Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak napiš deset.
  • Česky, voe!!!
  • Přitom jsou stovky, tisíce různých možností, témat ..... ale co, blbci kupují, tak proč by jsme dělali něco jiného... hráči si za to můžou sami.
  • You're a Man!!! Fucki'n awsome!!
  • Phillios191
    Stop modern WAR !! Stop producing these marketing bullshits and go back to the past, EA !! (Activision too)
  • Ja viem... a nie len BF, v poslednom case mi to uz zacina liezt krkom...
  • mno ja bych spis bral znova vietnam nebo koreu... ale ctyrku urcite neberu - trojka premium staci. :D
  • suhlasim, ja si moderne bf4 nekupim, je to moc skoro, bude to to iste s par vylepseniamy :D
  • Já si nemohu pomoct, ale pokud chcou další Moderní válku tak to je trochu no ehmm... že by ohrané ? Ano bohužel je, ale mi s tím uděláme co ? Velké Hovn*. Ale nebyl byl to špatný nápad kdyby udělalo EA a DICE II. světovou na Frosbite 2 eniginu. Já si to nedokážu představit *4* . To by mě hluboce ohromilo. II světová je pořád aktuální téma ( i když už trochu taky ohrané ) které si mě po dlouhé době opět láká zahrát. Bylo by to super v novém kabátu ve Frosbitu 2. Ted už stačí jenom zjistit a odpovědět zda něco takového někdy vyjde..... Musíme doufat a věřit že se do toho EA a DICE někdy pustí. Já za mě říkám že ANO. Věřím že to někdy vznikne a už tedka se na to těším. Jenomže čas je svina a nechce se mi čekat, ale platí jedno příslový : Kdo si počká ten se dočká *3*
  • Opět další sr.. co na to říct *16*
  • Souhlasim, jsem spokojený (BF2 , BF3,) , ale další díl by musel být nevim asi jaký, abych si ho pořídil. Prakticky jedině co mě napadá, že seberou všechny nápady co na netu jsou od hráčů a udělaj z toho konečně fungující celek. (BF2+BF3) Váhal bych,ale nakonec bych si ho koupil.
  • Souhlasím s první částí, BF3 je pro mně určitě MP hrou roku. Miluji CQ.
    Nicméně co se týče BF4, tak podle mě je na něj ještě hodně brzy. Bohužel zřejmě hlad po penězích zvítězil nad zdravým rozumem, i když ani to nechápu, protože za Premium ze mě bez nejmenšího problému vytáhli stejnou sumu, co za základní hru...
  • jop len tardov trapi nejaka kampan a terrorist story v nej rofl
  • trolo
    doriti vyspoiloval si mi pribeh. hanbi sa
  • No šlo by to i bez toho přehnaného machrování...

Ale jinak jasně Red Orchestra je rozhodně kvalitní akce ze druhé světové.
  • Ako raz niekto povedal.
    Ja netvrdim, ze kazdy moslim je terorista. Ale preco je kazdy terorista moslim.... :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=0J12fgKOrZ8&feature=related *1*
  • "Tohle je (bez p*dele) skvělej nápad. .."

- a tak snažím se.. *1*
  • Na nějakej terorismus jim prdim . Já chci 2.světovou . Přece jenom to má svoje kouzlo ,než nějaký terácí .
    *4*
  • Opravdu si to myslíš ? Co třeba Red Orchestra ? Ale pokud si navykl na ovládání 2 tlačítky,tak pro tebe fakt z druhé světové války nevyšlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit