Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jea super, tesime se !

    Nviadia power *1*
  • A to se vyplati. *1*
  • Já to chápu, ale nelíbí se mi to. Třeba taková TES vychází jednou za 5 a možná i více let a je to tak správně. Hráči mají dost času si hru projít. Bylo fajn hrát BF2 5 let každý týden a brát to jako samozřejmost. Teď se člověk pomalu rozehraje, udělá si komunitu a nejdnou je tu další díl.
  • I kdyz posledni dobou hraju prakticky a jenom Operation locker kde je jen pechota tak se umirani za rohem deje fakt vzacne.... Ok mi to neprijde ale deje se to tak malo ze si maximalne na teamspeaku kolegum zanadavam na spatnej netcode a jedu dal. Hra je to porad super.
  • Jack1947
    Presne tak, nemam o tom ani paru a jenom kecam nesmysli. Kdybych chtel ale tak prave z techto reakci bych zatim pockal. Jestli ti prijde ok, ze obcas si zaumiras za zdi prosim. Jo at si krici, ty je nech "kricet". *4*
  • Aha takze vubec netusis jak na tom ta hra je a soudis jenom podle par kriklounu v diskuzi... OK taky moznost.

    Ja nerikam ze to je bez problemu. Bugy tam jsou, obcas to spadne ale hrat se to proste da at si krici kdo chce co chce.
  • Jack1947
    Zkusil zahrat , jako ze bych si to koupil abych treba mel jak nadavat a opet... myslim ze to je zbytecne ja na to nekoukam tak jako ty a beru to jako celek. Nekomu to jde nekomu ne, vysledek je ale vice nez neuspokojivy a jako hrac bych si tohle nemel a nikdy nenechal libit. Osir*t do pr-ele za to ze jsem si zaplatil abych si zahral. K mapam nemam zadny negativni nazor jen at, tudiz jsme kazdy o necem jinem. To ze tobe to jede, neznamena ze to jede vsem a stale. Dekuji za vysvetleni. i kdyz treba i zbytecne asi mas pravdu jsem vic videt. Ostatne neni to hlavni duvod proc se zde vyjadruji, zviditelnit se za kazdou cenu ? *3* .
  • Pamatujete, jak jste při hraní BF3 (nebo už BF2) užívali tyhle mapy? Tak teď za ně můžete zaplatit znovu!
  • Tak jinak. Na BF4 dela spousta lidi. Nejakej team se venuje programovani kodu, nekdo grafice, nekdo tvorbe map atd. atd.

    Kdyz vypustis hru tak mas mapy vetsinou dodelany jeste pred releasem takze lidi co pracujou na mapach misto toho abys je pustil domu na nedobrovolnou dovolenou nebo je nechal celej den koukat do facebooku tak jim zadas at udelaj novy mapy. To nema nic spolecneho s opravou bugu netcodu nebo neceho podobnyho.

    Mozna kdyby sis to zkusil zahrat tak zjistis ze to hrat normalne jde a ze spousta lidi ve svych reakcich proste a jen dost prehani. Maj pak pocit ze jsou vic videt a slyset. Bugy tam jsou a obcas clovek umre za rohem kvuli slabsimu netcodu ale takova kakastrofa to proste neni.
  • Jack1947
    Kdesi prisel nato ze neco hateuju? *7* to s tim mozkem... radsi ani nic. Je spatne ze jsem na strane hracu, tohle mi neprijde adekvatni vuci nim. Nevim co maji mapy spolecneho, ja jen napsal muj nazor. Tot vse. Netcode jsem ani nevedel co je. Nic to nemeni na situaci. Nehraji to.
  • Tak to sorry. Jsem si te spletl s Jackem...
  • zpoplatněný patch co opraví bugy se bude jmenovat Battlefield 5, ovšem přidá zase další, jiné bugy, které opraví až Battlefield 6 *3*
  • Jojo, je venovana dostatecna pece a proto v BF3 netcode nikdy nefixli. *3*
  • Jack1947
    Patch ve forme DLC? Uz by bylo dost prehnane, takhle to maji na haku tak nac si privozovat jeste vetsi bolest.
  • Asi si s Broem muzes podat ruku, oba trpite stejnou poruchou videni. Nikde jsem nepsal, ze ma neco spolecnyho tym co tvori mapy s netcodem. Psal jsem, ze nemam pomysleni platit za neco vic do hry, co ma spatny netcode.
    Jenom nechapu, proc porad o pouziti mozku mluvi nekdo kdo neumi cist, nebo si proste vymysli neco co jsem nikdy nenapsal. Zvlastni. *15*
  • Otázka času, kedy spoplatnia i patch, ktorý bude opravovať bugy...
  • Tvuj zpusob argumentace je ponekud nestastny. I kdyz chapu co se tu snazis rict tak se marne snazim pochopit co ma tym ktery tvori mapy spolecneho s netcodem.
    Je mi jasny ze laicka verejnost nevidi do tvorby velkych her ale alespon trochu mozku by do te haterske argumentace nebylo od veci zapojit.
  • Ty tu hru nemuzes hrat?
  • Máš pravdu. Prostě patřím mezi ty, co chápou důvody proč to tak je a jsou ochotni to vývojářům odpustit. Ostatně vývojáři jsou v tom většinou nevinně, termíny často u velkých projektů diktuje vydavatel. Neříkám že je to dobře, ale hry stejně jako jiná média jsou dnes strojem na peníze. Pro mě je důležité, že té hře je i dodatečně věnovaná dostatečná péče a díky tomu se ji podaří většinou během pár týdnů od vydání doladit.
  • Jack1947
    Lze s tim i souhlasit jenze, jak pisi a psal jsem tohle neni akceptovatelne chovani k zakaznikovy i kdyby to bylo chybou hry a vyvojari to nemohli ovlivnit vypustit neco takoveho v dnesni dobe do sveta *7* , ty s tim souhlasis budes jeden z mala vidis to jinak. Ja to vidim take jinak, na tom se tedy nemuzeme shodnout a pred lety ano ale nepamatuji si ze by bylo neco tak spatne , kiksy byly ale ne v takove mire a jeste u tak slavne znacky viz napr BF2 a odvolavat se nato ze to nebylo v podvedomi hracu a nehralo tolik je takove trochu obchazeni Kdybych toto koupil, hral a vlastne moc nehral... byl bych smutny byl bych velice smutny nad hernim prumyslem a vlastne by mi bylo do place a nejen kvuli penezum, uz kvuli hram samotnym kam az to povede kdyz to bude mit 1 , 2 a vice her. Ke spokojenosti a komfortu hracu jiste ne. Nostalgik nejsem a nikdy jsem jim nebyl jen tuto metodu neschvaluji tot vse. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit