Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    cekal bych aspon 10 minut u takovy aaa hry *4*
  • Ringwraith
    Be advised
    Be advised
    Be advised
    Be advised
    Be advised
    Be advised
    Be advised
    Be advised
    Be advised you are about to be advised
  • A to nejlepší nakonec, takže za chvíli vyjde MW3 a jeho nepřekonatelný MP. BF3 se snažil zaujmout alespoň reklamou, ale jen to nestačí...
    • Nepřekonatlný MP v MW3? Bohužel tato série již pomalu umírá. A myslím že MW3 bude poslední díl.
      Kdo si jednou zahrál MP v Battlefieldu tak jinou hru hraje jen občasné touhy po změně.
      • Zajímavý je, že když si chci občas zkusit něco pomalého a občas i taktického, tak si pustím BF. Na vše ostatní je tu MW. Umírá? Počkej na ty prodeje, ještě MW6 bude mít větší prodeje jak cokoli jinýho.
        • A stejně to bude stejná sračka, jako 10 dílů před ním
          • a stejne to budes hrat abys nam tady mohl psat takova moudra *1*
            • Už nebudu. Hrál jsem zatím skoro všechny díly COD (MW2 a Black Ops letěly po první misi do bazaru) a do dalšího podělu od Actizmrdů už nedám ani korunu
      • Proč by CoD končilo když to ty děcka kupojou osto šest...
        • BF3 kupujou jen manažeři v obleku...
          • A doktori s pravniky... *1*
      • Mechwarrior_bw
        MW3 určite nebude posledný, ten sa bude vyrábať dovtedy až kým z dojnej vypasenej kravy nebude kosť a koža... žial.
  • jindra.veliky
    za me MP 9/10 a SP jen 5/10 protoze to je fakt pytlovina.
    • ale jindro BF3 ma PEGI rating 16+ ! to je ale od maminky nezodpovědnost jestli ti to koupila
      • Ja myslel ze v ustavu nejsou deti s maminkama v jednom pavilonu
      • jestli mu to vubec nekdo KOUPIL
    • Tvůj asi 1 normální přsípevěk.
      GZ !
  • funguje vam MP ??, ja kdyz dam prihlasit tak se mi zacne nacitat hra a po asi 10 vterinach se vypne a battlelog mi napise ze jsem byl odpojen od serveru, nevite prosim co s tim ??
    • dobre, prominte ze jsem tak pitomej, tohle byla moje prvni predobjednavka a jak je videt jsem se pekne sekl, coz se mi nikdy predtim nestalo napr. GTA IV jsem jsi koupil hned v den vydani a vse slapalo jak mnelo, instalace, GFW, grafika, MP; takze by mne (kdyz tak vsichni chvalili betu) ani vesnu nenapadlo ze bude plna verze blbnout a zrovna pri tyhle hre :(
    • *1* *1* *1* to jsou ty vaše předobjednávky... ne a ne se poučit. Psal jsem tu, že to tak bude. Hry DICE zásadně nepředobjednávat a zásadně kupovat až po několika měsících, až vše doladí. *3*
      • Jazz
        S BFBC2 jsem neměl problém hned po startu, ani tak s BF3. *3*
      • A když jsem něco podobného napsal, plno lidí mě poslalo do haj*lu jaký nejsem kr*tén :P
      • Pravdu máš a preto som do BF3 nešiel ani ja. Ešte mám v pamäti príspevky na fórach, keď vyšlo BFBC2. Po čase klesne aj cena a bude to hádam fajn vybalancované. Keď sa náhodou potom pochváliš, že si nakúpil v akcii, dostaneš aj peknú urážku že si herný asociál , vlastníš chudobnú platformu a svojou kúpou tak ožobračuješ vývojárov, lebo si nemal predobjenávku (netýka sa to ani tak tiscali.cz ako jedného nemenovaného slovenského webu, ale nedalo mi to sem nenapísať). *4*
        • osobně se divím, že už nemám pár mínusek *1*

každopádně zkušenosti s hrami DICE jsou holt takové - vlastně s hrami obecně, páč si nevzpomínám na hru, která by vyšla a hned poté nevyšel nějaký patch, nehroutila se MP síť a já nevím co. Holt herní trh je extrémně tvrdý a 99 % her vychází technicky nedodělaných a ochuzených o obsah. Stále mě udivuje, že je to dost lidem jedno a za plnou cenu kupují hry, které si stejně ihned po koupi 100 % nevychutnají. *7*
          • Znám takovou hru. Crysis 2... počkat... on ten MP nikdo stejně nehrál :D
          • Pochopím predobjenávky na konzoly, vopchá disk no stroja a nestará sa o níč. Ale na PC ?
            Problém s ovládačmi grafiky, zvuku, neviemčoho, nvidia/ati vydáva hotfix aby to šlo aspoň nekomu cez výkend ako-tak, opravný patch bude do konca týždňa... Nedávno bol taký Rage. Potom sa len plnia fóra. Možnože sa dočkám a v budúcnosti nebude treba spúšťať ani ich vydarený Origin.
            • Origin je v pořádku, ale lidi nejsou. Pokud nedokáží držet PC v aktualizovaném stavu, tak by jim ani konzole nepomohla.
          • Mínuska nie je prečo dávať, veď máš pravdu. Takisto si vždy radšej počkám, on tak človek dokáže často ušetriť nervy aj peniaze.

Výnimku som spravil len v prípade Red Orchestry 2, ktorú som proste musel mať ešte pred vydaním, ale to som neoľutoval, stálo to za to *5*
    • Nebude chyba v Punk Busteri?
      • no jo ted budu za blbce, co to je ??
        • http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bf3.php
        • Ringwraith
          Proticheatovací systém, co je ve hře implementovanej.
    • Ringwraith
      Modli se k EA ať to spraví.
      • taky ti nefunguje ??
        • Ringwraith
          To ne, já ho nemám, jen naznačuju nejočividnější řešení... chyba na straně EA.
          Samozžejmě, za předpokladu, že na tvé straně je všechno v pořádku. Ony se věci totiž jen tak samy nepokazí.
  • BF3 iz Teh BST shootah eva.
    • ty jsi bud to EMO nebo RET*RD ... nebo kombinace *11*
    • Linda? Trochu zmatek v pohlavní identitě. *4* Nebo nějaké skryté přání? *3*
  • God-of-War
    hello:) mam menší dotaz... už vyšlo dlc back to karkand???
    • až v prosinci
      • God-of-War
        šekuju pěkně *3*
  • AMD X3, 2,9 takt, 6870, 4 G ramky.
    1600/1080 HD. Grafika paradna ale islo to v style COD. Viac znicitelneho prostredia a vaciu volnost som tam postradal. Inac s recenziou trosku suhlasim. V polke mi to nedalo a pustil som si tu hru :).
  • Mna stve filter. Vobec si nemozem vo filtry nastavit zakladne veci, ako su napr. aby mi nevyhladavalo serveri z heslom alebo hlavne serveri, kde je Team Killing vypnuty. Stale ma totiz zabijaju vlastny a pokial naslepo najdem server, kde je TK vypnuty niekedy mi da zabrat.
    • preset normal , tam je TK vzdy vypnuty. hardcore vzdy zapnuty a custom jak kdy
      • Diky, ale ako to mam vediet, ked to nikde nenapisu ;) Ulahcil si mi zivot thx
  • nevíte na jaké sestavě to autor recenze hrál ?
    • janchor
      i7, GF 460
      • Hm, viz. ta sestava dole a tvoje. To se máte opravdu tak dobře, vy recenzenti, že si můžete dovolit takový HW? Ten 30" monitor tomu dává korunu.
        • janchor
          Jak píše smejki, to naddimenzovaný dělo na recenzi zapůjčil distributor.
        • smejki
          ještě tak umět číst:
          "Protoze se na to řada z vás ptá v diskusi, tady je konfigurace sestavy zapůjčené od Nvidie, na které jsme BF3 hráli:"
        • Mám Intel C2D E6420 @ 2.13Ghz, 4GB Ram 800Mhz, Ati Radeon 5750 vapor-x, 160GB SATAII Disk (to vše jede na eurocase 400W zdroji bez problémů) a měl bych snad mít problém něco spustit? a takový PC si lze složit za pár tisíc nyní. Modern Warfare 3 mně půjde zcela jistě na plné detaily, protože hw nároky jsou téměř stejné jako u BO. Většinu her pořád spouštím na plné detaily a bez problému, k čemu potom osmi jádro (dobře 4 jádro s 4 virtuálními jádry), 16GB Ram a 2 karty se sli modu
          • já mám doma core i7 3.2 ghz ati radeon hd5870 4GB RAM základní desku asus P7P55DE hraju na celkem malím rozlišení a u novích her mě občas dost kolísa FPS tak nevím jak ty ,ale možná mám jen za*ebanej kompl
            • smejki
              to asi máš. já mám core i5 750, podobnou desku (giggabyte P55UD4) a k tomu od asusu HD5850 a všechno běhá jak po másle.
              Chce to přeleštit wokna
        • Ono to tak obyčajne býva, že keď sa niekto živý počítačom a potrebuje spustiť aj niečo náročnejšie ako Office, tak do toho hardware investuje...
      • dík za odpověď a ještě jeden dotaz kolik RAM má v kompu
        • conflig
          dole v recenzi na BF3 je naspaná konfigurace

Grafické karty: 2x MSI N580GTX Lightning v SLI modu
          Základní deska: MSI P67A-GD80 (B3)
          Procesor: Intel Core i7-2600K
          Chladič CPU: Corsair Hydro Series H50
          Paměti: 2x4GB DDR3 Kingston HyperX XMP Grey 8GB 1600MHz
          Monitor: HP LP3065 30" LCD 2560x1600
          • Husta sestava,ale docela draha zalezitost.Typl bych to tak na 30 litru ten comp.
            • Tak to přitlač. Jen ty 2 grafiky stojí přes 20 *1*
          • janchor
            To byla konfigurace, na které hrál Aleš (záběry z multiplayeru). Ta moje viz co jsem psal. Paměti 6 GB.
            • conflig
              aha, sorry to sem neveděl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit