Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uvažuju o koupi kvůli MP a našel jsem limitovanou ruskou edici na http://www.herniklice.cz/ za 700,- znáte tuto stránku někdo? neni to náhodou podfuk?
    • na aukru za 450, nahodis english a vali to uplne vklidu
    • na aukru ji maj za 500,- ale je to ruská verze bez Eng a cz.. pokud budeš chtít ENG budeš si muset pohrát s registry
      • ja sem takhle kupoval black ops na aukru v RU verzi a stacilo nato hodit nakej patch s eng. jakej to ma pak vliv na mp nevim ale u black ops sem s tim problem nemel. ja si pockam az to bude na aukru za 400 a jdu do toho
        • mě spíš zajímá jestli někdo má zkušenosti s http://www.herniklice.cz/ - tam pry dostanu mailem cd klíč a hru si stahnu přes Origin
          • to same mas na aukru. klice posilane mailem. myslim ze to hromadne nakupuji na G2PLAY.net
  • jen informativně- soubor videa má 170mb
  • Zelenej
    jakmile kliknu do rohu tak mi tam vlitne batl... kampan na nej moc prefoukli
  • Teda čekal jsem na konci aspoň osmičku. Janchor hodnotil čistě singl ne? Ve fight clubu jste na průměrování nadávali tak aspoň doufám, že to tak je. Já vím, že je to osobní hodnocení ale ten singl je tak stupidní, že i desítka pro Rage mě příjde naprosto v pořádku v kontrastu s devítkou pro battlefield .. *16*
    • janchor
      Videorecenze kopíruje číselný hodnocení z textový recenze. Pokud se s recenzentem nějak zásadně rozcházíme v názoru, zazní to v komentáři, ale na čísle se to neodráží.
      • Aha no, díky. Trošku zvláštní systém. :) *16*
  • splash
    Mám dotaz, uvažuji o koupi BF3 na xbox, ale hlavně kvůlu MP. A trápí mě jestli není 32 hráčů na mapu která se hraje na PC v 64 málo. Prosím nepiště sem flame typu jak jsou konzole na nic.
    • jestli neco hlavne kuli mp... tak kupovat pro pc
      • splash
        To pro mě určitě neplatí...
    • Ahoj, na konzolach je max 24 (nie 32). Co sa tyka conquest modu, tak je pravda, ze v 24 hracoch je to proste malo(behate po mate a raz za cas niekoho stretnes :D), u ostatnych modov je to v pohode, aj ked samozrejme 32 je lepsie.. Takze ak mas PC ktore ti utiahne BF3 co i len na low detailoch, chod do PC verzie.
  • máte někdo Core 2 Quad 2.5Ghz (E8300 E8400) a zkoušeli ste měřit FPS?
    • Vostoq
      E8300 a E8400 jsou dvoujádra.. přeju hezký den ;)
  • SP - 3/10
    MP - 7/10
    ------------
    Prumer tedy 5/10 a cau...
    • Inteligence - 0/10
      Vyjadřování - 0/10
      ------------------------
      Průměr tedy 0/10, zbohem :)
      • Kdyz uz tak "s bohem", ty vyjadrovani 0.
        • A zase další učitelka češtiny táhni do školy zrůdo.
          • On me napominal jako prvni, stezuj si jemu. *15*
        • Jazz
          Oh, will you cry ?
          • Neumíš česky? cry baby
            • Jazz
              Nojo, to je náš Grifusíček, jdi si prosim tě pro brindáček za maminkou.
            • Mysli si, jak neni cool. Proste klasika dnesnich emo decek...
      • jindra.veliky
        spravnej nazor neni ten vetsinovej chytraku
    • Jazz
      COD:

SP - 10/10
      MP - 10/10
      ------------------
      Viď ? *14*
      • Black Ops - SP 2/10, MP 7/10, takze 5/10.
  • USER47
    Kua, další videorecenze a opět mi jde obraz tak 2 fps. Nepoužívá Lukáš nějaký nestandardní zpracování videa? S ničím jiným než s jeho videorecenzema totiž v tomhle ohledu nemám problém:/.
    • Jo me to dela taky jen u videorecenzi.
  • Tak technicky je to dokonale, ale SP kampan je pre mna sklamanie v porovnani napriklad s Bad Company (a ano, aj CoDMW). BC2 mal ovela zabavnejsiu kampan, postavy a aj lepsiu destrukciu. Tuto akurat bezim strielam a ani neviem koho a preco a ked to zacne byt zaujimave, tak pride uplne slaby koniec. Takze hodnotenie SP tak 5/10.
    • JohnyTheZik
      Mise v Parizi, zajeti Kaffarova a i operace Thunder Run radim k tomu nejzabavnejsimu, co se v koridorovejch fpskach ocitlo..
      Musim rict, ze ruska trojice v cele s Dimou a ve vysledku i bezmoc Blackburna mi prisla sympatictejsi nez ctyrka borcu v Bad Company 2, ackoliv tam obcas padnou vtipny hlasky :) (logicky.. jinak orientovana hra)..
      Srovnani s CoD.. nevim.. ackoliv je sp v CoD dobra sranda, tak me BF3 tak po jedny tretine kampane chytnul mnohem vic a nepustil az do konce.. Slaby konec? Az na to, ze Blackburn neumrel mi prisel zajimavejsi, nez "umrti Price" apod..
      • Skoda, ze pri tej misii v Parizi a operacii Thunder Run som mal taky neodbytny pocit, ze uz som to v nejakej hre videl. Ale je mozne, ze som mal len velke ocakavania. Po tych vsetkych videach, oslavnych recenziach a celom tom hype sa vlastne ani nie je comu cudovat. Netvrdim, ze to bola zle, ale senzacia sa rozhodne nekona.
        • JohnyTheZik
          Je fakt, ze ja tenhle pocit mel v operaci.. Swordbreaker? Proste ta, kterou celou zverejnili (odstreleni hotelu, zemetreseni), coz pro me byla trochu skoda.. Urcite by me bavila vic, nevidet to..
          No my ocekavani to celkem splnilo, rozjel jsem to i celkem obstojne :).. nicmene kazdymu dle jeho gusta a o tom by to melo bejt :D!
  • BF3 je podle me nejlepsi FPS hra vsech dob, kdo si to nemysli, tak herni branzi vubec nerozumi..
    • Tak to jsi tech FPS her za svuj zivoat asi moc nehral.BF3 je dobra hra,ale nejlepsi ani nahodou.
      Uz i v samotne BF serii se najdou lepsi dily.
    • kto si toto mysli neva viac ako 13 rokov ;)
      grow up kid.
      • s-a-b-r-e
        Sahime, tebe ty legrácky budou stát jednou krk *1*
      • Inquisitor
        A tak jim to neberme. Já bych z toho byl před patnácti lety taky odvařenej :). V té době (1997) jsem byl hotovej z prvního GTA, Age of Empires, Diablo :)
    • Tak v okruhu jednodušších hráčů asi ano .. jinak teda nic proti. *16*
      • Inquisitor
        Aneb jak málo stačí ke štěstí.
    • pavuk666cz
      přesně tak!!!!!!!!!!!!!!....
      • Jo, jo ... zkuste si zahrat postarsi H&D2... treba
    • Ringwraith
      BF3 je hra, která vzala věci, které tu už dávno byly, vytáhla pár, který tu byly předtím a pořádně je vyleštila.
      • myslis treba odlesky od optiky, baterek a laseru? coz je pro me novinka a vyborna vec pro hratelnost.. kde to prosim te bylo v mp pouzito?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit