-
S tim nic nenadelas,takove hry tedkom proste leti.A lepsi to uz asi nebude.
-
Skutečně nikomu nepřijde naprosto šílené mít součástí obtížností asistenci míření? Nemít možnost uhnout z nadiktovaného směru i když tam možnost je a mise se skládají z neustálé postupu vpřed prakticky jednou dlouhou cestičkou? Mít možnost se sám uzdravovat jen tím, že člověk počká? Dokonce i munice a zbraně postrádají smysl, B3 člověku diktuje co použít a jak situaci řešit viz raketomet na snipera nebo nějakých 300 nábojů co jsem dostal hned od začátku mise.
Opravdu to nikomu nevadí a nepovažuje to za těžkou degeneraci min. tohohle žánru? -
jj. ty světla jsou sice nádherný ale když přez ně nic nevidím tak mi autoři mohli dovolit je alespoň zničit
-
Jo, to máš pravdu to mě pěkně nasralo...
Hopl jsem za obrubník, vykouknul a nic jsem přes ty podělaný světla neviděl, zrovna tam byl voják, tak jsem se je snažil rozstřílet, ale bezúspěšně.
Musel jsem použít rambo styl -
To byla konfigurace, na které hrál Aleš (záběry z multiplayeru). Ta moje viz co jsem psal. Paměti 6 GB.
-
To je pravda, ale je divne, ze v BF3 nemozem rozstrelit svetlo na aute, lebo si vyvojari povedali, ze bude lepsie, ked ma bude oslnovat.
-
dole v recenzi na BF3 je naspaná konfigurace
Grafické karty: 2x MSI N580GTX Lightning v SLI modu
Základní deska: MSI P67A-GD80 (B3)
Procesor: Intel Core i7-2600K
Chladič CPU: Corsair Hydro Series H50
Paměti: 2x4GB DDR3 Kingston HyperX XMP Grey 8GB 1600MHz
Monitor: HP LP3065 30" LCD 2560x1600 -
Oh, will you cry ?
-
No a divíš se ? Vždyť půlka těch baráků tam byla dřevěná *15*
-
Navyse je to vyborne optimalizovane, na mojej stvorrocnej masine (dvojjadro 2,8 GHz, 3 GB RAM, GTX 275) som to v pohode rozbehol vo full hd rozliseni na strednych detailoch a vyzeralo to paradne. Jednoducho DICE vedia robit engine.
-
dík za odpověď a ještě jeden dotaz kolik RAM má v kompu
-
i7, GF 460
-
A doktori s pravniky... *1*
-
nevíte na jaké sestavě to autor recenze hrál ?
-
Tvůj asi 1 normální přsípevěk.
GZ ! -
Zajímavý je, že když si chci občas zkusit něco pomalého a občas i taktického, tak si pustím BF. Na vše ostatní je tu MW. Umírá? Počkej na ty prodeje, ještě MW6 bude mít větší prodeje jak cokoli jinýho.
-
BF3 kupujou jen manažeři v obleku...
-
Je fakt, ze ja tenhle pocit mel v operaci.. Swordbreaker? Proste ta, kterou celou zverejnili (odstreleni hotelu, zemetreseni), coz pro me byla trochu skoda.. Urcite by me bavila vic, nevidet to..
No my ocekavani to celkem splnilo, rozjel jsem to i celkem obstojne :).. nicmene kazdymu dle jeho gusta a o tom by to melo bejt :D! -
Kdyz uz tak "s bohem", ty vyjadrovani 0.
-
Proč by CoD končilo když to ty děcka kupojou osto šest...