-
singleplayer je jen pro nalakani novych lidi nic vic. kampan stoji za houby to vime a myslim, ze to bylo celkem jasne i z traileru, ze to bude stejny scriptfest jak cod. no a at si je, ja to kvuli singlu nekupoval, zadne nepc nenahradi clovek zatim, a proto je pro mne v fps hlavni multak a vzdycky byl.
-
čekal jsem od kampane vic (podle toho jak nam to prezentovali ve videich), takhle tu hru klidne vynechám. Multiplayer sem hral v Bad company 2 a stačilo mi. Asi me nebaví hrat si na vojáčky. Protože to pobíhaní a strileni docela postradalo hlavu a patu a nejaky hlubší smysl.
-
Otázka. Dal jsem asi před deseti minutama "Join server" a poříd to píše "Joining server" To bude asi něco špatně, ne? Prosím o radu:)
-
-
Zkus se podivat do spravce uloh :)
-
-
Nevim, proc ma minusko, kdyz mel pravdu. V procesech mi bezel bf3*32 navic, vypnul jsem ho a uz to beha bez problemu.
-
-
je to rozbitý *15*
-
asi jo :)
-
-
Jak někdo může brát číselné nebo procentuální hodnocení tak važně, to je k smíchu. Jestli to má 3 nebo 10, 89% nedej bože bdyby to mělo o procento míň XDD to by někdo nemusel přežít :D !? Každý má jiný vkus a sám by si měl udělat obrázek co od toho očekávat, jak mu to bude vyhovovat, jestli ho to bude bavit
-
-
Jasně, smotneme si brčko a budeme diskutovat o tom jestli náhodou megakorporace neubližují zvířátkům. "Každý má jiný vkus" .. ty jsi rozporuplná osoba. Nech i ostatní vyjádřit jejich vkus. Co je špatného na diskuzi o výši hodnocení? .. Pokud mě něco zaujme tak se podívám na recenzi a především reakce uživatelů! Janchorova recenze je dobrá jen mě tedy překvapila ta známka. Nevidím jediný důvod proč bych o tom nemohl pokecat a ne vnucovat někomu hípísákovinu. *16*
-
-
Rekl bych ze ta znicitelnost prostredi je dost priskrcena hlavne kvuli konzolím, ty uz ted maj co delat a o stereoskopickem 3d si muzou u tehle hry nechat jen zdat pravdepodobne strop konzoloveho hard waru.
-
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
-
No, vidíš já zas nesnášim ty SP only pahnusy typu: ME, TES a podobně
-
-
Každýmu se líbí něco jiného, to respektuji. To je to samé jako když celá naše třída kouká na fotbal nebo ho i hraje, kdežto já fotbal nesnáším a nechápu ani co je na to zábavného *4* .
Sice prý hraju dobře, ale mě to stejně neba... *2*
-
-
jestli te zajma hlavne single player tak nevim jestli battlefield je spravna volba , battlefield byl odjakziva hra multiplayerova
-
-
Ja si treba BF3 kupuju hladne kvuli singlu.
-
-
Tohle asi nikdy nepochopim.Neni ti to lito vyhodit tolik penez za 5-6 hodinovou tunelovku?To samy lidi,kteri si kupuji cod kvuli SP.
Ale jak se rika,proti gustu....
-
-
Aha, no to jsem nevěděl (já totiž zatím žádný z battlefieldů nehrál).Tak to si raději ještě počkám na Skyrim *4* .
-
-
Hm... nevím proč tolik mínusů (možná od fandů série BF, kterou jsem sice nehrál, ale to neznamená, že jí zavrhuji)
-
-
-
-
MP mapy se velmi rychle okoukaji, design nekterych map je priserny, takze v 50% se bojuje celou dobu na jednom miste (tunel, most). Balance zbrani neexistujici. Prvotni euforie po 20 hod. hodne rychle opadla :(
-
-
Tehran a Metro je špatnej vtip, jinak je to dobrý.
-
-
Mně se nejvíc líbí conquest na caspian border a na ostrově Kharg, a rush jsem si fakt zamiloval na Damavandu. Jinak na metro jsem už vážně alergickej, zvlášť conquest, kdy jeden tým zabere vrch a druhej už nemá vůbec žádnou šanci se tam dostat.
-
-
špatně vyvážené mapy jsou bohužel tradiční součástí battlefieldů - to bylo přinejmenším už v BF2, kde byly některé mapy prakticky nehratelné.
-
-
-
pravda. zadnou mapu jsem si neoblibil a ty opera metro a sandavan takovy nudle do bf vubec nepatri. jeste ze vyjde back to karkland *3*
-
-
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
-
Jindra je klasik.
Abych tak řekl, "he's master of not giving a fuck".
A jak řekl někdo jiný: "bez Jindry by to tu nebylo ono".
-
-
-
-
zajimave pocteni http://www.overclock.net/video-game-news/1155275-various-battlefield-3-outrage-germany.html
-
mám starší železo, takže ještě 2 měsíce musím vystačit s Red Orchestrou 2 *14*
-
Po prvním větším updatu hry se těšte na mojí uživatelskou recenzi, vezmu odděleně SP, COOP i MP.
-
-
No tak to jsem zvědavý chtěl bych slyšet názor nějakého hráče který má odehrané nějaké hodiny potom si ten obrázek snad už udělám a rozhodnu se o koupi nebo ne :)
-
-
Rozhodně to za to stojí *1* V MP mám nahráno přez 10 hodin a rozhoduju se mezi 9 a 10; u SP si nejsem jistý jestli dát 5 nebo 6, ale asi dám 6 a COOP mě příjemně překvapil tak asi dostane 7. Ale to se ještě všechno může změnit.V MP je pořád ještě spousta věcí k doladění (především command rose), tak počkám na nějaký větší update a recenzi napíšu potom. V recenzi ten MP pořádně rozeberu *1*
-
-