-
Jasně, smotneme si brčko a budeme diskutovat o tom jestli náhodou megakorporace neubližují zvířátkům. "Každý má jiný vkus" .. ty jsi rozporuplná osoba. Nech i ostatní vyjádřit jejich vkus. Co je špatného na diskuzi o výši hodnocení? .. Pokud mě něco zaujme tak se podívám na recenzi a především reakce uživatelů! Janchorova recenze je dobrá jen mě tedy překvapila ta známka. Nevidím jediný důvod proč bych o tom nemohl pokecat a ne vnucovat někomu hípísákovinu. *16*
-
Genius...audiofilní značka... *15*
-
Takovy drsoni prece nespi v posteli,ale ve vlastnim tanku *3* *2*
-
jinými slovy pokud chcete hrát multák je to ted asi nejlepší volba, pokud single, je lepší investovat do něčeho jiného *4*
-
Ty neumis cist?Psal jsem,ze nejsem zadnej extra hrac,takze tvoje radoby vtipne narazky na to,v jakem PG klanu jsem ,jsou celkem usmevne.
To ovsem nemeni nic na faktu,ze tolik HS jsem v zadne jine hre proste nedal.A hral jsem na vicero serverech a vsude plus minus stejny.
Prave to,ze nejsem zadnej PG,ale prumerny hrac ukazuje na to,jak moc o skillu to tvoje cod je.
Ale pro skalniho fanouska je ta JEHO hra vzdycky ta nejvic hardcore hra vyzadujici ultimatni skill vid? Ja ti rozumim
*1* *1* *1* *1* -
taky je varianta, že jsi hluchej jak poleno bo absolutně nemáš sluch ... tak to neházej na DICE a vyčisti si uši ju
-
Ten zvuk je bomba.
Já když jsem hrál, tak jsem myslel, že mi vystřelujou šrouby z casu. Někdo ale střílel do tanku. *1* -
Njn.... dětičky mají o čem psát. Ty jsi toho určitě nastřílel hromady ostrejma a doma máš pod pelechme bazuku ...ach ta fantazie *1*
-
Tady se presne ukaze, kdo neumi anglicky (viz hlaska, ze se chlubej tim, ze jsou teroristi.. yet a ton znacici otazku uz jaksi nezaznamenali), kdo to nehral nebo kdo to nepochopil..
Rekl bych, ze to nic Lynchovsky slozityho neni, tak co se tady objevuje sto hlasek, ze jsou hodni americane proti zlejm rusum?
Snad abyste to psali do uvodu recenze.. -
Jak někdo může brát číselné nebo procentuální hodnocení tak važně, to je k smíchu. Jestli to má 3 nebo 10, 89% nedej bože bdyby to mělo o procento míň XDD to by někdo nemusel přežít :D !? Každý má jiný vkus a sám by si měl udělat obrázek co od toho očekávat, jak mu to bude vyhovovat, jestli ho to bude bavit
-
Pravda bf1942 je jen jeden.
-
CoD1 zadupe do zeme ledasco, vcetne toho MW3.Zacatky obou serii (BF,COD) byly skvele.Kazda serie si sla vlastni cestou.Zato ted si jsou ty serie cim dal vic podobne a kvalita uz taky neni co byvala.
-
ty jsi bud to EMO nebo RET*RD ... nebo kombinace *11*
-
Zalezi kam se trefis a hlavne cim. *3*
-
Linda? Trochu zmatek v pohlavní identitě. *4* Nebo nějaké skryté přání? *3*
-
Tady jse spis o kopirovani stylu SP kampane a ne o pouzite zbrane,techniku atd.Jinymi slovy skript skript skirpt a tuny hloupych slepic nabihajicich hraci pod hlaven na porazku.Tohle SP v BF3 od cod okopiroval velmi dobre.
Spis me prekvapuje,ze nekdo cekal neco jineho,kdyz EA jasne naznacovalo,jake zamery s BF3 ma a to porazit cod,respektive mu ukrast jeho fanousky.Coz se nutne muselo na stylu hry podepsat. -
A tak jim to neberme. Já bych z toho byl před patnácti lety taky odvařenej :). V té době (1997) jsem byl hotovej z prvního GTA, Age of Empires, Diablo :)
-
Tak to jsi tech FPS her za svuj zivoat asi moc nehral.BF3 je dobra hra,ale nejlepsi ani nahodou.
Uz i v samotne BF serii se najdou lepsi dily. -
Tak už neotravuj a tečka
-
kto si toto mysli neva viac ako 13 rokov ;)
grow up kid.