Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosimtě co to plácáš. myslel jsme deset použitelnejch scénářů. Vyjmenovat století je jako k čemu. Rubačka mečema fajn, beru. Je asi jedno z jakýho století protože princip boje by byl stejnej. Pak už ti zbejvaj jen střelný zbraně. Nevim koho by ale bavila jednoranná mušketa a podobný nesmysly. Ono reálně použitelného toho zas tolik není.

Jak tu padlo v diskuzi mě by se líbili konflikty za studený války. Kambodža, Korea, Vietnam, možná válka o Falklandy. Taky něco z Afriky. Jenže spousta těhle období je až moc kontraverzních. Do toho nkdo nepůjde. Rozhodně ne EA s cílem prodat miliony kopií.

Jo a pak ten pravěk. To by byla fakt sranda
  • jsou hry u kterých stimhle souhlasim ( treba uncharted u kterého přesně doufam že každý nový díl bude přesně stejnej jako ten předchozí :D jen v jiných reáliích ) na druhou stranu kdyby se tim řídili všichni tak tu dneska hrajem miliontou variaci Pac mana a -Maria :D
  • NA druhou stranu..Proč se má někdo těšit na další díl, který bude naprosto stejný jako ten předtím ? Proč mám platit podruhé za něco co bude stejné ? Jasně, že nemusím kupovat další dí, který bude naprosto stejný, ale o to přece nejde.Ty bys normálně zaplatil 2x za stejnou věc ?
    Někde jsem teď nedávno četl, že učebnice pro školáky jsou mnohdy starší než sami žaci nebo studenti a nejsou na nové peníze.V tu chvíli jsem si vzpomněl na učebnici angličtiny, která se tuším jmenovala Headway nebo tak nějak.A co udělali autoři s touto učebnici angličtiny ? Během několika let ji vydali několikrát, čímž se zřejme pokoušeli zamezit nebo snížit prodeje mezi studenty a zárověn se snažili vydělat více peněz.Chtěli lidem dokázat, že každá novější edice, kterou vydali byla lepší atd. jenže když si ty knihy otevřel a porovnával je tak byly prakticky stejné s několika kosmetickými změnami.

S těmí BF, CoD to máš stejné.To mi hlava nebere proč lidi kupují poněkolikáte to stejné :)
  • Pánové,
    nedá mi to, abych článku neoponoval. Za dobu co čtu různé recenze a články si recenzenti neustále u nových dílů zaběhnutých sérií stěžují na to, že u nového díl není dostatek změn a invence. Jenže! Proč měnit to, co funguje, co je prověřené a s čím jsou hráči nadmíru spokojeni? Proč se neustále pokoušet změnit herní prvky a design když od nového dílu. Upřímně, já jako hráč u několika herních sérií hlavně očekávám to, že si zase zahraju v podstatě tu stejnou hru, ale s například s jiným příběhem a spolu s herním avatarem zažijeme nové dobrodružství tak, jak jsme zvyklí? Náš soused, starší pán co už je nyní po smrti tvrdil, neustálím vylepšováním se věci akorát nak......rví a mnohdy to tak také dopadne. Kolik her už bylo pohřbeno v dalších dílech změnama designu když si hráči oblíbili hru právě proto jaká je. Sami pak mnohdy brečíte na tím, jak byl první díl nejlepší a pak už to stálo za prd. Co je špatného na tom, těšit se na nový díl, protože se to bude zase hrát výborně, stejně jako předchozí?
  • No kdyby udělali Battelfield ze 14 století měl si na výběr mezi halapartnou a lukem, tak už by z toho taková akční střílečka nebyla ne?
  • Jo zneužívát výry, to je svinstvo. Co jim ty velké sovičky udělaly? *9*
  • Já jim na BF 4 celkem dlabu a doufám že radši jako první udělaj BF bc 3 kde byl v obou dílech příběh dobrej ale hlavně neskutečně zábavnej díky neustálímu rejpání všech členů týmu. Mimochodem nevíte někdo jak je možné že ve dvojce je ten tým opět pod velením američanů když na konci jedničky jim ukradli to zlato? Nějak jsem si nevšiml že by se to ve dvojce vysvětlovalo ( nebo jsem to jen přehlíd ).
  • vy ste panďuláci :-D... proč sem lezete když vás nový hry nezajímaj a chcete hrát furt to samý *7* ... ste měli zůstat u cs 1.6 a nestěžovat si........
  • prijde mi to trochu brzo po 3. dilu
  • a nebo se vykašlou na ty komerční hrůzy a udělají normální hru a bez EA... to by nebylo špatný. Vím, nereálné..
  • Jsem fanda a hráč BF3 a BF4 mi nedává žádný smysl. Do toho už nepůjdu. Užiju si BF3 s datadisky a to mi bude stačit.
  • Inquisitor
    To ale není dost cool
  • moc hezky napsané :D
  • to je nejlepší MP za posledních 10 let...toho jsem se nahrál...škoda že přišel BF3 a lidé odešli...
  • 19. století, 18., 17., 16., 15., 14.
    13.
    12.
    11.
    10.

