Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    BF 4 nevýjde dřív jak podzim dalšího roku, podle mě výjdou i nové konzole v té době a mohl by to být launchovej titul.
  • Pokud by nový díl měl obsahovat ještě více zničitelné prostředí, více hráčů (na konzolích) a bude pro next gen konzole, tak nevidím problém. Tohle je stejně hra, kterou neprodává singleplayer, takže příběh nám může být ukradený (pokud nějaký vůbec bude).

Horší je, že hra nejspíš vyjde ještě na současnou generaci konzolí a ta už nemá výkonu zrovna na rozdávání....
  • tomas.nechanicky
    a my nehrajem miliontou varaci Pacmana a Maria ?
  • *1*
  • Tak si pujc 50 melounu, kup nejaky studio a tu hru udelej, jestli si myslis ze je to dobry napad.
  • Vis jak? necti to a nereaguj, a hlavne nam to necpi. *7*
  • Menorri
    *1* *1* *1* *1* Máš recht *1* *1* *1*
  • Menorri
    Díky bohu za to.......začínal jsem se bát, že budou dělat remake 2142.....to už by mně opravdu po BC2 a BF3 asi dorazilo! *10* *10* *16*
  • víš jak?? neplať, nekupuj když to nechceš!!! a hlavně necpi nám to!
  • to víš že sem ovečka.... akorát asi né tak rozmazlená abych si stěžoval že mi někdo dělá novej díl mí oblíbený hry :-D..... vlastně bych jí chtěl hrát další třicet let furt dokola a stěžoval si na každou inovaci jako hráči céeska *7*
  • Asi proto, že nejsme tupé ovce, ako ty *7*

Asi tomu ani nebudeš věřit, ale nekteří lidi mají IQ větší, než 80...
  • Takže namísto h*vna na talíři budeš snídat h*vno v krabici od McDonalda, jo?
  • nejlepsi co muze byt tak je prave ta dnesni moderni doba je to sice uz ohraty , ale me to nevadi a raci si zahraju s poradne krasnou grafikou bf4 nez cod kde je posrana budousnost klasiky zustanou klasikou ale budoucnost naky roboty atd jak bude v new cod ...tak sory na to si nepotrpim..tesim se na bf4 ! *5*
  • A ještě mě napadlo udělat další Battlefield ve stylu studené války podobně jako to udělala strategie Wargames *5*
  • Já bych rád viděl další díl Battlefieldu jako válku ve Vietnamu a vůbec bych se nezlobil za nějaký ten singleplayer *1*
  • Ber to trochu z jineho uhlu pohledu, rad hraji Bf3 s kamarady, a penize co jsem za nej dal se mi vratili nekolikrat (rozumej, za ty penize v prepoctu na navstevu kina/restaurace/koupeni si nejake hracky, se mi proste vyplatili mockrat). KDyz budu chtit jiny zanr, sezenu si gamesu jienho zanru. Inovace je fajn, at se snazi. Kdyz zachovani stareho Bf3 v kabatku Bf4 nebude uspesne, pak se da cekat zmena... proc ne. Nechme to na vyvoji.
  • Já si BF4 taky nekoupím, nebudu přece kupovat jednu a tu samou hru dvakrát... já asi BF4 raděj stáhnu. :D :D *5*
  • A to se svého času nadávalo na druhou světovou. A jaká to byla variabilita proti neustále stejným "modernům". Už by bylo záhodno vrátit se trochu v čase...
  • ZvacA
    Karl
    " Nevim koho by ale bavila jednoranná mušketa a podobný nesmysly. " V takovém případě doporučím Mount & Blade - Napoleonic Wars, tam tě množství lidí může přesvědčit o opaku. :)
  • no jo *1* máš recht zneužívat výry je fakt hnus.

tak chybka se vloudila no.. Znáš to s tím tesařem, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit