Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 beta začne 1. října pro privilegované a 4. října pro všechny
16.9.2013 | Petr Poláček
64 příspěvků
-
No jelikož tvrdil, že už je dospělý, tak je to dost smutné, když ti v 18+ kupují rodiče konzoli:) Pc pro školu chápu, konzoli nikoliv. Takže jsou dři možnosti, jak to je: 1. lže teď, 2. lhal předtím a 3. nelže, je dospělý a tím pádem pako, co si neumí vydělat peníze na jednostranou hračku a ždíme své rodiče. Myslím, že by pro něj bylo lepší, kdyby lhal:)
-
Si trochu spadl z višně ne? Takové trailery jsem viděl už na Warcraft III i WoW...
-
Všímáte si jak Ubisoft i EA postupně přebrali formát komentovaných trailerů od Rockstaru, kde postupně představují jednotlivé možnosti jejich her ?
-
lidi nadělaj kvůli jednomu Stress Testu takový povyk, že by se jeden i divil...
-
Kurňa já se chtěl vysmívat (jakožto majitel BF3 Premium) všem kdo přistup k betě nebudou mít, ale jen 3 dny náskok? S mým internetem budu rád, že to za ty 3 dny vůbec stáhnu. *9*
-
Inak ako vidíš WT vs WOP? Ja som z WOP presedlal a vôbec zatiaľ neľutujem
-
ja taky uzivam leta, tak ze se konecne muzu natahnout na kresle ke kompu, s pivem v ruce a zacit si uzivat cele trilogie na jeden zatah, bez jakejkoliv starosti typu "jezisi, uz je 5 vecer, mel bych delat ukol na zejtra".
-
3 dny a to znám lidi co si to koupili/chtěli koupit jen kvuli tý betě.
-
a já ti dám plusko, protože je i to všechno u zadku a stejně je zcela normální, když něco rodiče kupují svým dětem....pokud to nikdy nedělali, je mi jich líto :(
-
By se to melo jmenovat spis last gen, kdyz to uz pri launchi zaostava za par let starym PC a pojede to na medium, ne?
-
No ale otazka je co by jsme pote hrali pozdeji, ano nizsi trzby lide cestuji atp, neni cas hrat takze na podzim to je idealni.
-
ty už jsi tak nudný, že nikomu nestojíš ani za to mínusko
-
Vypadá to peckově, rozhodně kupuji. Již mám připraveného jednoho Masaryka speciálně na nákup her pro PS4 (kterou mi zaplatí rodiče).
-
Když k bavení přes léto potřebuješ hry, tak je něco špatně *4*, hry jsou lepší do hnusného počasí jako třeba podzim :)
-
Ano, mohl jsem sbírat houby ale nerostly. *9* *9*
-
určite, ja som tak nahrabal aj 30 killov na armored shield :) tiež to vozidlo moc neopužívam lebo je neobratné, extrémne pomalé a nemá žiadne pasívne zbrane keď na teba trebárs útočí lietadlo alebo tank...
-
celkom dobrý a chytlavý song, škoda že je taký krátky :D
-
jj ten.. No já s tím fakt nead jezdim, obecně je to podle mě nejzbytečnějí kus techniky, ale řekl jsme si že zkusím udělat všechny.. Ok zkusim tvůj postup, třeba se zadaří
-
Nj nie je to nič extra a ešte k tomu to ani nevyužijem kedže tu nebudem, ale zase na druhú stranu mňa osobne warfighter bavil :)
-
Přes leto je obecně menší tržba. Já dělám v IT sektoru a pres leto mame nejmin prace. protoze lidi jsou na dovolenejch a užívají léta. zato září říjen, to je práce až nad hlavu