a v každém další desítky možností .... stačí nebo mám pokračovat
  • exmaxx
    "Osobně bych ale prostě raději objevoval i jiná bojiště... Budoucnosti nebo minulosti, vždyť máme dějiny plné zabíjení, válčení a likvidování bližního svého."

Ta věta je krutě nádherná *1*
  • DICE musia prist z novym enginom frosbite3 a vtedy to bude graficky posun cize BF3 v krajsom podani pocitajme ze tam bude 128 hracov proste cele lepsie a krajsie toto sa modlime aby bolo . ked to bude frosbite2 tak to je len DLC .) hou
  • Najradsej by som si zahral nieco zo studenej vojny (ale nie black ops *11*) alebo nieco z tych menej znamych konfliktov ktorych bolo od 2. sv. vojny dost...
  • Mother_of_god
    Nech zničia COD,MOH kopírovaním a neustálim "MODERN WAR". Pri týchto značkách slovo MODERN už neznamená moderný...ALE PRE KRISTOVÉ NOHY nech neničia sériu Battlefield !!! späť do roku 1944 *16*
  • Problem spracovani vietnamske valky v hrach vidim v tom, ze v USA, coz je primarni trh her, je Vietnam dodnes trochu citlive tema. Ta valka byla chyba, nechali se komousema zatahnout do totalnich sr@cek, ve kterych se hezky vykoupali a jeste to politicky totalne projeli.
    Mozna proto bylo tech her tak malo. Neni to tak obchodne pritazlive tema, jako Americani zachranujici svet...
    A Balkansky konflikt je tema, ktere se podle meho nazoru pro strilecku typu BF3 nehodi. Spis by se to hodilo pro ciste singleplayer hru, kde pribeh bude prioritou. Ale myslim, ze je nam obema jasne, ze neco takoveho by byla daleko vetsi obchodni obchodni katastrofa, nez nejaky Vietnam.
    A arabsko-izraelske valky jsou snad jeste "vybusnejsi" tema. Nejsem si uplne jisty, jestli by pripadne zpracovani tohoto tematu dokazaly obe strany vydejchat. Oni jsou Zide i Arabove takove citlivejsi povahy... *7*
    Studenou valku mam rad, ale jedna vec mi na tehle scenarich vadi. A to je casto krecovita snaha najit nejaky trochu rozumny duvod, proc vsechno okamzite neskoncilo nuklearnim holokaustem navzdory tehdejsi doktrine obou stran. Treba World in Conflict mne hodne bavil, ale kdysi hluboko jsem mel porad pocit, ze je to cele spatne *1*
    Problem Falkland vidim v ponekud jednotvarnem prostredi tundry.
    Bohuzel, vyber temat neni tak veliky, jak by se mohlo z poctu konfliktu zdat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit