Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kvůli vám jsem si narazil varlata *13*
  • ja myslim, ze je to dobre balancovane, zase nechci naprosty simulator kde v privni minute dostanu zasah a pak se tam budu 20 minut plazit nez mne najde enemak a dorazi, nebo vykrvacim. strasna zabava
  • uvažuju o koupi kvůli MP a našel jsem limitovanou ruskou edici na http://www.herniklice.cz/ za 700,- znáte tuto stránku někdo? neni to náhodou podfuk?
  • singleplayer je jen pro nalakani novych lidi nic vic. kampan stoji za houby to vime a myslim, ze to bylo celkem jasne i z traileru, ze to bude stejny scriptfest jak cod. no a at si je, ja to kvuli singlu nekupoval, zadne nepc nenahradi clovek zatim, a proto je pro mne v fps hlavni multak a vzdycky byl.
  • Realitu tu nikto meniť nechce *2*
  • a na konzolých je jasný že vede MW - tam je battlefield v podstatě nová značka (tam jede hlavně BC)
  • FiCTive-MAN
    Každýmu se líbí něco jiného, to respektuji. To je to samé jako když celá naše třída kouká na fotbal nebo ho i hraje, kdežto já fotbal nesnáším a nechápu ani co je na to zábavného *4* .
    Sice prý hraju dobře, ale mě to stejně neba... *2*
  • so what?? MW1 byla ještě dobrá hra pak to šlo z kopce.
  • FiCTive-MAN
    Hm... nevím proč tolik mínusů (možná od fandů série BF, kterou jsem sice nehrál, ale to neznamená, že jí zavrhuji)
  • michaliuz18
    skoda ze je ta hra tak moc skriptovana a ze do konca hry vas vodi za ručičku ,chcelo by tam trosku viac volnosti a nie tak tupu AI ktora zavadza odtlaci ta z krytu kde som skrceny a podobne robi si co chce a my sme v hre len ako host ktory musi setko strielat:) niet ale nad multiplayer, kebyz nieje taky dobry tak by som hre dal 8 bodov,takto aj 9 :)
  • Az na to, ze tu Pariz brani rusove, ne americane...
  • To jsem neřekl. Jen se možná dalo čekat více extatické přijetí.
  • Je třeba brát v úvahu hodnocení Xboxu, PS3 a PC. A po sečtení má opravdu BF3 horší, než MW1 a MW2.
  • Tím, že naklikáte mínuska, realitu nezměníte.
  • Bzz bzz bzzz :D
  • Kdyz uz tak jako antivirus doporucuji M$ Security Essentials. Nezere tolik systemovych zdroju a neni tak intruzivni jako vetsina ostatnich...
    I kdyz je fakt, ze virus jsem zhruba od WinXP zadny nechytil.
  • studna261
    Tak si kup pořádný repráky!!!!
  • Ja si treba BF3 kupuju hladne kvuli singlu.
  • Skus si nekdy vystrelit z opravdovy bouchacky a pak neco mel ty bukvice.
  • Jazz
    No, vidíš já zas nesnášim ty SP only pahnusy typu: ME, TES a podobně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit