Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jea super, tesime se !

    Nviadia power *1*
  • Pamatujete, jak jste při hraní BF3 (nebo už BF2) užívali tyhle mapy? Tak teď za ně můžete zaplatit znovu!
    • A to se vyplati. *1*
  • Otázka času, kedy spoplatnia i patch, ktorý bude opravovať bugy...
    • zpoplatněný patch co opraví bugy se bude jmenovat Battlefield 5, ovšem přidá zase další, jiné bugy, které opraví až Battlefield 6 *3*
    • Jack1947
      Patch ve forme DLC? Uz by bylo dost prehnane, takhle to maji na haku tak nac si privozovat jeste vetsi bolest.
  • Polijí věrné hráče studenou vodou a ještě chtějí po nich peníze. Kde to žiji?
    • Vítej na Zemi
  • Chlapi jede vám zrovna BF4??? Protože mi to píše že je web nedostupný.
  • Jack1947
    Mozna by nebylo odveci nejdrive opravit celkove hru aby se dala hrat, pak bych se zabyval nejakym tim remakovani map do noveho enginu.
    • Ty tu hru nemuzes hrat?
      • Jack1947
        Kdesi prisel nato ze neco hateuju? *7* to s tim mozkem... radsi ani nic. Je spatne ze jsem na strane hracu, tohle mi neprijde adekvatni vuci nim. Nevim co maji mapy spolecneho, ja jen napsal muj nazor. Tot vse. Netcode jsem ani nevedel co je. Nic to nemeni na situaci. Nehraji to.
        • Tak jinak. Na BF4 dela spousta lidi. Nejakej team se venuje programovani kodu, nekdo grafice, nekdo tvorbe map atd. atd.

          Kdyz vypustis hru tak mas mapy vetsinou dodelany jeste pred releasem takze lidi co pracujou na mapach misto toho abys je pustil domu na nedobrovolnou dovolenou nebo je nechal celej den koukat do facebooku tak jim zadas at udelaj novy mapy. To nema nic spolecneho s opravou bugu netcodu nebo neceho podobnyho.

          Mozna kdyby sis to zkusil zahrat tak zjistis ze to hrat normalne jde a ze spousta lidi ve svych reakcich proste a jen dost prehani. Maj pak pocit ze jsou vic videt a slyset. Bugy tam jsou a obcas clovek umre za rohem kvuli slabsimu netcodu ale takova kakastrofa to proste neni.
          • Jack1947
            Presne tak, nemam o tom ani paru a jenom kecam nesmysli. Kdybych chtel ale tak prave z techto reakci bych zatim pockal. Jestli ti prijde ok, ze obcas si zaumiras za zdi prosim. Jo at si krici, ty je nech "kricet". *4*
            • I kdyz posledni dobou hraju prakticky a jenom Operation locker kde je jen pechota tak se umirani za rohem deje fakt vzacne.... Ok mi to neprijde ale deje se to tak malo ze si maximalne na teamspeaku kolegum zanadavam na spatnej netcode a jedu dal. Hra je to porad super.
          • Jack1947
            Zkusil zahrat , jako ze bych si to koupil abych treba mel jak nadavat a opet... myslim ze to je zbytecne ja na to nekoukam tak jako ty a beru to jako celek. Nekomu to jde nekomu ne, vysledek je ale vice nez neuspokojivy a jako hrac bych si tohle nemel a nikdy nenechal libit. Osir*t do pr-ele za to ze jsem si zaplatil abych si zahral. K mapam nemam zadny negativni nazor jen at, tudiz jsme kazdy o necem jinem. To ze tobe to jede, neznamena ze to jede vsem a stale. Dekuji za vysvetleni. i kdyz treba i zbytecne asi mas pravdu jsem vic videt. Ostatne neni to hlavni duvod proc se zde vyjadruji, zviditelnit se za kazdou cenu ? *3* .
            • Aha takze vubec netusis jak na tom ta hra je a soudis jenom podle par kriklounu v diskuzi... OK taky moznost.

              Ja nerikam ze to je bez problemu. Bugy tam jsou, obcas to spadne ale hrat se to proste da at si krici kdo chce co chce.
    • Řekni EA +1
    • Možná ti nedošlo, že mapy dělá naprosto odlišná skupina programátorů. Nemyslím si, že by map designer dokázal rozumně opravit třeba síťový kód nebo vyřešit nekompatibilitu s HW.
      • Můžete poslat kolik mínusek chcete, pravdu ale mám. Sám dělám ve firmě zabývající se vývojem SW a vím o čem mluvím.
      • Cool story Broe, ale jako kupujiciho me fakt nezajima placeny DLC s mapama, kdyz ma hra mizernej netcode.
        • Tak to nekupuj. Nikdo tě k tomu nenutí. To DLC je určené pro fanoušky série a hru můžeš hrát i bez něj.
          • Jack1947
            Pokud PS3 verze ma "jine" problemy nebo nedej boze zadne, znamena to jen jedine na pc hrace se vykaslali shrabli radi jejich penize, tento problem se potahne jeste dele Je to jen, jen o pristupu k lidem pred lety by jim tohle ale ani nic jineho neproslo a dneska lidi vlastne sami tom vysli vstric protoze si to nechali libit, nechaji a budou platit dale i za nedodelanou hru protoze prece "Vyvojari maji sve hrace radi a udelaji vse proto aby byli spokojeni". *4*
            • Jojo, je venovana dostatecna pece a proto v BF3 netcode nikdy nefixli. *3*
            • Máš pravdu. Prostě patřím mezi ty, co chápou důvody proč to tak je a jsou ochotni to vývojářům odpustit. Ostatně vývojáři jsou v tom většinou nevinně, termíny často u velkých projektů diktuje vydavatel. Neříkám že je to dobře, ale hry stejně jako jiná média jsou dnes strojem na peníze. Pro mě je důležité, že té hře je i dodatečně věnovaná dostatečná péče a díky tomu se ji podaří většinou během pár týdnů od vydání doladit.
            • Jack1947
              Lze s tim i souhlasit jenze, jak pisi a psal jsem tohle neni akceptovatelne chovani k zakaznikovy i kdyby to bylo chybou hry a vyvojari to nemohli ovlivnit vypustit neco takoveho v dnesni dobe do sveta *7* , ty s tim souhlasis budes jeden z mala vidis to jinak. Ja to vidim take jinak, na tom se tedy nemuzeme shodnout a pred lety ano ale nepamatuji si ze by bylo neco tak spatne , kiksy byly ale ne v takove mire a jeste u tak slavne znacky viz napr BF2 a odvolavat se nato ze to nebylo v podvedomi hracu a nehralo tolik je takove trochu obchazeni Kdybych toto koupil, hral a vlastne moc nehral... byl bych smutny byl bych velice smutny nad hernim prumyslem a vlastne by mi bylo do place a nejen kvuli penezum, uz kvuli hram samotnym kam az to povede kdyz to bude mit 1 , 2 a vice her. Ke spokojenosti a komfortu hracu jiste ne. Nostalgik nejsem a nikdy jsem jim nebyl jen tuto metodu neschvaluji tot vse. *4*
            • Jako ze netcode a padani serveru atd. je problem s odladenim kompatibility s pc KLIENTA? To jako vazne?
            • Tohle mi připomíná tvrzení že dřív bylo nebe modřejší a tráva zelenější... . Hraju už docela dlouho a pamatuju, že je to pořád stejné. I tehdy vycházely hry s problémy, jenom to sehnání patche trvalo postatně déle. Rozdíl je dnes pouze v rozsáhlosti her a počtu lidí, co je hrajou. Vezmi multiplayery z poslední doby a napiš mi, který vylezl bez problémů. Dřív MP hrálo pár desítek tisíc lidí a problémů bylo zákonitě míň než teď. Odladit hru aby šlapala v takovém měřítku je prostě problém.... který zabere dost času...
          • A kde pisu, ze me nekdo nuti? Pisu, ze me absolutne nezajima snaha vyrabet nejaky DLC, kdyz je netcode na chuj. Ty tam nekde vidis ze me nekdo neco nuti? Umis cist? *7*
            • Tak to sorry. Jsem si te spletl s Jackem...
            • Asi si s Broem muzes podat ruku, oba trpite stejnou poruchou videni. Nikde jsem nepsal, ze ma neco spolecnyho tym co tvori mapy s netcodem. Psal jsem, ze nemam pomysleni platit za neco vic do hry, co ma spatny netcode.
              Jenom nechapu, proc porad o pouziti mozku mluvi nekdo kdo neumi cist, nebo si proste vymysli neco co jsem nikdy nenapsal. Zvlastni. *15*
            • Tvuj zpusob argumentace je ponekud nestastny. I kdyz chapu co se tu snazis rict tak se marne snazim pochopit co ma tym ktery tvori mapy spolecneho s netcodem.
              Je mi jasny ze laicka verejnost nevidi do tvorby velkych her ale alespon trochu mozku by do te haterske argumentace nebylo od veci zapojit.
            • A k tomu tvojemu "ze nezvladas pravdu ty..." Ja tvrdim, ze netcode je spatnej, videa dokazujou ze netcode je spatnej a znamena to ze nezvladam pravdu? Zvlastni logika. *5*
            • A porad ta sama pohadka. Hrajes PS3 verzi a nemas problemy s netcodem? A co ja s tim? Ja mam PC verzi, kde problemy jsou. Uz teda chapes, ze to co ty, je naprosto irelevantni?
            • Kdo nezvládá pravdu jsi ty. Z mého původního příspěvku jsi si vybral jeden detail a ten tu donekonečna pitváš. Hlavní myšlenka - DLC mapy dělají jiní programátoři než netkód ti uniká. Zmíněná videa na YTB většinou pocházejí z PC verze a ta může mít úplně jiné problémy než PS3 verze co hraju já. :-) Nevím co si ti snažíš dokazovat... .
            • Fanbojs gonna fan. Internet je plnej videi a gifu se zprasenym netcodem, hru jsem hral a mel jsem stejny problemy. To ze ty je nemas, nebo si vymyslis ze je nemas me absolutne nezajima stejne jak to DLC. Tak ti dam stejnou radu jak jsem psal niz. Kdyz nezvladas, ze ma pravdu obcas nekdo jiny, nediskutuj. *3*
            • Tak proč píšeš do vlákna o vydání nového DLC když tě to nezajímá? *1* Ale chápu, potřebuješ si zaremcat. Já osobně nemám se hrou výraznější problémy, výjimečně zatuhne ale se síťovým kódem problém nemám.
  • Ronox
    A co takovej Counter-Strike? Taky se to jen graficky posouvalo a jinak mapy/zbraně se přenášely do dalších dílů .. jasný ne jako DLC, ale tohle je to DLC, které je vlastně v premium programu zadarmo a navíc .. nemusíte to kupovat, ale pokud vás původní mapy bavily, tak člověk si je rád upravený zahraje v momentálně hratelnějším titulu.
  • Nikdo vás nenutí to kupovat. Jsou to pro vás staré mapy nezajímají vás tak kde je problém *3*
    • Když si někdo koupil hru, připlatil si za deluxe nebo dokonce zaplatil premium, v prvni řadě asi čekal, že hra bude hratelná a ikdyž dlc je zajíc v pytli, minimálně čekal že to bude nový obsah.
      V současné době je tak dojebаný netcode, že způsobuje několik set milisekund delay, servery padají, klient zamrzá.
      BF4 je prvně sprostá recyklace ve stylu COD so se týče vizuálu, zvuku a herní mechaniky, ale teď dokonce i map.

      Asi jakobych si koupil nový model auta, který se liší jen interiérem a barvou laku. Koupil bych k tomu nějaký "sport pack" od kterého bych čekal asi vylepšení ve stylu karbonových sedadel, spoiler, xenonové světla atp. Ale ne, oni by to jen stříkli na původní bravu a jebli by tam kožené sedačky z předchozího modelu.
    • Problem je v tom, ze jsi to nepochopil. Jsou to stary mapy, klidne mohly byt v zakladu, ale jsou v placenym DLC. To je pointa. Navic, nikdo nepise ze si to musi kupovat. Se pak nediv, ze nechapes, kdyz si vymyslis kktiny. *3*
      • Taky v základu mohl být Dino mód, Zombie mód, 300 map a500 zbraní. Bohužel se do hry dostalo jen to, co tam je. Komu to přijde jako málo, ať nekupuje. Já mám po 45 hodinách odemčenou sotva půlku a pomalu se učím mapy. I kdyby na tomhle základě vanila vydržela "jen" 100 hodin, označil bych to za slušnej kauf s tím, že to nabídne málokterá, i když výborná hra. Kdo viděl videa z těch map, tak si určitě všimnul, že jsou solidně přepracovaný nejen po vizuální stránce. Samozřejmě komu to přijde jako málo, ať nekupuje. Podle mně je to z velký části jen fňukání. Fiasko s pády serverů a netcodem jsou podle mě mnohem větší průšvih.
        • Skvele, tak to ti gratuluju. Podle me je fnukani to otravny kopani fanboyu kolem sebe, kdyz si nekdo dovoli rict pravdu. Navic, mluvil jsem o necem uplne jinym, takze doporucuju lip cist a nebo nereagovat. *7*
          • Ale nene, cti to cely. Kazdopadne ignorovat alternativni nazor a ten svuj opirat o slovo "pravda", to je sila. Muzes protiargumentovatm jako ja, ale s nejakou tvoji pravdou se jdi past.
            • Nazor fanboje, ktery tu i pres video, kde byl videt stupidni netcode psal, ze on problemy nema a proto se to zvelicuje me absolutne nezajima. Ze jsi kokutek jsi tenkrat dokazal dostatecne, video bylo dost silny argument a stejne jsi ho ignoroval. Takze bych spis rekl ze se muzes jit past ty. A jestli te stve ze obcas ma nekdo jiny pravdu, tak nediskutuj.
  • Vdám hru, která sotva funguje a hned mluvím o dlc. Normálně bych vtrhnul do EA a vypálil jim to tam. Operace Metro byla jedna z nejhorších map v dějinách FPS - proč jí recyklovat?

    Kdyby raději nevydávali "Battlefield" každé dva roky, místo toho uvolnili nějaký vývojářský kit pro moddery, nechaly hru usadit pár let. Možná by se pak vrátila atmosféra z dob Battlefieldu 2 - spousta map, originální hratelnost (žádný chujoviny z CoD) a hlavně spousta free obsahu od modderů.

    EA přeju jen to nejhorší...
    • Oni to vydávají rychle po sobě dokud je značka Battlefield populární - kdyby měli další díl vydat až třeba za 3-4 roky, tak už riskují, že se to nebude tak prodávat a mezitím výjde 5 dílů CoDu. Prostě jim jde především o prachy a ne o to udělat hru, na kterou si někdo vzpomene za 5 let
      • Já to chápu, ale nelíbí se mi to. Třeba taková TES vychází jednou za 5 a možná i více let a je to tak správně. Hráči mají dost času si hru projít. Bylo fajn hrát BF2 5 let každý týden a brát to jako samozřejmost. Teď se člověk pomalu rozehraje, udělá si komunitu a nejdnou je tu další díl.
    • Preco ju recyklovat? Lebo Metro bola najhranejsia mapa. Ono by bolo asi dost blbe tam cpat mapy ktore sa hrali malo.
    • "Operace Metro byla jedna z nejhorších map v dějinách FPS - proč jí recyklovat?" Protoze je hracsky o mile nejoblibenejsi?

      Ale proc plytvam argumenty na cloveka co blaboli o tom, jak by chtel vypalit EA... Get a life.
  • dobrej vtip *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit