Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gametrailers a nalistuj si interview s nejakym tvorcom od DICE.
    ked pred vydanim red faction vyvojar tvrdil ze v tej hre pojde vsetko znicit tiez ho nikto nemohol brat vazne? prosim ta netrep :) ja mam proste pravdu, to nezmenis.

ked niekto tvrdi pred vydanim hry ze hlavny tahak bude destrukcia a potom tvrdi ze padajuci barak ktory ukazali v trailery neni skript ale real time tak preco by niekto nemal verit? dalo sa ocakavat ze trapne skripty v bad company posunu o level vyssie zvlast ked sa hra vyvijala primarne na pc a zvlast vtedy ked tvrdia ze destrukcia je jeden z hlavnych pilierov hry. no a oni spravili co? dali tam zas trapne skripty.

pre tovje vlastne dobro, nepustaj sa so mnou do debaty lebo nemas sancu vyhrat :)
  • Bohuzel jsou svetla, ktere neznicis ani RPGkem ;)
  • smejki
    to asi máš. já mám core i5 750, podobnou desku (giggabyte P55UD4) a k tomu od asusu HD5850 a všechno běhá jak po másle.
    Chce to přeleštit wokna
  • smejki
    ještě tak umět číst:
    "Protoze se na to řada z vás ptá v diskusi, tady je konfigurace sestavy zapůjčené od Nvidie, na které jsme BF3 hráli:"
  • Trol.diskuzni
    Někdy velká snaha, marná sláva...
  • morik
    Zajímavé... zatímco ostatní se lopotí aby vložili co nejpodstatnější příspěvek, ty pouze napíšeš, že nic dělat nebudeš a sklidíš úspěch. Nevím jestli je to dáno tvou leností či negramotností, ale měl bys v životě číst.
  • super zvuk, animace postav, grafika me nedonuti k tomu, abych to hral. Prvni dil se prekonat neda, pak uz je to jen nastavovana kase jako TV serialy
  • stovky novych veci?kde?Asi jsem nejak ty stovky novinek prehlid v tom co zatim prezentovali.
  • "akce plna skilleru" Dovol abych se zasmal,ale tohle snad nemyslis vazne. *1*
    Hral jsem MW2 pres freeweekend na steamu a tolik headshotu,kolik jsem dal v teto hre jsem nikdy v zadne jine hre nedal a to se nepovazuju za nejakeho extra hrace.
    Ten skill,o kterem mluvis jsem tam jaksi nikde nevidel.
  • Mechwarrior_bw
    ukáž mi výroky od autorov že v hre pôjde všetko zničiť ... ja som nič také nezaregistroval a ak áno tak to bol marketingový kec ktorý nemôže brať zdravý človek vážne.
  • Ja myslel ze v ustavu nejsou deti s maminkama v jednom pavilonu
  • je to rozbitý *15*
  • Tak to přitlač. Jen ty 2 grafiky stojí přes 20 *1*
  • Slovenština je v poho *3* .Tady jde o to,že se frajírek snaží asi působit cool,když píše anglicky.
  • BF3 nehraju, ale ten voják, kterého vyslíchali byl nějakej pěšák, tak asi neznal jména pilotů, určitě né všech.
    Je logický odpovědět "Neznám ji.", místo aby řekl ano či ne, protože ji nezná a tak nemůže vědět, jestli se zrovna ona podílela s ním, myšleno spíše s jeho jednotkou na nějaké operaci.
  • a btw MW3 bdue taky nabizet vysoke nastaveni, jako nove stiny,detaily, osvetleni a stovky novych veci, ktere nebyly v zadnem predchozim dile...
  • alespoň co se PC týče.
  • moc v poradku to neni, kdyz je to uplne jiny styl hry :D MW3 jeste nevysel tak neni co srovnavat...protoze srovnavat hry s 5 videama je trosku neobjektivni....u me vyhrava MW3 mnohem propracovanejsi akce plna skilleru s aimem v mensich koridorech, ale kazdeho bavi neco jinyho....BF3 ma zase krasnou grafiku, ale ta hratelnost kterou ma CoD me tam proste chyby...to je muj nazor a myslim, ze ne jenom muj :D
  • Co se týče zničitelnosti prostředí, jak se tady někteří bavili, tak světla u aut se rozstřelit dají, stačí se trefit...
  • ked raz niekto povie vsetko tak to mabyt vsetko. ked niekto tvrdi ze budova ktora pada vo fault line neni skript a on to skript je tak je to porste loz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit