-
Vzdyt je to prast jako uhod.
-
Udělejte si něco s tím přehrávačem.Pěkná podívaná..tak akorát k nasrání..
-
On me napominal jako prvni, stezuj si jemu. *15*
-
asi jo :)
-
Otázka. Dal jsem asi před deseti minutama "Join server" a poříd to píše "Joining server" To bude asi něco špatně, ne? Prosím o radu:)
-
AMD X3, 2,9 takt, 6870, 4 G ramky.
1600/1080 HD. Grafika paradna ale islo to v style COD. Viac znicitelneho prostredia a vaciu volnost som tam postradal. Inac s recenziou trosku suhlasim. V polke mi to nedalo a pustil som si tu hru :). -
Musím souhlasit, četl jsem to. Na druhou stranu toho jde zničit víc, než jsem čekal, zas taková trága to není.
-
Jdu to vsadit a jestli to nevyjde, dlužíš kilo Jedličkově ústavu.
-
Poslední Nvidia ovladače už nejsou beta, takže tím by to být nemělo.
-
Nevim jak vam ale vic se mi libi Modern Warfare 3
http://www.eurogamer.cz/articles/nahravka-cele-mise-modern-warfare-3 -
Muze byt, obzvlast pokud ty nejnovejsi ovladace jsou beta. Kolegovi to delalo to same s beta catalyst. U NVIDIA by mohl byt podobny problem...
Take to muze byt vadna pamet, prehrivani, ... -
Co je platné, že dialogy působí civilně, když jsou naivní a absolutně nedávají smysl. Vypíchnu zrovna ten, který je i v Lukášově recenzi:
Vyšetřovatel č.1: "Spolupracoval jste nějak s poručíkem Colby Hawkinsovou? Je to pilotka F-18?"
Blackburn:"Neznám ji."
Vyšetřovatel: "Zúčastnila se leteckého úderu proti al-Bašírovi, v době, kdy jste byl na místě i vy."
Střih a následuje letecká mise....
Ve skutečnosti měl dialog pokračovat asi takto:
Blackburn: "A co má být, víte kolik vojáků se účastnilo úderu na al-Bašíra? Tisíce! To se mě budete ptát na každého z nich?"
Vyšetřovatel: "Ne, my jen potřebujeme nějaký oslí můstek jak uvést leteckou misi a nic lepšího nás nenapadlo...." *7* *1* -
3 5 21 23 29 35 45
-
to je ale to co slubovali. vyroky ako napriklad ze budova ktora sa ruca k zemi vo fault line neni skript ale real taime pocitany pad pomocou frostbite 2.0, alebo reci ako pojde absolutne vsetko zdemolovat. reci o tom ako ze destrukcia bude zakladnym pilierom hry. hned po prvych zaberoch som videl ze to je kec. ked som napisal ze to su len kecy a ich slubovana destrukcia budu len skripty dostal som od deticiek milion cervenych palcov a naivne argumenty ako to je alpha to je beta a tam je to vypnute v plnej verzii to bude atd. tak sa pytam prave tychto jedincov. kto mal zasa pravdu?
-
na to nemám chuť, ale ak takí boli tak ich bolo naprosté minimum ... očakávať plne zničitelné prostredie môže len cvok. A preto ma trochu prekvapil sahimov príspevok, pretože to je ako keď sa niekdo chváli predpokladom, že v zime bude chladno.
-
já mám doma core i7 3.2 ghz ati radeon hd5870 4GB RAM základní desku asus P7P55DE hraju na celkem malím rozlišení a u novích her mě občas dost kolísa FPS tak nevím jak ty ,ale možná mám jen za*ebanej kompl
-
Řekl bych,že ta takzvaná "amatéřina" má být vtipná vsuvka a nikoliv neznalost AJ.Games.cz není veřejnoprávní medium aby redaktoři museli dodržovat naprosto přesný styl psaní.Různá "komolená" slova jsou zde naopak často velice vtipná když jsou dobře použita...Často je vtipné užití komoleného slova v kontextu než komolené slovo samotné :)
-Srovnání s CoD je naprosto namístě.Jedná se o hlavního konkurenta a recenzenti vždy porovnávají recenzované tituly s konkurencí.Stejně jako když si kupujete třeba pivo :) je lepší Plzeň nebo Svijany? Ne nejlepší je mléko ! :p
-Opravdu si nemyslím,že by pan recenzent chtěl/nechtěl narážet na vámi zmiňované pány.Předpokládám,že je ani nezná jako já. -
Slovo awesome je tam podle mě proto že asi pod každým článkem o Battlefildu 3 bylo od lidí nejčastěji skloňovné slovo. Co se týče srovnávání s CoD to je podle mě naprosto v pořádku stejně jako je v pořádku srovnávat Gran Turismo s Forzou....
-
Tak už je to isté, Moorhuhn ostáva neprekonaný *9* Ale BF má k tomu aspoň bližšie, ako COD *1*
-
Řekl bych, že i Horst v jeho avataru nedokáže zadržet údiv...