Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black Ops - SP 2/10, MP 7/10, takze 5/10.
  • jindra.veliky
    za me MP 9/10 a SP jen 5/10 protoze to je fakt pytlovina.
  • jindra.veliky
    spravnej nazor neni ten vetsinovej chytraku
  • Inteligence - 0/10
    Vyjadřování - 0/10
    ------------------------
    Průměr tedy 0/10, zbohem :)
  • Mechwarrior_bw
    MW3 určite nebude posledný, ten sa bude vyrábať dovtedy až kým z dojnej vypasenej kravy nebude kosť a koža... žial.
  • Skoda, ze pri tej misii v Parizi a operacii Thunder Run som mal taky neodbytny pocit, ze uz som to v nejakej hre videl. Ale je mozne, ze som mal len velke ocakavania. Po tych vsetkych videach, oslavnych recenziach a celom tom hype sa vlastne ani nie je comu cudovat. Netvrdim, ze to bola zle, ale senzacia sa rozhodne nekona.
  • janchor
    Ještě abych nemohl!
  • Nějak tak ! :-)
  • V singlu teda mělo podle mě BC2 větší možnost detrukce a v mulťáku je na tom líp BF3...
  • Nepřekonatlný MP v MW3? Bohužel tato série již pomalu umírá. A myslím že MW3 bude poslední díl.
    Kdo si jednou zahrál MP v Battlefieldu tak jinou hru hraje jen občasné touhy po změně.
  • JohnyTheZik
    tohle neni Red faction.. V Sp totalni destrukci logicky mit nemuzes a v mp je rek bych dostatecna.. V BC2 mi tak akorat vyhovuje a v BF3 je jeste o krok lepsi..
  • A to nejlepší nakonec, takže za chvíli vyjde MW3 a jeho nepřekonatelný MP. BF3 se snažil zaujmout alespoň reklamou, ale jen to nestačí...
  • JohnyTheZik
    Mise v Parizi, zajeti Kaffarova a i operace Thunder Run radim k tomu nejzabavnejsimu, co se v koridorovejch fpskach ocitlo..
    Musim rict, ze ruska trojice v cele s Dimou a ve vysledku i bezmoc Blackburna mi prisla sympatictejsi nez ctyrka borcu v Bad Company 2, ackoliv tam obcas padnou vtipny hlasky :) (logicky.. jinak orientovana hra)..
    Srovnani s CoD.. nevim.. ackoliv je sp v CoD dobra sranda, tak me BF3 tak po jedny tretine kampane chytnul mnohem vic a nepustil az do konce.. Slaby konec? Az na to, ze Blackburn neumrel mi prisel zajimavejsi, nez "umrti Price" apod..
  • jindra.veliky
    cekal bych aspon 10 minut u takovy aaa hry *4*
  • ta destrukcia je rozhodne sklamanie ako cakal som aspon 3x tolko...
  • Komu vadí skripty v CoD tak tady musel plakat... Ten singl je jen o kus lepší než BO, na MW to ale rozhodně nemá. MP je ale samozřejmě třída.
  • Mechwarrior_bw
    síce mne na technickej stránke záleží rovnako ako na hratelnosti ale súhlas, miestami je grafika skutočne úžasná a dovolím si povedať na krok od realizmu... napríklad ksichty na mňa pôsobia (asi prvý krát od kedy hrám hry) akosi reálne, akoby som sa pozeral na skutočnú osobu s charakterom a nie nejakého počítačového handrového panáka. Samozrejme chce to ešte dopilovať ale už chýba naozaj iba kročik - dva a väčšina ľudí už mnohé aspekty po vizuálnej stránke nerozlíšia od reality... vďaka DICE, konečne niekdo posunul latku od Crysis o niečo vyššie.
  • Tak technicky je to dokonale, ale SP kampan je pre mna sklamanie v porovnani napriklad s Bad Company (a ano, aj CoDMW). BC2 mal ovela zabavnejsiu kampan, postavy a aj lepsiu destrukciu. Tuto akurat bezim strielam a ani neviem koho a preco a ked to zacne byt zaujimave, tak pride uplne slaby koniec. Takze hodnotenie SP tak 5/10.
  • MickeyMutant
    Ulevilo se ti Lukáši, když jsi zjistil, že si můžeš převrátit ovládání vertikálního pohledu?
  • USER47
    Kua, další videorecenze a opět mi jde obraz tak 2 fps. Nepoužívá Lukáš nějaký nestandardní zpracování videa? S ničím jiným než s jeho videorecenzema totiž v tomhle ohledu nemám problém:/.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit