Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VonHayek
    Proti ostatnímu se snad nedá nic namítat, ale autoheal mi přijde stejně nerealistická součást herního zážitku jako jest například aplikace šesti "lékárniček" během cca čtvrthodinové bojové mise. *4* Možná už jsem senilní, ale stěžoval si vlastně někdy někdo v dávných dobách právě na toto? Samo nemám na mysli extra HC vojenské simulátory, ale klasické pop-FPS...
  • *8* *14* *1*
  • a stejne to budes hrat abys nam tady mohl psat takova moudra *1*
  • Hm, viz. ta sestava dole a tvoje. To se máte opravdu tak dobře, vy recenzenti, že si můžete dovolit takový HW? Ten 30" monitor tomu dává korunu.
  • tak si to uzij
  • potratim aliena od sialenstva? co si si od tohto sluboval? to malo byt akoze vtipne? bolo to extremne ale extremne trapne.
  • Battlefield 3 kopíruje príbeh z oboch častí MW? Ale veď rozprávka o statočných a priam nesmrteľných amerických vojakov, ktorí porazia zlých Nemcov, Rusov či teroristov a zachránia tak celý svet pred zničením, veď to je to najotrepanejšie klišé a Infinity Ward rozhodne nie sú jeho vynálezcami.
  • ohladom destrukcie... hadajte kto mal zase pravdu? hadajte kto uz pocas alphy hovoril ze to full znicitelne prostredie je klamstvo a ze tam nic take neni? kto to obhajoval tym ze to je len alpha, ze to je len beta, ze tam je znicitelnost vypnuta a podobne nezmysli? uz to konecne pochopte, ja mam vzdy pravdu. ked nieco poviem tak to tak proste je. potvrdilo sa to s SC Conviction, s Deus Exom, teraz s BF3 a potvrdi sa to aj s Hitmanom.
  • A stejně to bude stejná sračka, jako 10 dílů před ním
  • Já to koupil kvůli multáku ale je to dost frustrující , utíkám, utíkám, jsem mrtvej, utíkám,jsem mrtvej ....... *3* Já jsem asi neskutečná lama,ale ostatní jsou fakt dobří, stačí jim 1 rána a už ležím a na to,že to odstartovalo včera mají už dost divoké hodnosti
  • Shenkster
    Kdyby to video šlo bylo by to fajn :)
  • jeste mohl ten umastenec rici at si to nezapomeneme koupit na tiscali shopu
  • No nikdo tě to hrát nenutí
    Já taky nehraju závodní hry a nepíšu tam takovýdle nesmysly. Prostě svůj názor nenutim
    takže jsi za A sobec
    B komunisto-fašista
    C troll
  • Tak moc chteli to cod porazit,az z toho BF ten cod skoro udelali.Minimalne v SP casti urcite.
    Vypada to tak,jak by mel CodMW3 vypadat,pokud by Activision nebyli skrtaci.
    Takze SP pro me trapas celkem.
    MP je fajn,ale BF serie zazila uz i lepsi zpracovani nez tenhle vyhypovany dil.
  • Nauč se česky,seš na české stránce.
  • Paul_cz
    Hrál jsem na normal, kde by nějakej aim assist taky měl bejt, ale ničeho jsem si nevšim. Takže buď to není poznat, a nebo to tam vůbec není (třeba to tam je jen s gamepadem, nevím).
  • Neumíš česky? cry baby
  • conflig
    aha, sorry to sem neveděl
  • U MAD CoDfag? Deal with it. Haters gonna hate.
  • Ty BRĎO. Vůbec jsme neměl v pláni nikdy zahrát, ale... Ta poslední scéna výskoku z letadla + hudba. Fakt síla...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit