-
"1) Jak jinak udělat SP pro fps akční hru?" No nevím, třeba zábavně? *16*
-
Souhlasím - výborná narážka na znělku B3, která je za ten rok už tak známá, že jsem se při onom "bz bz bz" z Lukášových úst popadl za břicho *15*
-
10/10 souhlas xD battlog mel snad origin mit bleeeee *11*
-
Aby si náctiletí mohli navzájem honit, o přestávce *7*
-
ad 1 samozřejmě že ne. Můžou te vyhodit z letadla a říct ti, že cílem mise je najít nepřátelského velitele, dát ti přibližné info. a už si ho hledej sám na rozsáhlé mapě. Toto je možné, ale nehodí se to k BF3, kde je SP jen doplňkem a nic více a hlavní je MP. Koridor je rozhodně dobrá volba. SP typu army 2 by pro BF3 byl zbytečný a přehnaný. Dalším dobrý řešením SP pro BF3 byly prostě MP mapy s boty, ale víme, jak špatně to dopadlo u BF2.
ad 2 žádné jen grafické pozlátko neexistuje. Buď má hra dobrou grafiku, nebo nemá. Hra má velké mapy atd. Co k tomu dodat? Co sakra čekáš? Prostě máš mapu, máš vozidla, máš tým a hraješ. Nic více bych nehledal. Co taky dodávat? Mě vůbec nenapadá, co bych do podobných her přidával. Hru stejně nakonec tvoří hráči, kteří jí často dokáží naprosto odrovnat a udělat hru nehratelnou.
Závěr: Přijde mi stupidní, porovnávat SP BF3 a nějaké prastaré sportovní hry. Ano, obojí jsou hry a ano, obojí díky tomu podléhá určitým zákonitostem. To je snad jasné. Všechny hry jsou si prostě logicky v něčem podobném právě proto, že jsou to videohry... *7* -
zajimave pocteni http://www.overclock.net/video-game-news/1155275-various-battlefield-3-outrage-germany.html
-
Origin - 0/10 hnusny spyware
-
Nojo, to je náš Grifusíček, jdi si prosim tě pro brindáček za maminkou.
-
MP mapy se velmi rychle okoukaji, design nekterych map je priserny, takze v 50% se bojuje celou dobu na jednom miste (tunel, most). Balance zbrani neexistujici. Prvotni euforie po 20 hod. hodne rychle opadla :(
-
1) To mi jako chceš říct, že jediná možnost, jak udělat střílecí hru, je pomocí dvou následujících modelových postupů (smyšlených):
a) "Uvědomte si, seržante, že jste ve válce! Pokud nechcete zemřít, musíte hodit bombu na nepřítele a to uděláte tak, že budete opakovaně mačkat mezerník a poté šipku dolů!"
b) "Pro splnění mise je rozhodně nutné zničit hlavní muniční sklad - je to sice ta největší budova uprostřed ničeho, ale pro jistotu, aby nemohlo dojít k omylu, jsme Vám ji předem označili a až řekneme TEĎ, můžete stisknout enter a mise bude úspěšně dokončena!"
WTF???
2) Velikost mapy a styl hraní spolu nesouvisí? A já myslel, že právě u FPSek na tom záleží snad úplně nejvíce ze všech herních žánrů (ale je možné, že se pletu).
Za srovnání Quaka a BF3 díky, ale tak nějak mi moje trolí inteligence ještě stačí na to, abych rozpoznal, že "určité" rozdíly mezi těmito hrami budou *5* -
víceméně ala COD a jejich gold colonel first star či jak to tam ty blbouni měli *1*
-
bz bz bz! vyborné pane grygare! :)
-
Master sergeant of most important master sergeants of sergeants ?
-
Vždyť mu poradil aby zašel na fóra to jen ty z toho děláš něco víc.
-
Snad to tu ještě nepadlo, ale ty hodnosti z BF3 jsou fakt strašný. Proč k sakru vymýšlí nová a nesmyslná hodnostní označení a nedají reálné hodnosti, jak to bylo v BF2???
Je mi jasný, že se tu 99 % lidí nezajímá o army a ranky apod., ale pro to 1 % je to fakt utrpení tohle vidět.
I když podotýkám, že jsou ty ranky aspoň lepší, než byly u BF BC2. Za takové ranky bych celou DICE poslal do afghánistánu aspoň na rok. *4* -
OMG a co si čekal? já tu tvrdím už dlouho, že není vhodné kupovat MP hry ihned a že je daleko lepší si prostě chvilku počkat, až se doladí všechny chybky a pak kupovat. Člověk se pak vyhne zbytečnému sklamání a k tomu většinou dostane hru za nižší cenu.
-
1) Jak jinak udělat SP pro fps akční hru? Klasický koridor a důraz na příběh je podle mě správná volba pro podobné hry a pro jejich SP. MP samozřejmě musí být zcela jiný. Mimochodem, takové jsou víceméně všechny podobné hry a vlastně úplně všechny hry. V žádné hře není 100 % volnost.
2) Tady melše více věcí dohromady, které spolu nijak nesouvisí: velikost mapy, styl hraní a grafiku. Mapy jsou fakt velké a volnost pobyhu tedy značná. Herních možností a a možných herních stylů je teda více než dost. Míru zábavnosti si musí každý poměřit sám.
Quake 3 a BF3 jsou naprosto odlišné hry. -
Kdyby tam necpali Origin, tak si to koupim, ale spyware podporovat nebudu.
-
Kampan - pribeh 7/10 to mackani nesmyslu bylo zbytecne ale v celku uveritelny pribeh konecne zadne epicke zakonceni.
KOOP - 9/10 super snad jen vic koop misi.
MP - 9/10 nekdy zbytecne zmatene. -
Vážně jsi rozstřílel úplně, ale úplně všechny světla ?