Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude (překvapivě) opět z moderní doby
13.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
A mě to (překvapivě) opět nezajímá.
-
nějaký battlefield z pravěku by tam neměli ? *1*
-
-
Tohle je (bez p*dele) skvělej nápad. Kdyby se to nebralo vážně, ale zároveň se to minimálně tehdejšíma reáliema (prostředí, zvířena) drželo skutečnosti... a kdyby to udělal někdo schopnej, mohla by to bejt pecka! Bohužel, dneska na takovym originálnim konceptu pšenka nekvete, radši budou všichni dál chrlit nekonečný boje "vojáčci vs. teroristi", až se z toho všichni po*ereme.
-
-
Tak si pujc 50 melounu, kup nejaky studio a tu hru udelej, jestli si myslis ze je to dobry napad.
-
"Tohle je (bez p*dele) skvělej nápad. .."
- a tak snažím se.. *1*
-
-
Místo granátu budeš házet včelí úly, místo tanku pojedeš na mamutovi a místo letadla čapneš orla za koule a poletíš *1*
-
-
V podstatě by to bylo na motivy tohohle praštěného francouzského snímku: http://www.csfd.cz/film/116339-rrrrrrr/ *1*
-
-
JJ, třeba takovej srnabál. *1*
-
-
Geniální! *1* *1*
-
A módy jako Capture The Mammoth? *1*
-
-
Capture the enemy's wife *1*
-
-
To by šlo aplikovat prakticky na každý válečný konflikt. Jen by taková hra asi neprošla ratingem. *1*
-
-
-
-
-
BF3 mohl změnit to jak trh s.ere COD, no on ne, radši se k němu přidal a dělá to samé, mně už zbývá jen počkat až ty ovce co to pořád kupují, nebudou vědět, co v kterém díle bylo, jestli BF6 nebo BF12, a vysmát se jim do obličeje, mainstreamový herní trh je ve sračkách, teď už je naděje jen v menších studiích co dělají hry podle sebe
-
-
Cos cekal,kdyz nad nima stoji EA? Horsi vydavatel snad neni a jejich touha mit klony uspesnych her (WoW vs TOR, COD vs BF3) ma za nasledek to,ze ty hry jsou nepekne domrsene.
Osobne radeji zustanu u serie Arma. I kdyz ma daleko do bezproblemovosti, porad nabizi komplexnejsi a realnejsi zazitek z boje, nez nejaky po****y COD & BF3.
-
-
škoda, těšil jsem se na Bad Company, ten humor byl skvělý
-
Nejsmutnejsi na tom vsem je,ze kdyz postavite vedle sebe screenshoty poslednich dilu CoD ,BF a dalsich podobnych her,tak v nich moc velky rozdil neni ,snad az na vizual u BF3.
O tom,ze nam pod nosem vznika nove "CoD" v rezii EA ani nemluve. -
*12* *12* *12* (nemam slov)
-
"Prostředí moderních válek je neskutečně vyvařené. Stále ty samé zápletky, modely, výjevy, zvraty. Terorismus, terorismus, terorismus. Invaze. Psychopat, který má po boku menší psychopaty a zase ten světový terorismus." holt se musí posilovat myšlenka neexistujícího terorismu
-
-
2 Doktor: Téměř nulovou kriminalitu? Můžeš mi prosím ukázat zdroj, na kterým stavíš toto tvrzení? Vzhledem k tomu, že ve většině případů řeší právní otázku ještě kmenové právo, tak jsou jakýkoliv statistiky dost těžko realizovatelný... A výklad koránu, nebo samotnýho práva šária je taky kmen od kmene jiný...
-
-
Tak nám se to pěkně říká. Žijeme v zemi, která naštěstí ty hova.a co uměj mektat jen hálákšukbar, zatím nezajímá. Já bych se třeba do Izraele zrovna nehrnul. Tím neříkám kdo na tom nese vinu jen je fakt že terorismus existuje desítky let a minimálně krátkodobě funguje slušně.
Jinak obecnou mediální masáž "té naší správné strany" nijak nepopírám. Na druhou stranu 1000x radši budu zpívat God bless America obklopenej všema konzumníma výdobytkama západní civilizace než hálákšukbar v podělaný jeskyni bez topení. V tomhle jsou mi ideály u řiti. -
-
neexistujiciho?
http://www.mvcr.cz/clanek/definice-pojmu-terorismus.aspx -
-
Adam Curtis: The Power Of Nightmares
-
-
-
Důvod je logický a jasný: BF3 si koupilo spousta lidí (bohužel včetně mě) a tahla hra dost vydělala. Proč tedy vydávat nové mapy a hru dále rozvíjet, když se prostě udělá zcela "nová" hra, kterou si zase koupí spousta lidí.
Kde jsou ty časy, kdy se hry vyvíjely léta a léta existovala vývojářská podpora a stále se něco přidával.
Mimochodem, BF3 jasně prokázal, jakým směrem se DICE vydala - čistě komerčním směrem bez snahy dosáhnout něčeho víc než komerčního úspěchu. Pro mnohé logická a správná snaha, pro mě tedy dost ubohost. -
-
Jenom trochu oprava: DICE v tomhle nemá skoro slovo, to je hlavně zásluha EA, která se chce vyrovnat Activisionu. Můžou si vybrat: Buď budou dělat DLCéčka a rýžovat BF3 anebo půjdou dělat na BF4 anebo dostanou vyhazov.
-
-
a nebo se vykašlou na ty komerční hrůzy a udělají normální hru a bez EA... to by nebylo špatný. Vím, nereálné..
-
-
souhlas, trojku jsem koupil.. a bavila me do doby nez vydali pi****iny jako je premium nebo miliarda DLC.. od te doby nehraju.. a na 4 jim kaslu..
kaslu na cele EA, ode mne neuvidi ani korunu
-
-
HOVADA!!! *11* *11* *11*
škoda že do marketingu narve EA tolik že se to stejnak bude prodávat. Já ale doufám odolám, protože tohle je moc. Nejenže tím definitivně potvrdili, že na B3 budou kašlat (kdo by se taky snažil vylepšovat staré, když bude dělat to samý v novym a navíc když prachy z B3 už moc nepotečou), ale moderní doba už je fakt ohraná. Hodně jsem doufal, že udělaj pokračování BF2142. A to jsem kupoval jak BC2 tak BF3 Premium.
Udavte se prachama. Hlavně žádnou invenci. Stačí dělat každej rok to samý *16* *16* *16* -
Nevím jak ostatní majitelé BF3 a Premium, ale já si dvakrát prakticky stejnou, potenciálně dokonce horší hru kupovat nehodlám (říkám, jako celkem spokojený zákazník).