Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak EA se taky tomu Activisionu podoba cim dal tim vice. *9* A tim,ze chteji mit taky to svoje "cod", se taky zrovna netaji.
    Akorat nevydavaji jednu znacku kazdy rok,ale stridaji znacky 2(MoH,BF).Pricemz obe hry jsou cileny na CoD publikum.
    Prast jako uhod.
  • Jo, 11 se dala ještě hrát. Ten novej engine je zabugovanější než Bethesda HQ.
  • respektive mezi FIFA 11 a 12
  • Tak inovace je ve FIFA 11 a 12 zřejmá...i přes to, že si s ní rozhodčí neumí poradit (inovace ve FIFA 13)
  • Capture the enemy's wife *1*
  • skoda. od bf1942 tady z druhe svetove na pc nic poradneho nebylo. bohuzel EA jsou nuceni jit s dobou a nejvic IN je boj se strasne ale fakt strasne zlymi teroristy, popr teroristyckymi zememi (btw nejvic teroristicka zeme = USA, GB...)
  • Kdyby radsi udelali nove Mirrors Edge,nez dalsi bf-cod mix variaci.
    Na druhou stranu je to mozna takhle lepsi,nez aby zpackali dalsi znacku,vzhledem k jejich nedavnym recim o prilis vysoke obtiznosti puvodni hry.
  • Já nevim proč lidi nadávaj na Activision, že prodávaj každej rok novou a úplně tu samou věc. Třeba EA má každej rok FPS (BF, MoH, BF:BC) a ještě k tomu kraviny jako FIFA (nulová inovace) a Sims (což je doufám vtip, že prodávaj DLC Katie Parry za takovou nekřesťanskou častku).
  • Cos cekal,kdyz nad nima stoji EA? Horsi vydavatel snad neni a jejich touha mit klony uspesnych her (WoW vs TOR, COD vs BF3) ma za nasledek to,ze ty hry jsou nepekne domrsene.

Osobne radeji zustanu u serie Arma. I kdyz ma daleko do bezproblemovosti, porad nabizi komplexnejsi a realnejsi zazitek z boje, nez nejaky po****y COD & BF3.
  • A módy jako Capture The Mammoth? *1*
  • A mě to (překvapivě) opět nezajímá.
  • Jenom trochu oprava: DICE v tomhle nemá skoro slovo, to je hlavně zásluha EA, která se chce vyrovnat Activisionu. Můžou si vybrat: Buď budou dělat DLCéčka a rýžovat BF3 anebo půjdou dělat na BF4 anebo dostanou vyhazov.
  • Místo granátu budeš házet včelí úly, místo tanku pojedeš na mamutovi a místo letadla čapneš orla za koule a poletíš *1*
  • Adam Curtis: The Power Of Nightmares
  • nějaký battlefield z pravěku by tam neměli ? *1*
  • BF3 mohl změnit to jak trh s.ere COD, no on ne, radši se k němu přidal a dělá to samé, mně už zbývá jen počkat až ty ovce co to pořád kupují, nebudou vědět, co v kterém díle bylo, jestli BF6 nebo BF12, a vysmát se jim do obličeje, mainstreamový herní trh je ve sračkách, teď už je naděje jen v menších studiích co dělají hry podle sebe
  • Ďalšie žrádlo pre ovečky...

Čo sa mňa týka, s EA som skončil už pri BF2. Momentálne to zachraňuje RO2 a pokračovať budem snáď s Rising Storm.
  • škoda, těšil jsem se na Bad Company, ten humor byl skvělý
  • Tak nám se to pěkně říká. Žijeme v zemi, která naštěstí ty hova.a co uměj mektat jen hálákšukbar, zatím nezajímá. Já bych se třeba do Izraele zrovna nehrnul. Tím neříkám kdo na tom nese vinu jen je fakt že terorismus existuje desítky let a minimálně krátkodobě funguje slušně.

Jinak obecnou mediální masáž "té naší správné strany" nijak nepopírám. Na druhou stranu 1000x radši budu zpívat God bless America obklopenej všema konzumníma výdobytkama západní civilizace než hálákšukbar v podělaný jeskyni bez topení. V tomhle jsou mi ideály u řiti.
  • Nejsmutnejsi na tom vsem je,ze kdyz postavite vedle sebe screenshoty poslednich dilu CoD ,BF a dalsich podobnych her,tak v nich moc velky rozdil neni ,snad az na vizual u BF3.
    O tom,ze nam pod nosem vznika nove "CoD" v rezii EA ani nemluve.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit