-
Bzz bzz bzzz :D
-
Máte taky někdo problém v Multiplayeru s joystickem. Mám Logitech Extreme Pro a nastavení tlačítek prostě nejde. Zkoušel jsem to i přes profiler, ale žádná změna. Měl jste někdo štěstí a našel řešení? Já hledal a nic.
-
Ten pocit když se MW3 stane černým koněm podzimní FPS sezóny...
-
-
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
Normálně dávám mínuska jen vyloženě retardovaným trollům, což ty nejsi, ale stejně jsem ti ho tam šoupl.
Protože plkáš hovad*ny.
1. TFW nech tam kde patří.
2. Černý kůň je hra o které moc neslyšíš a v jejíž úspěch moc nevěříš a pak tě překvapí. Jo, MW3 u nás nemá tak silnou reklamu jak BF3, který je všem vyloženě cpaný do chřtánu, ale určitě to není černý kůň. Černý kůň podzimních FPS mě nenapadá, ale černý kůň podzimních her je třeba Lord of the Rings: War in the North. -
Předem děkuji za mínusy.
-
-
Výborná recenze Lukáši. Konečně někdo zmínil i to, že SP je prostě okopírován.
-
Hraji BF od jeho vzniku a tahle hra mě hodně zklamala. Na SP kašlu, kvůli tomu BF nehraju. Origin a webové rozhraní mi vadí hodně. Mapy jsou za chvíli nudné, je to spíše o bezhlavém střílení naž o nějaké taktice. Nevyváženost zbraní, je mi někdy záhadou , proč do někoho střílím zblízka jako divý a on nic, pak na mne dvakrát vystřelí, a jsem mrtvý, že by závislost na ping? Celkově mne hra oproti BF2 nějak nechytla, zvuky jsou super ale atmosféra mi chybí a pajduláci jsou vzhledově, jak hoši co si v airsoftu hrajou na vojáčky. Snad pomůže patch a nějaké jiné mapy.
-
to tak seka hra alebo len video??????
-
Co se týče zničitelnosti prostředí, jak se tady někteří bavili, tak světla u aut se rozstřelit dají, stačí se trefit...
-
-
alespoň co se PC týče.
-
-
Bohuzel jsou svetla, ktere neznicis ani RPGkem ;)
-
-
Ty, co tě oslňují, se rozstřelit dají všechny.
-
-
Ne kamaráde, to opravdu nedají ;)
V těch garážích za Dimy je SUV u kterýho to prostě nerozstřelíš a jsou i další... -
-
Vážně jsi rozstřílel úplně, ale úplně všechny světla ?
-
A jak mi teda vysvětlíš, že jsem je rozstřílel?! Asi nějaká anomálie co?
-
-
-
-
-
-
Pls je velký rozdíl v Multiplayeru mezi Battlefield Bad Company 2 a tímto třetím dílem? Podotýkám znovu, že mi jde o rozdíly v multiplayeru. Grafika je jedna věc, ale zajímaly by mě především rozdíly v samotné hře. Díky za odpovědi :)
-
-
taktiez mas moznost prepinat rezim zbrane (davka, single), zalahnut, nielen klaknut ako v BC2, a plno ineho
-
-
Nic zásadního, co by mě donutilo si hru koupit okamžitě. To radši počkám na slevu.
I když pokud je to jen pod Originem, tak asi žádná nebude.
No nic, tak si možná časem koupím CD-key od komančů. -
-
Taky cekam, na ovladace a mozna lepsi hw, na cenu az pujde niz, na fixnuty nektery bugy atd.
-
-
-
Větší mapy pro 64 lidí a letadla.
-
-
Na Rusoch už je aj MW3, takže kto má na to stroje môže porovnať demá.
-
Battlelog je totálně k ničemu!!! Od rána jsem si nezahrál jedinou mapu. U connectingu mi to zamrzne, takže si prostě nezahraju a 1200kč v p.....!!! Opravdu je to pro mě sklamání. *9*
-
-
OMG a co si čekal? já tu tvrdím už dlouho, že není vhodné kupovat MP hry ihned a že je daleko lepší si prostě chvilku počkat, až se doladí všechny chybky a pak kupovat. Člověk se pak vyhne zbytečnému sklamání a k tomu většinou dostane hru za nižší cenu.
-
Kdyby tam necpali Origin, tak si to koupim, ale spyware podporovat nebudu.
-
Všechny multi hry mi jedou v pohodě, jenom BF3 je na tom o dost hůř, zbytečné loadování se přes nějaký prohlížeč mi příjde hodně tragické, zlatej Steam :)
-
Prosimtě, zajdi na fora a zkus si něco přečíst. Já hraju v pohodě.
-
-
Myslíš jako, že nečtu? Přečetl jsem si už dost, vyzkoušel jsem všechny návody. Prostě je to v p..... nebudu to hrát dokud to neopraví.
-
Mam rad logiku typu me to funguje = chyba je u tebe *12* Dycky to ctu jako jsem totalni dmnt a melu sr.ance
-
-
chyba ale nejspis bude u nej .. kdyz sta tisice lidi hraje v pohode (vcetne me) .. stejne jako jsem nadaval na produkty Codemasters dokud jsem nezjistitl, ze nemuzu mit zapnute sw k bezdratove klavesnici zaroven se sw k mysce .. nebo, kdyz mi padalo BF3 tak to bylo OSDeckem od MSI Afterburneru .. a pod .. tj projit si fora je dobra rada, na zaklade zkusenosti a problemu ostatnich postupne eliminovat jednotlive moznosti, ktere mu ten problem muzou spusobovat ..
-
-
"...dokud jsem nezjistitl, ze nemuzu mit zapnute sw k bezdratove klavesnici zaroven se sw k mysce .. nebo, kdyz mi padalo BF3 tak to bylo OSDeckem od MSI Afterburneru .. a pod" *1* *1* *1* viva console
-
Muze to byt klidne bloknuty port nebo naky error u providera, u O2 se mi stalo asi 1000x ze vsem jelo youtube jenom me ty videa proste nesly, a druhej den to slo v pohode. Zvlast kdyz se to stane pres noc aniz by nekdo delal neco s kompem. Ja spis narazim na to "vsechno vim, vsechno znam". A ze je jednodussi rict "jsi kkt" nez poradit nebo radsi nepsat vubec.
-
-
Vždyť mu poradil aby zašel na fóra to jen ty z toho děláš něco víc.
-
-
Jediné co mi nejde je, že při načítání přes Battlelog mi to zamrzne na Connect a dál už to nepokračuje :(
-
-
-
-