Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě spíš zajímá jestli někdo má zkušenosti s http://www.herniklice.cz/ - tam pry dostanu mailem cd klíč a hru si stahnu přes Origin
  • Aha no, díky. Trošku zvláštní systém. :) *16*
  • čekal jsem od kampane vic (podle toho jak nam to prezentovali ve videich), takhle tu hru klidne vynechám. Multiplayer sem hral v Bad company 2 a stačilo mi. Asi me nebaví hrat si na vojáčky. Protože to pobíhaní a strileni docela postradalo hlavu a patu a nejaky hlubší smysl.
  • Vostoq
    pořiď lepší zvukovku a KVALITNÍ repráky, né nějaký 5.1 genius, popř nějaký POŘÁDNÝ KVALITNÍ sluchátka čistě na hraní... hned uvidíš rozdíl
  • Ataker
    No tak to jsem zvědavý chtěl bych slyšet názor nějakého hráče který má odehrané nějaké hodiny potom si ten obrázek snad už udělám a rozhodnu se o koupi nebo ne :)
  • Tak vem pistole a prožeň si kulku hlavou, ono se to zlepší =)
  • máte někdo Core 2 Quad 2.5Ghz (E8300 E8400) a zkoušeli ste měřit FPS?
  • Aha :-D
  • ja sem takhle kupoval black ops na aukru v RU verzi a stacilo nato hodit nakej patch s eng. jakej to ma pak vliv na mp nevim ale u black ops sem s tim problem nemel. ja si pockam az to bude na aukru za 400 a jdu do toho
  • janchor
    Videorecenze kopíruje číselný hodnocení z textový recenze. Pokud se s recenzentem nějak zásadně rozcházíme v názoru, zazní to v komentáři, ale na čísle se to neodráží.
  • Nějak ti to neklape.
  • *1*
  • Okrem toho, naco sa ho to vobec pytali, ked to mali napisane v papieroch.
  • Teda čekal jsem na konci aspoň osmičku. Janchor hodnotil čistě singl ne? Ve fight clubu jste na průměrování nadávali tak aspoň doufám, že to tak je. Já vím, že je to osobní hodnocení ale ten singl je tak stupidní, že i desítka pro Rage mě příjde naprosto v pořádku v kontrastu s devítkou pro battlefield .. *16*
  • Mám pořádný mam 5.1 geniuse
  • Já si káknul do kalhot.
  • na aukru ji maj za 500,- ale je to ruská verze bez Eng a cz.. pokud budeš chtít ENG budeš si muset pohrát s registry
  • Tim bych si nebyl tak jistý ! Krále Mínus nikdo neporazí ! Muahahaha !
  • Realitu měníme už jen tím že jsme, ale dost těch stártrekovskejch pindů takhle po ránu... (:
  • Je to génius.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit