Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    No jo já vím. Výš jsem jít nemohl a v té cenové kategorii jsem usoudil, že jsou nejlepší volba. A jsem s němi spokojený.
  • FiCTive-MAN
    @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
  • Paul_cz
    Udělal jsi chybu s HAWKem..mám taky MSI gtx560Ti, ale TwinFrozr 2 a je tichá, přitom výkon paráda.
  • Trol.diskuzni
    Oproti Denon AH-D7000 to lehký low-end je *5*
  • No, kromě toho, že mám počítač přes AUX připojenej na věž a repropedny hrajou na můj vkus hezky, a teď abych si cpal něco do uší, tak jde taky o tvoje okolí. Pokud bydlíš v rodiným domě a máš pokoj jen pro sebe, jsi šťastnej člověk. Pokud tě od vedlejší místnosti dělí jedny dřevěný dveře, tak se v druhým pokoji prakticky nikdo nevyspí. Ty podělaný lopatky na chlazení ten vzduch klasicky neženou, ale doslova ho řežou - takovej hvízdavej zvuk. Jak kdybys měl za zadkem formuli 1. Což u karty za 6 tisíc považuju za dost velkej humáč. Navíc zas tak prachatej nejsem. Jsem se na něj ně co napracoval.
  • Ringwraith
    Tož když už máš na takovou grafiku, tak snad najdeš prachy i na kvalitní sluchátka, co ten zvuk vytěsní.

Taky mě štve větrák notebooku při hraní, tak jsem si pořídil Sennheisery HD201 za 600 a je to v pohodičce. A to jsou podle všeho low-end sluchátka a můžeš jít i mnohem výš.
  • Trochu OT, ale hodně lidí tu psalo, že si kvůli BF3 pořídí novou grafiku. Jen tak náhodou kdyby vás napadlo šilhat po MSI GTX 560ti HAWK, tak radím držet se dál. Dal jsem si ji do nový sestavy (ne kvůli BF) a je to hlučnější než vysavač. Výkon i teploty za danou cenu super, ale to není snad ani hluk, to je přímo rachot. Slavnej Twin frozer 3 mi byl akorát tak čert dlužnej *16*
  • Ringwraith
    Normálně dávám mínuska jen vyloženě retardovaným trollům, což ty nejsi, ale stejně jsem ti ho tam šoupl.

Protože plkáš hovad*ny.
    1. TFW nech tam kde patří.
    2. Černý kůň je hra o které moc neslyšíš a v jejíž úspěch moc nevěříš a pak tě překvapí. Jo, MW3 u nás nemá tak silnou reklamu jak BF3, který je všem vyloženě cpaný do chřtánu, ale určitě to není černý kůň. Černý kůň podzimních FPS mě nenapadá, ale černý kůň podzimních her je třeba Lord of the Rings: War in the North.
  • wtf?
  • dilinja
    "...dokud jsem nezjistitl, ze nemuzu mit zapnute sw k bezdratove klavesnici zaroven se sw k mysce .. nebo, kdyz mi padalo BF3 tak to bylo OSDeckem od MSI Afterburneru .. a pod" *1* *1* *1* viva console
  • Předem děkuji za mínusy.
  • Ten pocit když se MW3 stane černým koněm podzimní FPS sezóny...
  • Zelenej
    jakmile kliknu do rohu tak mi tam vlitne batl... kampan na nej moc prefoukli
  • Jestli tě hra automaticky kickuje kvůli Punkbusteru, je nejspíš chyba na tvé straně, nemyslíš?
  • Nový sprchový gel OS Danger Zone. Odvaha překoná všechny překážky.
  • Zelenej
    sergeant sergeant master sergeants the most important sergeant extreme sergeant, to the max
  • O tom, kdo je tady bukvice bych být tebou popřemýšlel. Střílet do civilistů je diametrálně odlišné od střílení do vojáku navlečených ve vrstvách kevlaru, neprůstřelné vesty protistřepinové helmy. Pakliže střelíš vojáka do vesty tak opravdu neplatí one shoot one kill. Ovšem když se trefíš do hlavy pak ano. Stejně tak je tomu v battlefield 3...
  • Jazz
    Tehran a Metro je špatnej vtip, jinak je to dobrý.
  • Jo, jo ... zkuste si zahrat postarsi H&D2... treba
  • jindra.veliky
    pravda. zadnou mapu jsem si neoblibil a ty opera metro a sandavan takovy nudle do bf vubec nepatri. jeste ze vyjde back to karkland *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší