Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hory85
    Jen pár otázeček, co nějaká prodejní čísla ví se už něco? A jak je to s Limetovanou Edicí co mám mít navíc? Mi přijde že sem jako nic zvláštního neobdžel. Snad jen jednu broku a měla tam být i pistole s tlumičem ale tu nějak postrádám. pls nějaké info????
    • DLC "Back to Karkand" zdarma.
      +
      podle toho, kde jsi to predobjednal:
      Physical Warfare Pack (LMG, veci pro sniperku, AP naboje, DAO-12),
      SPECACT Kit Upgrade,
      Dog Tag Pack.
    • Hory85
      Limitovanou* *15* a nějaké mapy snad navíc možná přístum do Karklandu nebo tak....
      • Vyexpedováno (dodáno prodejcům) 10 milionů kopií a z toho 5 milionů prodáno během prvního týdne.
  • super zvuk, animace postav, grafika me nedonuti k tomu, abych to hral. Prvni dil se prekonat neda, pak uz je to jen nastavovana kase jako TV serialy
    • Pravda bf1942 je jen jeden.
  • jeste mohl ten umastenec rici at si to nezapomeneme koupit na tiscali shopu
  • No po dvoch dňoch ladení a riešení mi hra prestala padať, vďaka nVidia za shitný driver. Takisto vďaka DICE za tú podivnú inštaláciu krabicovej verzie.
  • skvelá hra, ani nepamätám kedy ma naposledy niečo takto chytilo - za 2 dni odohratých 9 a pol hodiny :D
    • ve football manageru das za dva dny i 15 hodin cisteho casu *2*
  • stlacte /E/ stlacte /R/ stlacte /mezernik/ he he de ntistii ti co to vymyslaju :))))))
  • jindra.veliky
    ja teda zadny problemy se hrou nemam. je to demence lidi kdyz si neumi udelat v pocitaci poradek s ovladaci a directxema adtd. *12*
    • smejki
      kecáš, ten pořádek ti tam udělala máma!
    • Cahir
      Jindro, jak dlouho ještě? Jak dlouho bude trvat, než nás přestaneš všechny šikanovat?
    • další lamka, co si myslí, že když mu hra funguje dobře, musí fungovat všem úplně stejně dobře. *7*

asi to pro tebe bude objevení Ameriky v 21. století, ALE ono tomu tak fakt není. Jedna z nejtěžších věcí pro vývojáře je sladit svůj produkt tak, aby fungoval na co největším množství typů strojů (komponent, sestav i SW).

Přečti si něco k tomuto tématu. Napsal si tu skoro tak velký nesmysl, jako by si napsal, že "já mám modré oči, všichni přeci taky musí mít modré oči". *3*
    • vy už mu to mínusko musíte dát i z principu, co? :D
  • Jenom pro Vás co maj to štěstí a vlastní GTX s Twin Frozerem II/III, pohrajte si s nastavením otáček v závislosti na teplotě v Afterburneru, průběžně kontrolujte než si budete jistí dobře zvolenými hodnotami. Já mám globálně nastavený na 460ce do 60ti stupňů 40% otáček, 65/50%, 70/60%, 80/90% (pro jistotu). Takt 850Mhz na jádře a 2K na pamětech při továrním napětí 0,962V. A to 460ky topí víc než 560ky. Takže nemějte strach, v podstatě do 90 stupňů se s chipem nemůže nic stát, otázka je jestli to ustojej paměti... :-)

PS: Není potřeba hrát s auto 70% otáček na 45-50 stupních, lepší řekl bych je hrát na 60-70 stupních s 50-60% otáček... :-)
    • Mám 460 od Gigabitu, větráky na 75% a více jak 60°C nejdu. Jsem spokojený... hra jede na Ultra detaily s 40-50 FPS.
  • zde je soutez o BF3 nebo MW3 https://www.playfire.com/bf3-vs-mw3/a1c446197830e43f
  • Shenkster
    Kdyby to video šlo bylo by to fajn :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit