatně vyvážené mapy jsou bohužel tradiční součástí battlefieldů - to bylo přinejmenším už v BF2, kde byly některé mapy prakticky nehratelné.
  • Jak říkám - jedinej problém je vybrat správnou verzi. Jo a potom si taky dát pozor na to, abys to zapojil na nižší napětí. Jsou tam dva kabely - je potřeba trochu experimentovat. *4* Ten na nižší napětí v pohodě stíhá chladit kartu a je skoro nehlučnej.
  • preset normal , tam je TK vzdy vypnuty. hardcore vzdy zapnuty a custom jak kdy
  • no jo ted budu za blbce, co to je ??
  • *1* *1* *1* to jsou ty vaše předobjednávky... ne a ne se poučit. Psal jsem tu, že to tak bude. Hry DICE zásadně nepředobjednávat a zásadně kupovat až po několika měsících, až vše doladí. *3*
  • Díky za radu, asi se s technikem, co mi to stavěl, na nějakým alternativním chladiči domluvím. I kdyby to mělo spolknout nějakej ten tisíc, řekněme tisíc a půl max., tak za ty trable mi to určitě stojí. S výkonem jsem totiž jinak opravdu spokojen.
  • Mně se nejvíc líbí conquest na caspian border a na ostrově Kharg, a rush jsem si fakt zamiloval na Damavandu. Jinak na metro jsem už vážně alergickej, zvlášť conquest, kdy jeden tým zabere vrch a druhej už nemá vůbec žádnou šanci se tam dostat.
  • Mna stve filter. Vobec si nemozem vo filtry nastavit zakladne veci, ako su napr. aby mi nevyhladavalo serveri z heslom alebo hlavne serveri, kde je Team Killing vypnuty. Stale ma totiz zabijaju vlastny a pokial naslepo najdem server, kde je TK vypnuty niekedy mi da zabrat.
  • Nebude chyba v Punk Busteri?
  • Ringwraith
    To ne, já ho nemám, jen naznačuju nejočividnější řešení... chyba na straně EA.
    Samozžejmě, za předpokladu, že na tvé straně je všechno v pořádku. Ony se věci totiž jen tak samy nepokazí.
  • taky ti nefunguje ??
  • Ringwraith
    Modli se k EA ať to spraví.
  • Ringwraith
    Jindra je klasik.
    Abych tak řekl, "he's master of not giving a fuck".
    A jak řekl někdo jiný: "bez Jindry by to tu nebylo ono".
  • funguje vam MP ??, ja kdyz dam prihlasit tak se mi zacne nacitat hra a po asi 10 vterinach se vypne a battlelog mi napise ze jsem byl odpojen od serveru, nevite prosim co s tim ??
  • Accelero Twin Turbo Pro. Jen najít správnou verzi na tuhle kartu. Tichá, výkonná, nijak zvlášť drahá.
  • FiCTive-MAN
    @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
  • Měli by jste informovat hráče o tom, co znamená si zakoupit hru, kde je Origin. O skenování Vašeho počítače, o dokumentech, které tam máte, prostě porušení Vaše soukromí. Tohle je věc, kterou by herní server měl brát vážně.
  • Jo. 6k v konečníku a jeden brutální rachot na stole. Při práci ve windows o ní nevim. To jede do 40% otáček a tichoučká jako myš. Ale na 60 to začne hvízdat a je po pr...
  • FiCTive-MAN
    @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
  • Ringwraith
    Hmm, no jo, taky fakt. Sorry, na to jsem nepomyslel. To sluchátka na tvých uších nezachrání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší