Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já v tom vidim docela chytrej tah jak nalákat i ty hráče, kteří by si normálně hru nekoupily... třeba takový typických čecháčkovský pirát si stáhne singl, zalíbí se mu a k vánocům si od rodičů místo kapesného bude přát bf3, aby si mohl vyzkoušet mulťák...
  • Chcem sa opytať. Mne ta hra dropuje takto: "bf3 not responding". Ma niekto na to nejaky grif kde je problem ? Lebo ma to dosť serie. Hram chvilu a potom mi to dropne.
  • Mechwarrior_bw
    teda rád by som vedel kto očakával v BF3 plne zničitelné prostredie ... ?
  • Jestli máš vždy pravdu, nechceš mi prosím říct, jaká čísla budou ve sportce? dík *3*
  • No, že by ma to nejak ohromilo, nedá sa povedať, kvôli grafike hry fakt nekupujem. Ak sa to niekedy rozhodnem kúpiť, tak SP ani nespustím, to som si istý *4*

Je ten Multiplayer rovnako arkádový, ako v BFBC2, alebo je to lepšie?
  • Pletes se,bf nebyvaval o SP.Ea to ale vidi jinak nez ty.
  • Paulcz
    proč by nenadělal, stále jsou a budou hry, které nejsou tak stupidní, stačí si koupit něco jiného
  • jestli mu to vubec nekdo KOUPIL
  • Pete.palis
    mám starší železo, takže ještě 2 měsíce musím vystačit s Red Orchestrou 2 *14*
  • ale jindro BF3 ma PEGI rating 16+ ! to je ale od maminky nezodpovědnost jestli ti to koupila
  • Nejsi sám komu to vadí a to hraji střílečky vždy na nejtěžší. Rozjel sem to na nejtěžší obtížnost a chování zbraní mi i tak přijde docela arkádové a nerealistické. Zbraně takřka neskáčou, střílení je takové tvrdé. Hra nevyžaduje žádný skill, zabít někoho je velice lehké. V BBC2 se mi střílení zamlouvalo víc.
  • Mám Intel C2D E6420 @ 2.13Ghz, 4GB Ram 800Mhz, Ati Radeon 5750 vapor-x, 160GB SATAII Disk (to vše jede na eurocase 400W zdroji bez problémů) a měl bych snad mít problém něco spustit? a takový PC si lze složit za pár tisíc nyní. Modern Warfare 3 mně půjde zcela jistě na plné detaily, protože hw nároky jsou téměř stejné jako u BO. Většinu her pořád spouštím na plné detaily a bez problému, k čemu potom osmi jádro (dobře 4 jádro s 4 virtuálními jádry), 16GB Ram a 2 karty se sli modu
  • BF3 neni vubec o singleplayeru
  • Mysli si, jak neni cool. Proste klasika dnesnich emo decek...
  • Jo me to dela taky jen u videorecenzi.
  • Už nebudu. Hrál jsem zatím skoro všechny díly COD (MW2 a Black Ops letěly po první misi do bazaru) a do dalšího podělu od Actizmrdů už nedám ani korunu
  • Zdejší diskutéři neradi slyší jiný názor ^_^

Nicméně ohledně toho "mám vždy pravdu" - klídek šéfe. To samé může říct kdokoliv kdo se zajímá o hry, ale není poslušná audiovizuální ovečka. Vidíme kam spěje elektronická zábava. Naštěstí budou vždy existovat nová studia a nové projekty...
  • Ono to tak obyčajne býva, že keď sa niekto živý počítačom a potrebuje spustiť aj niečo náročnejšie ako Office, tak do toho hardware investuje...
  • Husta sestava,ale docela draha zalezitost.Typl bych to tak na 30 litru ten comp.
  • "na krok od realizmu" lol, někdy taky zkus jít od počítače ven a uvidíš, že to má od realizmu daleko...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit