Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co maj všichni s tím že je to naprosto perfektně ozvučený? Já ty zvuky přímo nesnáším to sou zvuky jak z kapslíkový pistole a když člověka něco zasáhne to to je hrůza všude slyším jenom cvakání... příšerně ozvučený.. vím že je to asi takhle reálný, ale mě se to nelíbí.. BC2 to mělo lepší..
  • No nicméně jsem jediný koho ti Rusové jako největší záporáci, nukleární zbraně, američané bratrsky bránící Paříž už docela nudí? Zatímco v reálném světě USA stahuje ocas kde může, ve hrách jsou stále ta hyper-super ultravelmoc...napravující světové bezvládí, figuruje tam třeba NATO? Poslední hra, kde se tento koncept snad dal ještě zkousnout byl úžasný World in Conflict se svojí alternativní historií...i když bych nechtěl zbytečně vyvolávat flame a nehrál jsem to ještě, takže je možné, že se to opravdu vykluše do ultra thrilleru...
  • A ten hroch to som ja *4*
  • Ó človeče nemaj strach, ja čítam a čítam naozaj veľa, ale snažím sa, aby to boli hodnotné veci a nie odpad *5*
  • FiCTive-MAN
    @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
  • Nevim, proc ma minusko, kdyz mel pravdu. V procesech mi bezel bf3*32 navic, vypnul jsem ho a uz to beha bez problemu.
  • Ten nový Battlefield je pěkná slabota *12* *12*, i COD 1 je lepší *15* a MW3 toto zadupe do země *5* *5* a pojede i na mojem supr novém Pentiu 1 *14* *14*
  • Otazka je jestli ten Avast skutecne potrebujes,nebo ho tam mas jen pro klid v dusi ze mas nejakym spusobem chraneny pocitac.Este pred rokem bylo pro me nemyslitelne nemit v PC antivir,ale pak jsem zjistil,ze ho vlastne nepotrebuju.Avast a jine pseudoantiviraky pocitac akorat zaserou.Nevim sice jestli ti kvuli tomu pada B3,ale mozne to je.
  • Jazz
    Ne kamaráde, to opravdu nedají ;)
    V těch garážích za Dimy je SUV u kterýho to prostě nerozstřelíš a jsou i další...
  • SP 7/10 (ta kampaň je šíleně krátka hrál jsem to na normal a to jsem celkem i umíral a stejně jsem to dohrál asi za 6 hodin a ještě tam dali 2x scénku v metru aby zaplnili čas *1*, trochu mě to zklamalo)
    MP 9.5/10 (tam není celkem co vytknout)
  • skvelá hra, ani nepamätám kedy ma naposledy niečo takto chytilo - za 2 dni odohratých 9 a pol hodiny :D
  • ale ma pravdu, tvorcovia vazne slubovali znicitelne prostredie.To niesu vymysli
  • janchor
    Jak píše smejki, to naddimenzovaný dělo na recenzi zapůjčil distributor.
  • Ty, co tě oslňují, se rozstřelit dají všechny.
  • RavenHolm
    Mechwarrior_bw: Nesnaž se. Sahimek je známá firma. Kdyby si umanul, že měsíc je z tvarohu, tak by se o tom hádal klidně celý život. Kolem bláznů jako je on se musí jen potichu, opatrně projít, neukazovat na ně a nedej bože na ně mluvit.
  • Na Rusoch už je aj MW3, takže kto má na to stroje môže porovnať demá.
  • total idi*t.
  • Mechwarrior_bw
    čakal som odkazy, citácie ale nič si nepredviedol. Stále kecáš o tom ako nesplnili sluby čo je samozrejme pravda ale tu sa bavíme o inom - ako veľký geroj si tu pred nás predstúpil a vytasil si sa s tvrdením, že vraj ty si písal že nepôjde všetko zničiť už dávno - lenže to bolo väčšine jasné už v tej dobe, preto je tvoje tvrdenie nosením dreva do lesa a je skôr na smiech ako na potľapkanie po pleci o ktoré sa zrejme dožaduješ.

Už polroka dozadu písali čo približne pôjde a nepôjde žničiť aj to že väčšie budovy budú viacmenej predscriptované, treba si uvedomiť že väčšina prostredia bola navrhovaná na možnosti konzol a nie PC.
  • Zkus se podivat do spravce uloh :)
  • Rekl bych ze ta znicitelnost prostredi je dost priskrcena hlavne kvuli konzolím, ty uz ted maj co delat a o stereoskopickem 3d si muzou u tehle hry nechat jen zdat pravdepodobne strop konzoloveho hard waru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit