Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To může napadnou jeno dítě si prohnat kulku hlavou kvůly hře...
  • Takže chceš říct že tady maj všichni super zvukový karty a nej herní zvukovou výbavu? mimochodem mám všechno a ve sluchátkách ani repru to nebude ale ve hře.. říkám že se mi to nelíbý a tečka
  • BF3 iz Teh BST shootah eva.
  • Inquisitor
    Aneb jak málo stačí ke štěstí.
  • *pan
  • aha, pak velkej progamer, si me dost rozesmal...kde hrajes? eSuba, Neophyte nebo nekde mezi nejlepsimi tymy sveta? kdyz je to tak lehky. Ono taky hodne zalezi kdo proti tobe stoji a zase tolik byych nezvelicoval....i kdyz inteligence tehle deti na forech BF3 je hodne nizko...kdyz ani nevidi fakta a jen to jejich je to nejlepsi...
  • Tak v okruhu jednodušších hráčů asi ano .. jinak teda nic proti. *16*
  • lol staci je chtit videt a ne kecat nesmysly, kdyz o tom nic nevite...staci shlidnout par videi na youtube http://www.youtube.com/watch?v=pmpRDXkJeyY tady v tomhle o nich mluvi asi 50min a neni to jediny video...
  • pavuk666cz
    přesně tak!!!!!!!!!!!!!!....
  • morik
    Tolik slov kvůli jednomu příspěvku může vymyslet jen tenhle génius.

Laudó lukáši s malým el, jak dlouho jsi se s tím příspěvkem lopotil?
  • morik
    A jak poznáš, co je odpad, když to nečteš?
  • morik
    Děkuji... že jsi mě poučil.
  • rancor1223
    Rozhodně to za to stojí *1* V MP mám nahráno přez 10 hodin a rozhoduju se mezi 9 a 10; u SP si nejsem jistý jestli dát 5 nebo 6, ale asi dám 6 a COOP mě příjemně překvapil tak asi dostane 7. Ale to se ještě všechno může změnit.V MP je pořád ještě spousta věcí k doladění (především command rose), tak počkám na nějaký větší update a recenzi napíšu potom. V recenzi ten MP pořádně rozeberu *1*
  • to same mas na aukru. klice posilane mailem. myslim ze to hromadne nakupuji na G2PLAY.net
  • na aukru za 450, nahodis english a vali to uplne vklidu
  • Ringwraith
    BF3 je hra, která vzala věci, které tu už dávno byly, vytáhla pár, který tu byly předtím a pořádně je vyleštila.
  • Ringwraith
    Be advised
    Be advised
    Be advised
    Be advised
    Be advised
    Be advised
    Be advised
    Be advised
    Be advised you are about to be advised
  • Ringwraith
    Ještě předtím byl Codename: Outbreak, ale ten předběhl dobu a nedostalo se mu pozornosti.
  • Vostoq
    E8300 a E8400 jsou dvoujádra.. přeju hezký den ;)
  • BF3 je podle me nejlepsi FPS hra vsech dob, kdo si to nemysli, tak herni branzi vubec nerozumi..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit