Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Muze to byt klidne bloknuty port nebo naky error u providera, u O2 se mi stalo asi 1000x ze vsem jelo youtube jenom me ty videa proste nesly, a druhej den to slo v pohode. Zvlast kdyz se to stane pres noc aniz by nekdo delal neco s kompem. Ja spis narazim na to "vsechno vim, vsechno znam". A ze je jednodussi rict "jsi kkt" nez poradit nebo radsi nepsat vubec.
  • Jediné co mi nejde je, že při načítání přes Battlelog mi to zamrzne na Connect a dál už to nepokračuje :(
  • chyba ale nejspis bude u nej .. kdyz sta tisice lidi hraje v pohode (vcetne me) .. stejne jako jsem nadaval na produkty Codemasters dokud jsem nezjistitl, ze nemuzu mit zapnute sw k bezdratove klavesnici zaroven se sw k mysce .. nebo, kdyz mi padalo BF3 tak to bylo OSDeckem od MSI Afterburneru .. a pod .. tj projit si fora je dobra rada, na zaklade zkusenosti a problemu ostatnich postupne eliminovat jednotlive moznosti, ktere mu ten problem muzou spusobovat ..
  • Myslíš jako, že nečtu? Přečetl jsem si už dost, vyzkoušel jsem všechny návody. Prostě je to v p..... nebudu to hrát dokud to neopraví.
  • Všechny multi hry mi jedou v pohodě, jenom BF3 je na tom o dost hůř, zbytečné loadování se přes nějaký prohlížeč mi příjde hodně tragické, zlatej Steam :)
  • jesusek
    Má to smysl kvůli multiplayeru. Single je spíš jen takový interaktivní film. *4*
  • Trol.diskuzni
    Díval jsem se na tu videorecenzi a jakožto naprosto neznalý hráč bych se chtěl zeptat:

1) To, co jsem viděl, že má být single "player" = přesně označená místa, kam dojít, co rozstřelit + mačkání mezerníku jak u Summer/Winter olympic games z roku 92 nebo kolik, to je jako normální dnešní herní trend? o_O

2) To, co jsem viděl, že má být multiplayer = bombasticky vypadající obrovské mapy a na první pohled spousta možností, jak si hru užít, je jen grafické pozlátko, nebo je to skutečně taková zábava?

Ptám se proto, že je to snad první střílecí hra po Quake 3 Arena, která mě zaujala... Tak jestli to má smysl zahrát pro mě. Díky *4*
  • Taky cekam, na ovladace a mozna lepsi hw, na cenu az pujde niz, na fixnuty nektery bugy atd.
  • Mam rad logiku typu me to funguje = chyba je u tebe *12* Dycky to ctu jako jsem totalni dmnt a melu sr.ance
  • Prosimtě, zajdi na fora a zkus si něco přečíst. Já hraju v pohodě.
  • Battlelog je totálně k ničemu!!! Od rána jsem si nezahrál jedinou mapu. U connectingu mi to zamrzne, takže si prostě nezahraju a 1200kč v p.....!!! Opravdu je to pro mě sklamání. *9*
  • Tohle asi nikdy nepochopim.Neni ti to lito vyhodit tolik penez za 5-6 hodinovou tunelovku?To samy lidi,kteri si kupuji cod kvuli SP.
    Ale jak se rika,proti gustu....
  • Tos udělal chybu :D
  • jesusek
    A jak mi teda vysvětlíš, že jsem je rozstřílel?! Asi nějaká anomálie co?
  • s-a-b-r-e
    Sahime, tebe ty legrácky budou stát jednou krk *1*
  • Ringwraith
    Nic zásadního, co by mě donutilo si hru koupit okamžitě. To radši počkám na slevu.
    I když pokud je to jen pod Originem, tak asi žádná nebude.
    No nic, tak si možná časem koupím CD-key od komančů.
  • taktiez mas moznost prepinat rezim zbrane (davka, single), zalahnut, nielen klaknut ako v BC2, a plno ineho
  • smejki
    fifafo!
  • Větší mapy pro 64 lidí a letadla.
  • Pls je velký rozdíl v Multiplayeru mezi Battlefield Bad Company 2 a tímto třetím dílem? Podotýkám znovu, že mi jde o rozdíly v multiplayeru. Grafika je jedna věc, ale zajímaly by mě především rozdíly v samotné hře. Díky za odpovědi :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší