Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vždit je to teprve v začátcích to se doladí...
  • ne koukal jsem i na videa a všude je to stejný..
  • rancor1223
    Po prvním větším updatu hry se těšte na mojí uživatelskou recenzi, vezmu odděleně SP, COOP i MP.
  • FiCTive-MAN
    Aha, no to jsem nevěděl (já totiž zatím žádný z battlefieldů nehrál).Tak to si raději ještě počkám na Skyrim *4* .
  • Jenže právě proto že byl obyčejný pěšák, je ta otázka debilní. Je to to samé, jako kdyby se tě někdo zeptal jestli neznáš pana Kropáčka. Řekl bys neznám a někdo ti odpověděl, že před dvěma měsíci nastoupil do stejného vlaku jako ty. Fakt podstatná informace :)
  • Myslím, že záměr autorů rozhodně nebyl ten, že by se snažili cokoliv "obšlehnout" z CoD. Ona americká a ruská armáda nepoužívá zase tolik zbraní, aby jedna hra byla co se týče arzenálu originálnější než druhá zvlášť, když je hra zasazena do současnosti. Pokud vím, tak CoD rozhodně nemá tolik bojové techniky ani tak rozlehlá bojiště a pokud je mi známo, tak první hra tohoto ražení byl právě battlefield 1942:-)))
  • Jazz
    No jo, Infinity Ward ty zbraně vyrobil, tak si je může použit. Ti DICE jsou strašní, že si je dovolili použít. *7*
  • Možná jo .)
  • BF3 - 90%
    BBC2 - 87%
    MW2 - 86%
    MW1- 92%
    BO - 81%
    WaW - 83%
    - uživatelský neberu (je tam například hodně 0 jenom kvůli originu apod.)
  • To asi proto, že ani v reálu neplatí one shoot one kill. Vrať se zpátky ke svému ubohému CoD a přestaň tu ze sebe dělat Trolla *1*
  • conflig
    a opravdu si hrál BF3 nespletl sis to z jinou hrou? *1*
  • ve football manageru das za dva dny i 15 hodin cisteho casu *2*
  • Jít proti CoD se zbraněmi CoD se nevyplácí. BF3 má na metacritic horší hodnocení, než oba díly Modern Warfare.
  • meli se na ten singl radsi vykaslat a udelat jeste obsahlejsi multak *5* *2*
  • jestli te zajma hlavne single player tak nevim jestli battlefield je spravna volba , battlefield byl odjakziva hra multiplayerova
  • tak u toho posledního záběru mi přeběhl mráz po zádech...
    PS: kdy začne hype kolem MW3? Zatím je jakýsi klid:-))
  • Nevím, možná si to jen moc bereš ..
  • Jinak este jedna vec,k ty destrukci.Pripada mi ,ze jsem hral asi jinou hru nez nekteri tady.Ted jsem hral TDM v ty Parizsky mape a za par minut tam byla jen hromada sutin,schvalne jsem si vzal bvp,vybral si barak a do minuty nemel 2 poschodi tak nevim co byste este chteli
  • Zlatá RO2 *5*
  • Hc v multaku B3 je ohovne,tady neplati one shot-one kill,no nic vracim se k COD4.Po Rage zase vyhozeny prachy,ze jsem je radsi nesel prochlastat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit