Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude (překvapivě) opět z moderní doby
13.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
To bolo trápne, skús niečo lepšie :P
-
neexistujiciho?
http://www.mvcr.cz/clanek/definice-pojmu-terorismus.aspx -
*12* *12* *12* (nemam slov)
-
"Prostředí moderních válek je neskutečně vyvařené. Stále ty samé zápletky, modely, výjevy, zvraty. Terorismus, terorismus, terorismus. Invaze. Psychopat, který má po boku menší psychopaty a zase ten světový terorismus." holt se musí posilovat myšlenka neexistujícího terorismu
-
souhlas, trojku jsem koupil.. a bavila me do doby nez vydali pi****iny jako je premium nebo miliarda DLC.. od te doby nehraju.. a na 4 jim kaslu..
kaslu na cele EA, ode mne neuvidi ani korunu -
Takže si to stáhneš jo?
-
Důvod je logický a jasný: BF3 si koupilo spousta lidí (bohužel včetně mě) a tahla hra dost vydělala. Proč tedy vydávat nové mapy a hru dále rozvíjet, když se prostě udělá zcela "nová" hra, kterou si zase koupí spousta lidí.
Kde jsou ty časy, kdy se hry vyvíjely léta a léta existovala vývojářská podpora a stále se něco přidával.
Mimochodem, BF3 jasně prokázal, jakým směrem se DICE vydala - čistě komerčním směrem bez snahy dosáhnout něčeho víc než komerčního úspěchu. Pro mnohé logická a správná snaha, pro mě tedy dost ubohost. -
HOVADA!!! *11* *11* *11*
škoda že do marketingu narve EA tolik že se to stejnak bude prodávat. Já ale doufám odolám, protože tohle je moc. Nejenže tím definitivně potvrdili, že na B3 budou kašlat (kdo by se taky snažil vylepšovat staré, když bude dělat to samý v novym a navíc když prachy z B3 už moc nepotečou), ale moderní doba už je fakt ohraná. Hodně jsem doufal, že udělaj pokračování BF2142. A to jsem kupoval jak BC2 tak BF3 Premium.
Udavte se prachama. Hlavně žádnou invenci. Stačí dělat každej rok to samý *16* *16* *16* -
Nevím jak ostatní majitelé BF3 a Premium, ale já si dvakrát prakticky stejnou, potenciálně dokonce horší hru kupovat nehodlám (říkám, jako celkem spokojený zákazník).
-
Po skúsenostiach z BF3 som sa rozhodol, že moje peniaze už nedostanú.