Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne tak, v metru a lockeru budou vsechny decka a ostatni si zahrajou na ostatnich serverech bez nich
  • jak rikas. vsechno je v cene (vsechny DLC) a o 14 dni driv, prednost ve fronte, i kdyz premium hracu je tolik, ze to vetsinou ani nejde poznat, plus dalsi bonusy jako battlepacky navic a blbosti jako premium znamky a maskovani atd...
  • tak defakto už bf4 je předělaná bf3 a on estei tahaji i stare mapy do noveho (ikdyz jsou dobre)? tak to uz je max ubohost
  • S premium budes mit urcite vsechny DLC free a mozna i driv, tim si ale nejsem jistej.
  • Když si koupíš premium, tak v tom máš i všechny budoucí DLC, které se ti postupně budou odemykat, tak jak budou vycházet(o něco dříve než u běžného účtu).
  • 15-30 fps a nemuze si to umirani vynachvalit :D thats the spirit !
  • Na low to vypadá pořád dobře, nepovídej nesmysly. Chápu, že ten rok 2000 je nadsázka, ale teda docela nepovedená.
    http://www.youtube.com/watch?v=Z747k18h4Ws

Jinak souhlas, 15-30 fps moc hratelný není.
  • mam otazocku ..keby som si kupil bf4 a aj bf4 premium, tak to premium mi da vsetky DLC zadarmo postupom casu ako budu vychadzat ? alebo to premium znamena len ze mam moznost tie DLC mapky hrat skorej nez iny ludia ale aj tak si za ne musim pokazde zaplatit.
    (mam len zakladne bf3 uz davno kupene a s premium nemam skusenoti )
  • Jezis jsem to jeste ani nerozehral s tim, ze to neni jeste poradne doladeny a uz se tu zas docitam o DLC...nasrat
  • cr8gg
    na low s 15-30 fps? :D a to je jakoze hratelny? .....navic na low to vypada jak hra z roku 2000
  • Mě to po posledním patchi jede parádně, nepadá, nelaguje a neumírám schovaný za překážkama. Za mě teda spokojenost. Toť k tomu jak je to hratelné.
  • doufam, ze planujou nekdy taky udelat wake island... uz je v kazdym dile bf od dvojky krome BC 2, ale je to proste takova klasika. Nicmene jsem zatim s vyberem map v BF 4 vice jak spokojen. Zadna mi vyslovene nevadi a ikdyz ma nejaka sve nedostatky tak, neni problem jit bojovat na druhou stranu mapy. Az dotahnou optimilizaci a par bugu tak to bude jedna z nejchytlavejsich fps vubec. A uz vubec nechapu kritiku na tu hru, protoze me funguje na nejnizsi detaili s fps 15-30 max a i tak si ji nemohu vynachvalit.
  • Co to autor článku plácá, METRO je potřeba. Nejlepší mapa z BF3! Navíc přibyly alternativní cesty které vyřeší bolestivá "úzká" místa mapy. Hrát tu mapu v 64 lidech je blbost, ale při 24 (maximum starých konzolí) byla super!!!
  • Jak to vypadá v tuto chvíli s hrou? Je to už hratelné? pády? Nějaké zkušenosti, jak to beží na 560 gtx?
  • Metro me nejvíc baví. Moc dobře se tam kuchá. :D
  • Paráda všechny mapy miluji a metro bude zase super masakr *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit